először nem, pár használat után beég, akkora áram szerintem nincs hogy úgy áthúzzon hogy ne aludjon ki az ív
ha a késes olvadón nem húz át akkor a ac megszakítón se fog
Az ebay inkább a postadíj miatt gáz,majdnem annyi mint a cucc.
Bár az is 11 rugó.
Majd alkalomadtán rákérdezek a kereskedésre.
Az mindig a legolcsóbb forrás ahogy néztem.
Elég érdekes,a német rábassza az adót is,az angol meg már nem EU hogy kapná be.
Én Ini ötletét tartom jobbnak, lehet, hogy az sem lenne olcsóbb, de akkor már lehetne többet gyártatni (akkor ugye csökken a darabonkénti kltsg.) amiből eladni is lehetne és a rozsdamentes tényleg nem gyógyulna bele mert a paszta sem segít örökre igaz elégbgyakran kiveszed, de mint a példa is mutatja abból is lehet gond.
Vilagos, ertem. De te is letolsz kilo negyvennel sokszaz kilometert a palyan a kocsiddal, szar terepen meg lefustolod a kuplungot. A kisauto nem kimondottan homokozora van tervezve.
de előtte nap a gyerek a kreszpályán tolt vele vagy 5 kilométert minden baj nélkül(kezeit széttáró). Minden esetre dobok bele pár ilyen biztit a csomitartóvba meg egy kis csavarhúzót, hogy hozzáférjek a biztihez(gondolkodós) A kreszpályához 300 métert kell megtenni a parkolótól, nem volna kedvem onnan cipelni a hónom alatt egy 28 kilós akkumlátort a másik kezembe meg húzni magam után egy kb. ugyanilyen súlyú kisautót a mögöttem kullogó ordító gyerekkel ki az autóig 😅
Elég veszettek most az ebay árak.is.
Én műszerbe néztem akkut mert a gyári 33 körül van de annyiért kibelezem a tokjábol, sokadjára találtam németből 15-ért, de az se olcsó
ha a késes olvadón nem húz át akkor a ac megszakítón se fog