ezért jó a szigetüzem, nekem van áram, csak mivel kicsike az akku 2 felhős napot már nem bír ki
plusz egy hoki kínai inverterem van ami 50w felett eszeget még akkor is ha csak úgy elvan magában
mondjuk most pont átkapcsoltam a hálózatra mert a nej mindent is akar főz mos mosogat takarít aztán az akkuban lehet kb 2kwh energia az ezt már nem bírja
2 éves sincs a router, a kamerákhoz sima kocsi akku lesz csepptöltővel, csak a router a kérdéses mert olyan helyen van hogy egy kocsi akku bénán nézne ki mellette
szomszédnak a lovakhoz kellene egy stabil rendszert összehozni csak a kábeles routerek valamiért alig találnak magukra, wifi jel van kb 10 másodperc után de netre sokat kell várni aztán van hogy összeomlik a rendszer és semmi kép nincs
Tegnap este volt nálunk egy laza 40 perc áramszünet. Meg a város felén... közvilágítás még azután se volt, hogy visszajött az áram. pedig nen is volt vihar...
azért a totalcar inkább ellene van mint mellette....
én azt látom ez a villanyautózás lassan olyan lesz mint a buziság, senkinek nem volna vele gondja evve ha nem tolnák az arcunkba ilyen agresszívan
a célközönség már úgy is megvan, mos tmár nem sok értelme van erőltetni
az autó gyártók is ha időben észhez térnek és egy kicsivel előbb emelik a kocsik árát és ezt a fejlesztésre költik akkor nem szopatná őket kína halálra a villanyautók terén
A mainstream a fősodort jelenti és jelen állás szerint a villanyautót tolni kell így pont fordítva, a villanyautós a mainstream és aki ellene van az a lázadó. 😄
Sokkal érdekesebb hogy az utolsó cikk a villanyautosok.hu oldalán van.Megy a ferdítés szépen,ugyanis be van kamerázvaaz egész raktér,így pontosan tudták honnan indult a tűz.A kis villanyautós oldal kozmetikázza a történetet.Te kis gyökér.
Simán jó.
De a router tápegységében, ha kicseréled a kiszáradt pufferkondit, esetleg nagyobbra, akkor az is áthidal pár másodperc áramkimaradást.
Vagy próbálkozhatsz jobb minőségű 12V-os táppal.
12v szünetmentessel van valakinek tapasztalata?
ez a kurva t-com router vagy 5 perc mire észheztér ha van egy kis hálózati kilengés
ez jó lehet neki? https://ahdip.hu/KAMERA-SZUNETMENTES-TAP
Akiről beszélek, az a saját bevallása szerint számlára kapja a teljes fizetését, meg állítólag Németországban a fuvarosoknál nem nagyon szoktak ügyeskedni, mert éppen lehetne, ha akarnák, de azért nem akarják - állítólag - mert ha megbukik ilyennel a cég, annak nagyon-nagyon-nagyon súlyos következményei vannak.
Állítólag.
Nem, ez valóban nem gyári szín.
Nem csúnyák, de cseppet ez már 'sok' szerintem. 325 kiló menetkészen, 1.7m a tengelytáv, potom 13 literes a tankja és eszik vagy hetet százon. Nézve jobb, mint hajtva - szerintem :D
plusz egy hoki kínai inverterem van ami 50w felett eszeget még akkor is ha csak úgy elvan magában
mondjuk most pont átkapcsoltam a hálózatra mert a nej mindent is akar főz mos mosogat takarít aztán az akkuban lehet kb 2kwh energia az ezt már nem bírja