Nyuszi vagy... itt vannak az ideális körülmények pl. a Transfogaras hágó átszeléséhez: kiváló minőségű, száraz út, kellemes meleg, és még az út szélén álldogáló 300 kilós medvét is egy könnyed mozdulattal ki tudtuk kerülni! 😃
Jó duma. És jól döntöttél. Viszont én is jól döntöttem, mert én éjféltől aludtam 3-ig utána váltásig lakóház tűznél voltam.
De ezt majd eldönti mindenki, hogy mikor és hová motorozik. A hőmérséklet nem befolyásol, mert az osztrák túrán 35fok fölött volt a motorozás. 😉
És nagyon jó volt. 👌
Ebben teljesen igazad is van ! 38C fok volt akkor ott !Forraltuk a vasakat rendesen !Arról nem is beszélve hogy menni sem lehetett , így egész úton a fekvötámaszt .nyomtam ! Hazafele Szlovákiába már tudtunk hasítani ott már kényelmesebb volt , tartott a menetszél ! 😉
ez csak duma, nekem nem kell mondanibén is rutinos vagyok abban hogy mit miért nem csinálok meg
volt hogy este 11 kor még a motort szereltem és másnap reggel 5 előtt indultam a 3 napos túrára, de csak mert nagyon akartam menni
De ezt majd eldönti mindenki, hogy mikor és hová motorozik. A hőmérséklet nem befolyásol, mert az osztrák túrán 35fok fölött volt a motorozás. 😉
És nagyon jó volt. 👌
volt hogy este 11 kor még a motort szereltem és másnap reggel 5 előtt indultam a 3 napos túrára, de csak mert nagyon akartam menni
akkor el tudtál volna menni ha igazán akartál volna 😉
Előző nap szolgálatban voltam és a munka miatt elengedtem a felvonulást.
Remélem megbocsájtod? 🤔
Csak kerdeztem hogy voltal az elso megmozdulason.
Erdekel.
Fuggetlen kerdes,felfogod?
Nem te akartál menni februárban fagyizni, mert te hatalmas ínyenc vagy? Belekavarodsz. 🤣
Nem,nem kapartak ki semmit.
Te voltal vonulni ?
Motorral visegradon?
Ezek szerint gyorsultak.Most eddig 3 het telt el.
Gondolom nem. Kikaparták már a többiek a gesztenyét. 🤣