Hallottam villanyautós ember nyilatkozatát napelemes ügyben és marginálisan szóba került, hogy ugye egyre jobb, gyorsabban tölthető és nagyobb teljesítményű akksik jönnek ki rövid időn belül ami miatt a mostaniak ára nagyot zuhan (persze csak ha így lesz) így ezért sem vásárolják úgy a delejhajtányokat mint 2-3 éve.
Jó,gyakorlatilag ugyanennyiért lehet már venni 12e km-es példányt már árazza le az ipse.
Ide a rozsdás bökőt hogy 4,9-ért nem tudnám elhozni.Várok még egy évet és lesz ilyen 4-ért.
Persze most jön az én számításom azt mindjá lehurrogtok DE. Az elődautó auris piaci ára amikor megnyertük a pályázatot megnéztem 1,5-1,8 között mozgott június közepén. Mire megjött a dákó december végére az aurist eladtuk kerek 3 mikulásért. Az auris ára fél év alatt megduplázódott(kezeit széttáró) ehhez képeset meg akkor az új autó ára meg nem(kezeit széttáró) Ezt nem fogjátok fel odaadtam a régit nekem a tarisznyába kvázi 2 mikulásért kellett belenyúlnom(kezeit széttáró)
4,5 plusz jöttek rá az extrák 😅
színfelár, töltőkábbel, gyorstöltős malacorr meg a tököm tudja még mi + egy év kaszkó és kötelező volt még kifizetve helyben az lett még fél milla.
Kerek 5 mikulás ól cuzámmen(kezeit széttáró)
Ha az lenne azt szidnád..........semmi.baj.a forddal, már a negyedik van a portán eggyel.se volt semmi. Az igénytelenséget meg egy autó se tolerálja hosszutávon már, az uj csodaautód se fogja.......
már 3 évesen megkapta de nem engedi eladni(kezeit széttáró) Mondom kisfiam jövő ilyenkorra ki fogod nőni teljesen akkor eladjuk(homlokát törölgető) Azt mondja nem, mert a szomszéd barátok még beleférnek és amikor átjönnek akkor ők tudnak vele játszani 😅 Van körülöttünk vagy 6 kisgyerek nyári időszakban járnak hozzánk rosszalkodni. A legkisebb 5 éves úgy, hogy 3-4 évig marad még a verda(gondolkodós) Csak attól félek, hogy rossz márkát választottam, nem tudom, hogy ford bírni fogja e addig, lehet rav 4 et kellett volna venni csak az kisebb volt 😅
hát ja(kezeit széttáró) Az a baja, hogy fekve nem lehet csinálni a kanapéhoz van szokva(kezeit széttáró)
Ha a gazda egy kicsit invesztálna az ilyen léhűtő inifélék sem kellenének már az ilyen manőverekhez a gps mindent is elintéz a kombányt még el is vezeti nem kell már hozzá az ember(kezeit széttáró)
addigra lesz a nyári hatótáv 50-60 km
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/dacia/spring/dacia_spring_electric_45_comfort_plus_aut-19800632#sid=59ec63af-0ec5-444a-9f26-d960190afda7
Ide a rozsdás bökőt hogy 4,9-ért nem tudnám elhozni.Várok még egy évet és lesz ilyen 4-ért.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/dacia/spring/dacia_spring_electric_45_comfort_aut_serulesmentes_gyari_garanciaval-19805318#sid=510365e9-1780-48f6-bc8f-1e96690a218c
színfelár, töltőkábbel, gyorstöltős malacorr meg a tököm tudja még mi + egy év kaszkó és kötelező volt még kifizetve helyben az lett még fél milla.
Kerek 5 mikulás ól cuzámmen(kezeit széttáró)
Ha a gazda egy kicsit invesztálna az ilyen léhűtő inifélék sem kellenének már az ilyen manőverekhez a gps mindent is elintéz a kombányt még el is vezeti nem kell már hozzá az ember(kezeit széttáró)