Munkaruhas volt,orkan,sajnos pokhalosan a belso oldalan a vizalo tök tudja mlyen reteg megrepedezett es kuka lett.
Utana gumirozottat vettem,az meg lefoszolott bologna-trieszt-zagrab vonalon olyan cafatos szinten.
Ez a hevik kurvajo,ket kis tenyernyi pakk,19 ben 3 nap full esot is birta,de mostanra mar anyagon at jon a viz.
Van egy vastagabb szett de azzal meg tele a tanktaska.
Kene felujitani a helytakarekost.
sátort fújtunk le valami impregnáló szerrel, egy ezer éves triálos sátor volt ami egyik évben itt-ott beázott(pedig nem értünk hozzá) lefújás után nem ázott be
utána vettünk egy dechatlonos sátort és nem tudom mennyi esőt bírt volna még ki, de sajna szétszakadt az első rúdnál a ponyva meg a cippzár is akadozott aztán le kellett cserélni
Én egy munkaruházati boltban vettem most nadrág+ kabátot.
Le is teszteltem sajnos, viszont a ruha maximálisan teszi a dolgát. Csont száraz maradt a ruhám. Nem sokkal volt drágább, mint egy impregnáló. Akciósan 5990,-
Valakinek van tapasztalata impregnalo szerekkel?
Van egy hevik ultraligt esoruham.
4 eves,de mar egy sima gyalogos menetben is az anyagat atazik kozepes esoben,gondoltam ilyen decathlonos motyoval vissza lehetne hozni a funkciojat.
Megcsúszott egy bukkanó után és pont az oldalával kapta el a fát,pont ahol a legkevesebbet véd a csövezés,ha csak 20 centivel hátrébb kapja el akkor semmi baja sincs.
Kemping árak ! Sárvár 2 éjszaka 2 személyre kutyaóllal : 66000Ft
Az áramot 2 nap 7400Ft ért számolták bele !
12 órakor érkeztünk , ezért erre korai becsekkolás címén 5000Ft-ot számoltak ! 🤔
Időben visszafelé válaszolok, ilyen kéne, mert a robogón gondolkodom a cserén, a mostani már zörög és a mutató sokat csal.
Nem ez a tuti, de kipróbálom, hogy hogyan leszek esetleg átverve. Igaz, az olvtárs múltkori esetén elgondolkodva, hogy ingyen kapott egy indexpárat, hátha én is kapok egy ilyent.
Utana gumirozottat vettem,az meg lefoszolott bologna-trieszt-zagrab vonalon olyan cafatos szinten.
Ez a hevik kurvajo,ket kis tenyernyi pakk,19 ben 3 nap full esot is birta,de mostanra mar anyagon at jon a viz.
Van egy vastagabb szett de azzal meg tele a tanktaska.
Kene felujitani a helytakarekost.