elbújnak ezek a g.cik(kezeit széttáró) Nálunk cegléden baszakodtak mindig a stoptáblánál a május 1 ruhagyár kereszteződésben.
Mondjuk nem most volt már. Azóta a ruhagyárat is elbontották 😅 De nem lehetett látni őket, csak a második bünti után tudni, hogy ott meg kell állni 😅
hát nem mindig(fetrengős)
A múltkor megállít a rendőr épen igyekeztem valahová(kezeit széttáró)
- Uram nem látta a stoptáblát?
- Azt láttam(kezeit széttáró) Magukat nem láttam(fülét bedugó) 😅
Hany orat vett osszesen?
A KRESZ ara fix, a vizsgadijak rogzitettek, egyedul az elsosegely tanfolyam es a gyakorlati vezetes egysegara ami jellemzoen fluktual.
En januarban vizsgaztam, ket autosiskolanal voltam, egyik helyen 7200, a masiknal 8500 volt 45 perc vezetes, de ez "nagyon videk" , csomo helyen 10-12 ezer ugyanez, de Pesten van olyan suli, ahol villanyauton tanulhatsz 15 ezerert.
Igen tudom. Ezért mondom hogy csak úgy lenne értelme ennek a két fokozatnak ha az alap jogsi gyakorlatilag ingyen járna alanyi jogon, és csak ha többet akarsz akkor végzel valami komolyabb képzést, ami a mostaninak felelne meg....de tudom hogy ez esélytelen.
Az első 300ezer a második 700ezer lesz, csak hogy többet lehessen lehúzni a népről.
Amúgy sejtem mire találták ki ezek a buzik ezt. CO2 csökkentés ez is, hogy kisebb, könnyebb autók legyenek a népszerűek, és hogy az autópályán 110-es tempót bevezethessék. Ezt már régóta pedzegetik, csak ugye direktben nem működött a közfelháborodoás miatt, de ha a lakosság fele 110-el poroszkál a belső sávban, akkor hiába van űrhajó jogsid, akkor sem tudsz 110-el menni te sem. Aztán idővel meg fixen 110 lesz mindenkinek a megengedett mert majd balesetek lesznek ebből és lehet igazolni hogy miért kell betiltani a veszélyes 130-at úgy hogy manapság 200-nál biztonságosabb egy autó mint annak idején a trabant 90-nél.
Én csak azt nem értem, hogy mire is kéne átképzés? Ha meg extra tudás kell a 110 feletti tempóhoz azt miért nem lehet egyből megtanítani?
Vagy a sima B az valami könnyített lesz? 20 ezerért kiadják egy teszt kitöltése után az érretségihez? Mert úgy lenne értelme, ha az alanyi jogon járna és a suliban oktatnák.
Majd ha,megállitanak vagy,gyorsanhajtasz kiderül. Ma se tudják.kinek.mire van jogsija, pedig nem kevesen vezetnek jogsi nélkül vagy nem megfelelő kategóriával.
Ez a pénzbeszedésről szól megint. Az öntudatos többség ugyis becsületesen jár el.
A "szakbizottságban" sok a semmittevő, ezeknek ki kellett találni valamit, még mielőtt kiderül hogy semmi hasznuk nincs. Ezzel a tervezettel viszont kiderült az is, hogy ráadásul kártékonyak is.
Mondjuk nem most volt már. Azóta a ruhagyárat is elbontották 😅 De nem lehetett látni őket, csak a második bünti után tudni, hogy ott meg kell állni 😅