Hát....tudod?Nem tuti,de jó esély van rá.Aztán ha igen?Egy gyors próbának még megpróbálhatod a fehér szilo-t belemosni,hátha az is elfogadható.jó lehet az is.
Tuti el fogja húzni ? Olyan 1-2mm mély lehet. Van excenteres, polírgép minden, a csiszolást megoldom azért gondoltam hogy összeolvasztom.
Kerrock ragasztó volt még a fejemben mert szépen lehet csiszolni.
Belemartam, hibáztam aztán most van egy kb 10centi hosszú 1-2mm mély horony de nem lyukadt át
Bármilyen eszköz van 😎 van pár toktoldóm, azon gyakorlok kicsit. Gondoltam arra is hogy hegesztővel beleolvasztok anyagát és azt csiszolom vissza, kelleni fog bele 😂
Gáz nincs, nem volt, nem lesz. Külterület, szőlőhegy, víz és villany van.
A fatüzelés is bajos, az utcának nem nagyon nevezhető kavicsos ösvényen a faszállító teherautó bajosan jön-megy. Ezért lett villamosítva minden és napelem meg H-tarifa.
szerintem ez inkább olyan keringőre való felkérésféle lett volna 😅
Gondolom amilyen szégyenlős vagy kimaradtál az análvibrátorozásból, pedig tövig tolták volna neked 😅
A H-tarifa kiépítés 2020-ban történt. 140 ezret fizettünk úgy, hogy a szaki az 1F 32A bővítést is elvégezte a H-tarifa bekötésén felül. A két klíma (Gree Comfort X 3.5kW és 5kW) nyáron páramentesítő állásban megy, télen pedig fűt. Ez tokkal-vonóval 750eFt magassága volt.
A H-tarifás mérőt 2021 január 5-én tették fel. A napelem ad-vesz mérője 2022 jan 3-án állt hadrendbe, azon a héten lett átkötve a klíma is. Így két nap híján pont egy évnyi adatom van neked.
A téli időszakban 3332 kWh ment el, április és október közt nyáron 809 kWh. A teljes igazsághoz hozzá tartozik, hogy 2021 telét öreg nyílászárókkal és részlegesen szigetelt padlástérrel húztuk ki, amikor enyhült az idő, akkor tudtam ablakosokat hívni és akkor mentem én is fel a padlásra ~30m2 15 centis kőzetgyappottal.
Továbbá az is faktor, hogy a nej itthon van mindig, tehát se a fűtés, se a hűtés nincs napközben lekapcsolva vagy jelentősen lehalkítva.
Kerrock ragasztó volt még a fejemben mert szépen lehet csiszolni.
Belemartam, hibáztam aztán most van egy kb 10centi hosszú 1-2mm mély horony de nem lyukadt át
A fatüzelés is bajos, az utcának nem nagyon nevezhető kavicsos ösvényen a faszállító teherautó bajosan jön-megy. Ezért lett villamosítva minden és napelem meg H-tarifa.
Gondolom amilyen szégyenlős vagy kimaradtál az análvibrátorozásból, pedig tövig tolták volna neked 😅
A H-tarifás mérőt 2021 január 5-én tették fel. A napelem ad-vesz mérője 2022 jan 3-án állt hadrendbe, azon a héten lett átkötve a klíma is. Így két nap híján pont egy évnyi adatom van neked.
A téli időszakban 3332 kWh ment el, április és október közt nyáron 809 kWh. A teljes igazsághoz hozzá tartozik, hogy 2021 telét öreg nyílászárókkal és részlegesen szigetelt padlástérrel húztuk ki, amikor enyhült az idő, akkor tudtam ablakosokat hívni és akkor mentem én is fel a padlásra ~30m2 15 centis kőzetgyappottal.
Továbbá az is faktor, hogy a nej itthon van mindig, tehát se a fűtés, se a hűtés nincs napközben lekapcsolva vagy jelentősen lehalkítva.