ma egész nap 3 db 6,5 tonnás póttal mászkáltam, nem ér ennyit az ideg
ezeknek a buzi parasztoknak semmi sem elég
a soltvadkerti körforgó majdnem szűk volt 😂
jövőre kell nézni valami más melót ezt a vontatási manager nem tetszik
amúgy a kombájnosik se semmik egyik emberrel beszélten napi 16-18 órában tolja heteken keresztül múlt évben ketten voltak de megpattant az embere akkor 11,5 órában tolták +1 óra tankolás+karbantartás
ezek az optima munkaaksik nem gagyik. Ezzel elmotorozik egész nap a gyerek. Még anno a hajóhoz vettem egyet egyet az elektromos csónakmotorhoz, meg egyet a gyalogkíséretű targoncához, bár akkor még lényegesen kedvezőbb ára volt(fejét fogó)
a baj csak az, hogy 28 kg és emeli az elejét, elkönnyült. Aztán a 35 kilós gyerek még beleül az sem hiszem, hogy előreteszi a súlypontot akkor viszont kormányozhatatlanná válik a gép 😅
Ma már automata toldókkal javítunk vezetékszakadásokat, meg persze a szakadófejes leágszorítók vannak elterjedve, a 4.2 ensto inkább köf-ös munkáknál jellemző. Van viszont olyan 22kV-os vonal amit bérüzemeltetésben javítunk, ott külön kérte a tulaj a pótszigetelős dupla omegát hosszan bandázsolva, ők jobban bíznak benne mint az apresa-ba.
Valóban lejárt már a kötődrót ideje, de amíg légvezetékeztem (kb 20 éve: akkor a szigetelt, szakadófejes Ensto volt a legnépszerűbb módszer), mindig volt a szerszámosban 1-2 adag, mert ha bármi beütött, az (meg a szigszalag 😂) mindig kihúzott minket a bajból.
A kötődrót ideje lejárt, de azért egy kötőfányi adag nagy segítség tud lenni üzemzavarban, sőt, van hogy tartósabb egy jól megkötött omega, mint az előformázott apresa kötés.
Na mi lesz a panyolai bulival nem szervezitek? A qvados buli is elmaradt(gondolkodós)
ezeknek a buzi parasztoknak semmi sem elég
a soltvadkerti körforgó majdnem szűk volt 😂
jövőre kell nézni valami más melót ezt a vontatási manager nem tetszik
amúgy a kombájnosik se semmik egyik emberrel beszélten napi 16-18 órában tolja heteken keresztül múlt évben ketten voltak de megpattant az embere akkor 11,5 órában tolták +1 óra tankolás+karbantartás
a baj csak az, hogy 28 kg és emeli az elejét, elkönnyült. Aztán a 35 kilós gyerek még beleül az sem hiszem, hogy előreteszi a súlypontot akkor viszont kormányozhatatlanná válik a gép 😅