Nekem is furcsa, de csak egy weblapos adattábla van, azt mondanak, amit akarnak. Úgy néz ki, a 25-ös kiolvadt, mielőtt baj lett volna, ezért gondoltam, inkább ne menjen feljebb.
2 db 3 A-es motorral hogy tudta kiégetni a 25-ös biztit vajon? Az 30 alatt nem ég ki, az 5x túláram... bár egy lefogott tengelyű soros motor tudhat ennyit. A gyártók ezt megoldották, olyan aksival adták, ami nem képes ekkora túláramot adni - de pipifasszal nem számoltak, aki berakott egy 10x akkora max. áramú akksit 😂
Tényleg jo ez a carpimoto, vasárnap este rendeltem tőlük, ma már értesitett a futár hogy délután hozza a cuccot. Árban is jók, a többi szélhámos ötnapután válaszolok hogy nincs webáruház elmehet a sunyiba.
25-30A-nél semmiképp ne nagyobbat, mert akkor a vezeték fog ilyen esetben túlterhelődni. Ha beleteszel egy ötvenest és megint olyan terepen hajtja, ami terheli a motort és túl magas áramot vesz fel, a vezetékről leolvadhat a szigetelés, a vezeték zárlatba kerülhet, az ötvenes bizti meg csak akkor fog leoldani, amikor neked már újra kell huzalozni a kiskocsit.
Szerintem.
A gyári vezetékelése kb. egyes vezetékkel van csinálva, ami 16A-re van hitelesítve szabadon lógva.
na a gyerek kisautójába egy 25-ös késes biztit raktam. Szóval kimentünk a kreszparkba legalább egy órán keresztül nyüstölte a gyerek az autót az kb. 4-5 kilométer(meghajlós) Állítólag ma itthon az udvarba rodeózott a homokozójába azt megállt alatta az autó(kezeit széttáró)
Mikor hazaértem leszedtem az üllést megnéztem kiégett a bizti(kezeit széttáró) Volt egy pót 25-ös bizti kicseréltem most minden jó(meghajlós) 2* 35 w motor van rajta mekkora biztit rakjak bele?
(szemeit körbeforgató) Furi mert én pl. nagyon szeretek dolgozni(kezeit széttáró)
100* inkább dolgozok mint iskolába járok(meghajlós)
Emléxem a tanárok mindig azt hajtogatták, hogy örüljünk, hogy még csak diákok vagyunk majd a nagybetűs élet nem lesz ilyen vidám bla...bla...bla..
Hát a lófaxt 😅 Néha azt álmodom, hogy dolgozatot írok meg ilyesmi verejtékezve kelek fel(fetrengős) Melózni meg vidáman indulok(meghajlós)
Ilyen világot élünk. A többség csak a nagy fizetés elvárásáig jut el amint kapcsolatba kerül bármilyen munkahellyel. Pedig azt már sokszor.megtapasztaltam hogy több pénztől se okosabb se tehetségesebb nem lesz senki, de még a munkakedve se gyarapszik.....
En csak a termeket latom amit kiadnak a kezuk kozul.
Ha a fonok lennek vagy felhasznalo.............nem biztos hogy lenne munkahelyuk,nem hogy nagy fizetes.
Majd csak lesz arra is valami megoldás. A tanarak huzzanak haza és taniccsanak először is.......legutóbb oskolában dolgoztunk, hát nem.lett jobb a véleményem a tanárikarról.....
Bezzeg indinhoz,meg mv augutahoz és bmw-hez találtam.
Jó drágán. 😰
https://www.ebay.com/itm/33471...
Szerintem.
A gyári vezetékelése kb. egyes vezetékkel van csinálva, ami 16A-re van hitelesítve szabadon lógva.
Mikor hazaértem leszedtem az üllést megnéztem kiégett a bizti(kezeit széttáró) Volt egy pót 25-ös bizti kicseréltem most minden jó(meghajlós) 2* 35 w motor van rajta mekkora biztit rakjak bele?
100* inkább dolgozok mint iskolába járok(meghajlós)
Emléxem a tanárok mindig azt hajtogatták, hogy örüljünk, hogy még csak diákok vagyunk majd a nagybetűs élet nem lesz ilyen vidám bla...bla...bla..
Hát a lófaxt 😅 Néha azt álmodom, hogy dolgozatot írok meg ilyesmi verejtékezve kelek fel(fetrengős) Melózni meg vidáman indulok(meghajlós)
Ha a fonok lennek vagy felhasznalo.............nem biztos hogy lenne munkahelyuk,nem hogy nagy fizetes.