Nem tudom, mit majomkodtok állandóan ezzel a tempóval... hisz lófax tempót mentek úgyis, mivel közúton nem is lehet igazán menni. Vagy forgalom vagy traffipax miatt...Vagy mindkettő.
Ez igaz, viszont... ha nem fognak hozzá pár éven belül a javításhoz, lesznek bajok...kb 30 km után eléggé elkezd hullámozni az út, néha attól féltem, odaverem a gépet. Sajnos olyan helyen is, ahol az aszfalt már új/újabb. Gondolom, az alapja meg lehet már gyűrődve. Tavalyelőtt nem tűnt fel ennyire... Persze az is lehet, hogy azért, mert akkor a fiam még a kis CiBeRével volt, aztán az azért kicsit lassabb 😅
Csak megkaptam egyik galériám alá , hogy a kanyar nem a barátom , mert a Z8 közepe kopott rojtosra , amire a gumis elmondta , hogy a nyomaték és a lóerő eszi meg így a gumit sajna ! Most a Racetec K3-at vittem táncba , nem kimondottan kanyarvadászatban ! Szerintem te jól tudod mit kel tenni egy ilyen bölénnyel , hogy 5mm maradjon a gumin ! Kapott rendesen nem sajnálós üzemmódban ! Azt mondták felejtsem el , ez a gumi max 3ezer kilómétert fog tudni ezen a motoron 100000Ft-ért ! Na de milyen 3000-et ?! Az a nem mindegy ! Mindent tud a K3 , sokkal de sokkal többet mint én ! 😉
itt pajtás egyes egyedül a ford explólerbe élték volna túl ezt a találkozást.
Nagy csalódás a bmw mx6m
a land rover és a hunyadi tucson. Annyi se maradt belőlük mint a daszterből(kezeit széttáró)
Mi húsvetkor voltunk idén, a tetőn kerek 0fok volt, este 9-10között valamikor. Nem volt olyan fasza de azért jó emlék lesz. Amikor a fatelepnél megcsapott a kb 5fokos levegő aztán szép lassan felment 10-re lent a parton 15-re jobb volt mint 3orgazmus egymasután. A szállásra meg amikor bementünk és megéreztük hogy utoljára akkor volt 15fok az apartmanban amikor ősszel becsukták az ajtót, rosszul esett, sütő, hajszárító és a csodálatos 20éves klíma tudott csinálni 20fokot de amikor hajnal3kor még mindig nem aludtam a zakatolastól és kikapcsoltam az amúgy 5percenként leálló klímát, kb 20perc alatt újra 15fok lett, pfejj de egy geciszar nap volt az.
A daytona csizmák az átlagtól jobban bírják a vizet
Ismerős endúrós csizmája 10 évesen se ázott be, nekem a középkategóriás alpinestars 3 évesen beázott
Persze nem is egy árkategória mert a daytona kb 1,5-2x drágább
Nekem kevesebb a majrem,pedig csak turista vagyok,annak is csapnivalo.
Nagy csalódás a bmw mx6m
a land rover és a hunyadi tucson. Annyi se maradt belőlük mint a daszterből(kezeit széttáró)
Ismerős endúrós csizmája 10 évesen se ázott be, nekem a középkategóriás alpinestars 3 évesen beázott
Persze nem is egy árkategória mert a daytona kb 1,5-2x drágább