Unalmas, ha nem tudsz motorozni. Ezért mondtam hogy kiviszlek fizetem is a beugrót ha ezen múlik (komolyan)
Motorozunk, meg dumálunk egyet, szórakozunk. Egyedül lusta vagyok na.
A normális külföldi szerpentíneket is szeretem, de közúton ezer más dolog van ami bezavar a kanyargásba, és nem lehet a motor határait kitapasztalni. Utcán jobb esetben is csak 70%-ot lehet kihozni a motorból, ha nem akarsz öngyilkos lenni.
Miér? Hogy lehet még azt leírni szépen hogy "majdnem telibe basztalak hátulról" 🤣?
A portás meg még mindig nem meri felvállalni, pedig ideje lenne már, lehet lenyugodna.
Lehet,de elmondása szerint a javítóprogram tehet róla,az javítja át a valamit erre.Aztán lehet én vagyok tudatlan és ez egy sima pakisztáni javítóprogram.
Javítóprogram? 🤣
Akkor te vagy az egyetlen akinek a helyesen írt szót kijavítja helytelenre ,pontosabban értelmetlenre.
Miről?Hát, maximum az emeletről.
Tudod nagyon jol hogy nem ez van leirva,csak te belekepzeled mindenbe a buzikat.
Az hogy ezt titkolod eleg ffusztralta tesz.
Van nemi hasonlosag te es szajer kozt,ó is hoddzudolgokrol csuszik le.Talan ez az amitol mindehol a sajat vagyaidat akarod betrljesiteni.
Vagy legalabb ne irj telefonrol.
Motorozunk, meg dumálunk egyet, szórakozunk. Egyedül lusta vagyok na.
A normális külföldi szerpentíneket is szeretem, de közúton ezer más dolog van ami bezavar a kanyargásba, és nem lehet a motor határait kitapasztalni. Utcán jobb esetben is csak 70%-ot lehet kihozni a motorból, ha nem akarsz öngyilkos lenni.
Menj el egy normalis kulfoldi szerpentinre.Tudom mz blabla,valami motornak latszo targyal.Hoddaval.
Jo hat te nem tudsz irni.
A portás meg még mindig nem meri felvállalni, pedig ideje lenne már, lehet lenyugodna.
Akkor te vagy az egyetlen akinek a helyesen írt szót kijavítja helytelenre ,pontosabban értelmetlenre.
Miről?Hát, maximum az emeletről.
Szajer es te mirol csusztok le?
Az hogy ezt titkolod eleg ffusztralta tesz.
Van nemi hasonlosag te es szajer kozt,ó is hoddzudolgokrol csuszik le.Talan ez az amitol mindehol a sajat vagyaidat akarod betrljesiteni.
A nap nem sutott szembe? 🤣