Én tuti nem adnám vissza
Meg kell íeni rendesen azt a megrendelési szerződést
Nekem egy natúr 110 es ajtóért elértek előre 20 ezret sztán valami 28 lett a végösszeg
Megnéztem ismét ezt a trx edzést, azért ezt s miss diamondra szívesen rászántam volna pár percet az életemből
Bár lehet senki se érzett volna semmit amekkora néger puskákhoz van-volt szokva
Erre van az előleg...
Egy 700ezres cuccot épeszű ember nem csinál meg anélkül hogy ne tennék le elé minimum a felét
Az előleg fedezi az anyagot, ha mégsem viszi el akkor akcióban ki lehet árulni a munkadíjat
Isten átka a tetőtérbeépítés, de hát ezt kell szeretni. Az alsó szinten ki lett döntve egy fal szóval addig bármivel el lehet jutni. Onnan fel csak lapraszerelt bútor játszik leginkább
Amitől agyfaszt kapok az az utólagos ajtócsere és a családiházas tetőtér lépcsők.
A drágább klasszikus garnitúráknál mikor a "befér" kérdésnél megbicsaklik a vásárló inkább rendelés előtt kimegyek megnézni.
Mert szemrebbenés nélkül nem fizetik ki a cuccot.
Én meg mit kezdek egy 700e-res igényre elkészített szettel?
8.1-en működőképes minden még, nekem az van, nem váltottam 10-re. Úgy tudom lehet régebbit feltenni rájuk , tehát 10-es helyett 8.1 meg persze fordítva is
Lassú erőkifejtésben nem vagyok rossz. Tehát aránylag nagy terhet meg bírok emelni és eltenni/elvinni. Viszont pl a futás ... na azt hagyjuk. Kollégák sportolnak 1000-el, nekik szoktam mindig mondani hogy nem kell futni csak akkor ha azt látják hogy én futok. De akkor ők is induljanak el amilyen gyorsan tudnak, mert komoly oka kell legyen ha én futok.
Ja, én is beszoptam amikor vettem ebayen 100euróért egy jó kis sarökülőt. Vicces volt felvinni a fordulós lépcsőn és kis ajtón
Vert a víz, majd meghaltam
Az a gond hogy már mindent próbáltam.
Lett csalogatva szalonnával,kenyérrel,magokkal még müzlivel is.De nem.
Aztán kérleltem,kiabáltam,parancsoltam de ez se vált be.
Ami a legjobb hogy megfogtam és bevittem a cuccot.
És a legszemetebb hogy a relatíve tehetősebb középréteg általában viszonylag új építésű emeleten,picsányi keskeny szűk szobákban és keskeny ajtók mögött élnek.
Mert az buziság hogy rendelek valamit aztán mégse kell és ezt következmények nélkül megtehetem