Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hegessz rá egy anyát 😅
rézpaszta egy csepp és nem fog.
Na aki kitalálta ezt a menetes stiftet az elmehetne a kurva anyjába, mindegyiken berohad az acél stift az alu nyeregbe.
Vesz a halál.
Persze, vegyé komplett féknyerget... 😃
Tegyél rá egy 16Amperes kismegszakítót, azt vissza tudod nyomni ha leold.
Nincs még gyári robbantott ábrán sem.
Nekem is furcsa, de csak egy weblapos adattábla van, azt mondanak, amit akarnak. Úgy néz ki, a 25-ös kiolvadt, mielőtt baj lett volna, ezért gondoltam, inkább ne menjen feljebb.
Egyébként a helyi képviselet mit mondott? Aranyáron?
Mondtam volna hogy egy fasza esztergályos megoldja, de a torx nyilás akadály
Balfaszságból kifordítottam belőle a torx bitet.Beleütögetve le tudtam húzni nyomatékra,de kéne másik a biztonság kedvéért.
Mer mi lett az eredetivel?
Vetté vóna rendes motort.......
Nekik sincs fékbetét rögzito csapjuk.
Bezzeg indinhoz,meg mv augutahoz és bmw-hez találtam.
Jó drágán. 😰

https://www.ebay.com/itm/33471...
2 db 3 A-es motorral hogy tudta kiégetni a 25-ös biztit vajon? Az 30 alatt nem ég ki, az 5x túláram... bár egy lefogott tengelyű soros motor tudhat ennyit. A gyártók ezt megoldották, olyan aksival adták, ami nem képes ekkora túláramot adni - de pipifasszal nem számoltak, aki berakott egy 10x akkora max. áramú akksit 😂
Tényleg jo ez a carpimoto, vasárnap este rendeltem tőlük, ma már értesitett a futár hogy délután hozza a cuccot. Árban is jók, a többi szélhámos ötnapután válaszolok hogy nincs webáruház elmehet a sunyiba.
25-30A-nél semmiképp ne nagyobbat, mert akkor a vezeték fog ilyen esetben túlterhelődni. Ha beleteszel egy ötvenest és megint olyan terepen hajtja, ami terheli a motort és túl magas áramot vesz fel, a vezetékről leolvadhat a szigetelés, a vezeték zárlatba kerülhet, az ötvenes bizti meg csak akkor fog leoldani, amikor neked már újra kell huzalozni a kiskocsit.
Szerintem.

A gyári vezetékelése kb. egyes vezetékkel van csinálva, ami 16A-re van hitelesítve szabadon lógva.
ja hagy égjen le a motor mi(gondolkodós)
Minimum 50 amperes.
na a gyerek kisautójába egy 25-ös késes biztit raktam. Szóval kimentünk a kreszparkba legalább egy órán keresztül nyüstölte a gyerek az autót az kb. 4-5 kilométer(meghajlós) Állítólag ma itthon az udvarba rodeózott a homokozójába azt megállt alatta az autó(kezeit széttáró)
Mikor hazaértem leszedtem az üllést megnéztem kiégett a bizti(kezeit széttáró) Volt egy pót 25-ös bizti kicseréltem most minden jó(meghajlós) 2* 35 w motor van rajta mekkora biztit rakjak bele?
(szemeit körbeforgató) Furi mert én pl. nagyon szeretek dolgozni(kezeit széttáró)
100* inkább dolgozok mint iskolába járok(meghajlós)
Emléxem a tanárok mindig azt hajtogatták, hogy örüljünk, hogy még csak diákok vagyunk majd a nagybetűs élet nem lesz ilyen vidám bla...bla...bla..
Hát a lófaxt 😅 Néha azt álmodom, hogy dolgozatot írok meg ilyesmi verejtékezve kelek fel(fetrengős) Melózni meg vidáman indulok(meghajlós)
Munkakedv sehol nem nagy. 😆
Ilyen világot élünk. A többség csak a nagy fizetés elvárásáig jut el amint kapcsolatba kerül bármilyen munkahellyel. Pedig azt már sokszor.megtapasztaltam hogy több pénztől se okosabb se tehetségesebb nem lesz senki, de még a munkakedve se gyarapszik.....
En csak a termeket latom amit kiadnak a kezuk kozul.
Ha a fonok lennek vagy felhasznalo.............nem biztos hogy lenne munkahelyuk,nem hogy nagy fizetes.
Majd csak lesz arra is valami megoldás. A tanarak huzzanak haza és taniccsanak először is.......legutóbb oskolában dolgoztunk, hát nem.lett jobb a véleményem a tanárikarról.....