Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na vajon.....?
ebben jó sok munkaóra lehetett
havernak régen volt egy amstaff évekig tartott amíg ki lett képezve
az egy öleb volt egészen addig amíg annyit nem mondtak neki hogy figyelj
utána nem kellett megmozdulni senkinek sem mert repült a kutya gyomorszájba
nem szép lány de azért dugnám 😆
Ezt már rég műveltük főleg a gyalog galopp megtekintése után. 😄
Hagyd a lovakat, nyergelj át a kutyákra! 😉

https://youtube.com/shorts/JdE...
Talán az algoritmus tudja hogy van interakcióm blődivel.
Az kb ilyen. 😆
Engem is...... 🤣
Az érdekelne, hogyan kerülsz egyáltalán ilyen videókkal kapcsolatba? 🤣
Most sírjak vagy nevessek?

http://youtu.be/XXLHUSCnzPs
Ugyanaz a pilóta a gsxr-rel kikerüli saját magát ha a zzr-en ül. Én nem a pilótát akarom hasonlítani hanem a motort.
Nyilván, ha olyan a pilóta is. Én üs kerülgettem már ki vele gs-est is meg mást is, aztán a dolomitokba valahol a helyi mindennap ott lófrálók ugy mentek el mellettem mintha ott se lennék, bármin is ültek:)
Bazmeg,holland,német,belga nyuggerek és fiatal huszonéves hippikről beszélek nem a pocakos-tokás pipiről a szerencsétlen felségéről és a ceizel-től jött gyerkőcről,a kamutoyta furgonnal. 🤣
Szerintem a nagy zizit hozzád tervezték,addig jön ki az előnye míg egyenesen húzni kell mint egy barom.Pont ez volt a te erősséged is.
Miért, te is az vagy, mégis megtartanak... 😁
Járt velünk busás, vele meg zzr. A busás gsxr-re cserélte mert rendszeresen leért az oldala a busának és nem tudott jönni utánunk, a gixerrel már nem volt ilyen baj. Annak 1x ért le az oldala de akkor egymas után sokszor :(
szerintem kár hasonlítgatni nem egy a 2 motor. a gsx-r egy sportmotor hosszú távra túrázgatni egy kényelmetlen gizda szar.
A nagy zizi meg hosszú távokat megtenni akár 2 személlyel is egy elfogadható kényelmet ad. A plusz az, hogy belebiggyesztettek egy nagy erőforrást ami a nagyzizinek biztosít egy sportmotor teljesítményt. Az tény, hogy nem feltétlen a lapon fordulásra tervezték, minden képen hátrányban van kanyarban egy 170 kg sportgéphez képest. Bár szerintem aki tud vele motorozni az akármelyőtöket agyonverne vele akármilyen kanyarban is itt a hozzáértésen van a hangsúly közületek nem tudok olyat aki kiemelkedő képességgel rendelkezne a motorozás terén 😅
Aztán jönnek a kanyarok és a gsxr félkézzel kikerüli a zzr-t 🤷🏼‍♂️
Ha valakit érinthet a dolog,középiskolás a gyerek(bútorboltos kilőve)és jogsi van tervbe,kicsit szimatoljon körbe,reggel olvastam hogy ingyenes lesz nekik a jogsi.
Na nem ma kezdte (ujjával nemet mutató) több mint 150 kisfilme van. Nem csak tekerészik hegyről le-fel, hanem felkészül az adott tájegységből és ahol jár mindenről tud megosztani információkat. Szerintem simán elmenne tv-sorozatba.
félelmetes az az ember
teker a hegyre felfelé és végig dumál...
fogarason meg szidták a motorosokat hogy nem tudnak miattuk haladni lefelé 😂
és igazuk is van a sok buzi sportgépes miatt tényleg csiga tempóba lehet menni és előzni se tudsz mert úgy billegtetik a vasat hogy egész sávot elfoglalják
f astra már a 90 es években le volt ragasztva
annál a hátsó ajtó ütközőnél spórolták ki az ellen gumit ott kikoptatja vasig
? Nem minde1 annak a rönónak 😅