Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak ha mondjuk egybe kellett volna kitolni 180 kilót neki ment volna te meg beszarsz
Ezért mondom a nagy izom másra való
Aki izmos az jól tudja, hogy a cipekedést kerülni kell. Könnyű megsérülni és az értelmetlen munka izmot éget
Cipekedjenek a serpák
Próbálja ki,napi 3-4 Lidl-s 100 forintos cucc és garantáltan hízni fog.
Nem az volt a baj, hogy en nem akarom tobbszor kevesebbet, hanem nagyon nehezen jutottam el addig is sokszor, hogy egyek. Iszonyat rendszertelen voltam. Aztan egy ideje ravettem magam, hogy egy keves reggeli, delben igenis rendes ebed, nem gyorsan beszaladni a helyi gyorsbufebe egy gyrospitaert vagy hasonloert, es este a Ferjemmel is eszek egy keveset. Mai napig teljes kiorlesu kenyeret veszek, neha van feher is a Ferjem miatt
Ferjem is folyton eszik, minden nao van nasi az etrendjeben, es nem hizik a piszok. De O is mindig csak egy kicsit eszik. En nem birom ki, hogy ket kocka milka csokinal megalljak, ha kibontom a tablat, megeszem az egeszet. De viszont azt megtudom allni, hogy kibontsam. Az a rossz , amikor elottem kezdi enni a kis chipset, csokit es kinalgatja. Viszont soha semmit nem szolt arra, hogy duci vagyok. Pedig mellette ram jott tobb mint 15 kg 5 ev alatt. Mondtam is, hogy igenis basztasson, mert amig tole nem hallom, nem fogom tudni ravenni magam. Ovatosan, de elkezdett ram szolni, de mondta, hogy Ot az se zavarja, ha mazsa leszek. De az nem normalis... Ez a 75 kg felett mar nem normalis...... de soha nem voltam igazabol nadszalvekony, szoval tudta mire vallalkozik. Foleg miutan megismerte anyumat
Na jó de én a görög adonisz birtam,csak lihegtem mint a kutya 40 fokban.
Ja, és fogyozni sem érdemes, mert sokkot kap a szervezet, és átáll raktározásra, szóval én is tömöm a szalonnát, nehogy azt higgye nincs mit enni és elhízzak.
Ezzel én is pont így vagyok. Jobb szeretek ritkán de akkor sokat enni, és elkezdeni nehezen kezdem én is a mozgást, de ha már a bringán vagyok akkor egyhuzamba letekerek bármennyit.
Igen, a nagy izmok statikus terhelést bírják, a dinamikust nem.
Hosszutáv futók mind vékony gebe emberek.
Igazából minden tápanyagra szüksége van az embernek, itt a helyes arányokon van a hangsúly.
Ugye az alap tápanyagok a fehérje, zsír, szénhidrát (cukor) mindegyikből kell, de ha bármelyikből túl sokat eszel akkor hízni fogsz, vagy bajod lesz.
Főleg gyúrósoknál van olyan hogy fehérje mérgezés, de alapvetően a mindennapi kajákban ebből van a legkevesebb, a cukor és zsírból meg bőven túl sok, szóval alapvetően arra kell csak figyelni hogy elegendő fehérjét egyél, és ne túl sok zsírt, cukrot.

Illetve a hízlalás nyilván a mennyiségtől is függ.
Az össz kalóriát is érdemes limitálni, és akkor nem hízol akármit eszel.
Csak ugye egy szelet pizza, ami ugye semmire sem elég, tartalmaz annyi kalóriát mint egy jó adag kis roston sült csirke, törökrízzsel, vagy pároltzöldséggel. Utóbbival jól laksz, előbbiből még eszel 3* annyit mint szükséges.
Éppen ezért az sem baj ha eszel csokit is, édességet is, csak abból is keveset.
Persze mert azok az izmok nem arra valóak
Nagy tömeg sok energiafelhasználás hamar kimerül a készlet
Teljes kiörlésűnek nem jobb a szénhidrát tartalma, de lassú felszívódású, ami állítólag jobb.
Feleségemnek van egy kis inzulin rezisztenciája, és ilyenekkel tök jók kordában tartja. Előtte meg hízott ő is mint a malac. Amióta tartja a szénhidrát diétát, pedig tiszta gebe lett. Mondtam neki szedjen magára, mert bök a csípője
Ja és minden hizlal
Olyan nincs ami nem esetleg a csapágygolyó és a hatosanya nem hizlal
Csak ha szénhidrátot eszel azt megerőltetés nélkül elteszi a szervezet zsírban a zsírt meg nehezen tudja csak( a sok zsíros kajától max fosás lesz)
A 80 as évek felé kikiáltották a zsírt ellenségnek, meg lehet nézni mi lett a vége
Mivel az elvont zsírtarralom miatt szénhidráttal lett pótolva a,kalória elkezdett a nép hízni
Nem véletlen hogy először a nyugati nép dagadt be
Szerintem ebben a súly kérdésben nem feltétlenül csak a kaja meg a mozgás a mérvadó. Én 5 évet húztam le váltott 12-es műszakban ami tök ritmustalan volt. Szerintem akkor a mostani magamhoz képest volt +20 Kg és mint már többször említettem most sem vagyok éppenséggel kis darab. De az hogy a biológiai ketyegőmnek nem volt mire beállni. És ez alatt nem azt értem hogy éjjel alszunk nappal nem. Lehet más ritmus is csak ritmus legyen. Pl 24 helyett 30-36 órás napokat tartani. Az is ritmus. De a változó műszakrend miatt ilyet sem lehetett megoldani. Így volt mikor egyik nap Hajnali 1-re jött ki az ebédidó a következőn este 8-ra a harmadik nap meg délben. Ezt is nehezen tolerálja a szervezet. Mitóa eljöttem műszakból anélkül hogy az érkezési szkásimon nem változtattam csak nappal voltam ébren és éjjel aludtam már ez elindította a folyamatot. Mondjuk most az étkezések rendszerezésével kéne kezdenem valamit mert az is nagyon rossz szoká hogy reggelire semmi délben ha nagyon kajás vagyok akkor egy szenya majd mikor hazaérek akkor úgy bámulok be a hűtőbe mintha maga a megváltó Jézus lakna benne.
Az azért nem rossz.
A gyereket meg ne hibáztasd, ilyenkor ez a dolga a testednek...majd utána....mégtöbbet magadra szedsz, mert a gyerek után maradt kajákat is te eszed meg és nem lesz időd sportolni
Eccer volt egy talán 9.-re pakolás.A tulaj fia volt ilyen izomemberforma,a faterja baszogatta hogy na hajrá...........a 2. körben kidöglött mint a béka.
Probaltam szenhidratot, meg kaloriat is szamolni es mindig valtozatosan enni. Az nem fert bele, hogy naponta tobbszor kevesebbet, igy is nehezen tartottam a kajat a munka miatt. Es nem edzettem semmit. Alapjaraton rohadt lusta vagyok, idom lett volna, de nehezen veszem ra magam. Ha egyszer elkezdem, akkor utana jo, csak elkezdeni nincs kedvem
Na amikor napi 1 konténert megpakoltam akkor nekem sem volt azzal hogy nem férek bele a bőrruhámba
Most ev elejen fogyoztam, mert tul dagadt voltam mar, minden nap magamra foztem. Mindent ettem, nem volt tabu. Nehanapjan csokit is, kenyerbol teljes kiorlesut vettem, bar elvileg az is hizlal, de bebeszeltem magamnak, hogy az megis csak jobb, mint a feher kenyer
3 honap alatt lement 8 kg. Es osszejott a kis Alien is
Mostanra megint +8 kg-val tobb vagyok, 25 hettel kesobb
Amúgy ha kiszámolgatod a minimum szénhidrátot ami kell a szervezetnek és ezt beosztod több részbe( van sokféle irányzat) ráadásul lassan felszívódót eszel(ezek általában nem finomak....) akkor sosem leszel dagadt, mini edzéssel és egy kis reggeli kardióval borítékolható a gizdulás
Csak most pont beszoptad.... ha kint lesz a gyerek aztán még tejelni is kell addig sok mindent nem tudsz tenni
Nekem is volt.
Azért a 3210-es ennél kicsit jobb.
Azon még navigációt is használtam. JAVA programmal mindent meg lehetett oldani 128 pixelen
Pedig jó cucc. Persze nem kötelező, de nekem már csirke mérgezésem volt annyi fehérjét kéne enni ha sportolok.
Izomtömeg növeléshez meg az kell. Meg fogyózáshoz is jó mert minél nagyobb az izomtömeget, annál több energiát tudsz elhasználni.
Ezért van hogy az első hónapban nem fogysz semmit hiába görcsölsz a kaján és a sporton is.
És ha azt hiszed hogy sok húst eszel akkor kiderül hogy nem is.
Sajnos minden kaját telinyomnak zsírral, cukorral.
Én soha nem éheztettem magam a fogyáshoz, de az nehéz volt hogy alig találtam olyan kaját ami nincs telinyomva ezekkel....aztán elkezdtem inkább magamnak főzni.
Igazából ha magadnak csinálod bármilyen húst el lehet készíteni hogy ízletes is legyen, meg fogyókúrás is....soha nem ettem annyi steak-et mint akkor :D
nekem egy ilyenem van még működőképes
Nem az úgy van, hogy az izmod elsorvad, mert nem mozogsz, és mivel szart zabálsz egész nap így feljön helyette a zsír
Én most azt próbáltam, hogy lassan egy éve nem edzettem, de mellette a kaja maradt normális és fehérjedús. Nem mondom, hogy ugyan az a forma maradt, de még így is vállalható.
Én láncfűrészt forgatok az sem rossz :-D
Egyetértek. Nekem Nokia 830-as van, WIN10-et rámerőltették pont ezzel hogy kinyírtrák már az ébresztő órát is, csak hogy kénytelen legyek telepíteni.
Alapvetően nem is rossz, de teli van apró bosszanó bugal ez meg.
Erre itt a Bakonyban nem megy az offline térkép, mert net nélkül még GPS műholdat sem talál ez a szerencsétlen. Pedig a GPS chip nagyon jó volt benne annó, szóval ezt is szoftveresen cseszték el.
Néztem Ubuntu Linuxos telefont...erre azt is felszámolták. Lehet veszek egy Nokia 3210-est ha ez kipurcan :D