Hát nem tudom, régóta akárhol dolgozom az övet szinte mindenki használja ahogy én is, egybigen testes haver nem, de egyszerűen nem éri át és eddig általában kidumálta.
A tetején áll az autó!!! Biztos lett baja mert az övet egyikőtök se kapcsolja. Remélem kisebb sérülésekkel megúszta(meghajlós)
Még egyszer megnéztem a fotót sajnos a fülke eléggé kilapult remélem azért maradt annyi hely, hogy megúszta(meghajlós)
Najó, de az igazi motoros felmegy és kész 🤣
Gondold el micsoda kihívás felmenni egy nagy teljesítményű motorral, a tükör sima aszfalton.
Pedig semmi extra, csak azért megyünk oda mert szép, de még a Jawa is felment.
Lefelé mondjuk jobban izgultam, de bírta a dobfék is.
Az a gond hogy picit kicsi a suruseg,mar az alpokhoz kepest,most egy resicabanyai kor 500km.Sok benne a hatartol az uresjarat,ha az alpokon barhol letaborozok mindenkepp beleesik 3-4 hago+a faluk kozt rengeteg kisebb kanyargos resz.A halszalkaszeruen volgyekbol szetagazo felfutokon kivul.
Még egyszer megnéztem a fotót sajnos a fülke eléggé kilapult remélem azért maradt annyi hely, hogy megúszta(meghajlós)
Gondold el micsoda kihívás felmenni egy nagy teljesítményű motorral, a tükör sima aszfalton.
Pedig semmi extra, csak azért megyünk oda mert szép, de még a Jawa is felment.
Lefelé mondjuk jobban izgultam, de bírta a dobfék is.