nekem egy huawei p8 lite van lassan egy éves lesz, amikor vettem akkor már szűk 2 éves konstrukció volt, azt hiszem 1x volt full oprendszer upgrade, és párszor emui javítás
eddig hibátlan, pedig ha úgy vesszük 3 éves konstrukció ami egy telefonnak már kb a túlvilág
nekem 50 ezer volt a maximum amit telefonra akartam költeni vagy max 80 ha vízálló
fekete pénteken 45 volt a p8 lite azt hiszem a p9 lite meg 60 volt kicsit meginogtam de mégis a hokibbat vettem
abba a rengeteg vasporba jó a gagyibb is ami mint utólag kiderült nem is gagyi
az akku egy év alatt kb 20-25%-ot veszített az acélosságából, de rengeteg filmet nézek rajta sokszor napi 2x töltve van de van amikor egész műszakban töltőn van, még egy évet adok neki utána megy a kukába és nézek valami hasonlót
Ajanlom figyelmedbe a HTC-ket. Nekem csak HTC okostelefonom volt eddig.
1. incredible S, 2 ev, csak azert lett 'cserelve', mert elhagytam.....
2. M7, 4 ev utan nem voltam elegedett az akksi teljesitmenyevel, egyebkent mai napig tokeletesen mukodik csak a haz kiatt maceras az akksi csere....
3. Most 10-esem van. Tokeletesen lenne, ha nem 5"-os lenne.
Sajnos csak kulfoldi szakszerviz van, de mar erosen gondolkodom, hogy inkabb kikuldom az M7-et akksi cserere es visszaterek ra... A 10-est meg eladom... :)
2-300k-ért a büdös életben nem vennék Sz*rszungot, az olcsóbb telókra meg nem jön ki főverzió frissítés soha. (A döglődő windowsra minden hónap második keddjén, mindig jön oprendszer-frissítés... ...mármint a 10-esre, a régiekre nem.)
Mint írtam: egy kisebb, nem péklapát iPhone viszont érdekelne, de nincs belőle két SIM-es, nekem pedig az szükséges és fontos.
tedd az asztal szélére és törd el azt a widózos fost
az android sokkal praktikusabb, arra minden kacat van
az androidot ott hibázza el az ember hogy az olcsó kacat szart vesz és az olcsóbb telefonokon többnyire szarul megy az android rendszer mert nincs 100%-ban a géphez szabva
plusz minden erőforrás a minimum install szintjén van és 4-5 vagy akár 10 frissítés után már kevés lesz neki a hw
Én nagyon szerettem, 5 éve "ezen élek": Lumia 610; 920; 530DS majd a 650DS. Mostanában viszont kezdem gyűlölni, mert nem elég hogy alig van rá alkalmazás, a meglévőket is ritkítják, vagy éppen elcseszik a használhatóságát. Újabban a Térképek például offline üzemben semmit nem talál meg...
iPhone SE-t szívesen vennék, de nincs belőle dula-SIM, így kilőve. Az Androidot meg alapból rühellem.
A WP-t a Microsoft megölte, lassan temethetjük sajnos. Pedig nagyon jó volt....
én már nem szólok bele a gyerek dolgaiba elmúlt 18, sikeres vállalkozó (első havi keresete több mint nekem 2 havi bérem) aztán azt csinál amit akar
vagy bejön neki vagy nem, tudja mindenki hogy ez a dolog amit csinál ez max pár év, de ismerek rengeteg embert aki elvégzett több sulit is aztán mégsem azt csinálja, mint pl én......
ha szereti amit csinál akkor csinálja, én eddig szinte mindent kényszerből tettem az meg szar....és egyre szarabb, változtatni meg nem könnyű, próbáltam párszor de mindig befosott az üzlet tőlem független okokból
szóval majd ha informatikus akar lenni igazán akkor az lesz, ha meg nem akkor a teszkóban biztonságiőr
így van, látom, ez lesz a gond, 8.1-re lett sajnos még írva az 1-es verzió, de már át lett alakítva, hogy 10-en is működjön, szóval sajnos addig tényleg max várnod kell kicsit , míg kiteszem az újat
illetve a legjobb része annak a verziónak kresz, az elég fasza lett, egyébként ötleteket, nyugodtan erre is, hiába más már azóta, ötlet ötlet, javaslat... nyugodtan
eddig hibátlan, pedig ha úgy vesszük 3 éves konstrukció ami egy telefonnak már kb a túlvilág
nekem 50 ezer volt a maximum amit telefonra akartam költeni vagy max 80 ha vízálló
fekete pénteken 45 volt a p8 lite azt hiszem a p9 lite meg 60 volt kicsit meginogtam de mégis a hokibbat vettem
abba a rengeteg vasporba jó a gagyibb is ami mint utólag kiderült nem is gagyi
az akku egy év alatt kb 20-25%-ot veszített az acélosságából, de rengeteg filmet nézek rajta sokszor napi 2x töltve van de van amikor egész műszakban töltőn van, még egy évet adok neki utána megy a kukába és nézek valami hasonlót
1. incredible S, 2 ev, csak azert lett 'cserelve', mert elhagytam.....
2. M7, 4 ev utan nem voltam elegedett az akksi teljesitmenyevel, egyebkent mai napig tokeletesen mukodik csak a haz kiatt maceras az akksi csere....
3. Most 10-esem van. Tokeletesen lenne, ha nem 5"-os lenne.
Sajnos csak kulfoldi szakszerviz van, de mar erosen gondolkodom, hogy inkabb kikuldom az M7-et akksi cserere es visszaterek ra... A 10-est meg eladom... :)
Mint írtam: egy kisebb, nem péklapát iPhone viszont érdekelne, de nincs belőle két SIM-es, nekem pedig az szükséges és fontos.
az android sokkal praktikusabb, arra minden kacat van
az androidot ott hibázza el az ember hogy az olcsó kacat szart vesz és az olcsóbb telefonokon többnyire szarul megy az android rendszer mert nincs 100%-ban a géphez szabva
plusz minden erőforrás a minimum install szintjén van és 4-5 vagy akár 10 frissítés után már kevés lesz neki a hw
iPhone SE-t szívesen vennék, de nincs belőle dula-SIM, így kilőve. Az Androidot meg alapból rühellem.
A WP-t a Microsoft megölte, lassan temethetjük sajnos. Pedig nagyon jó volt....
vagy bejön neki vagy nem, tudja mindenki hogy ez a dolog amit csinál ez max pár év, de ismerek rengeteg embert aki elvégzett több sulit is aztán mégsem azt csinálja, mint pl én......
ha szereti amit csinál akkor csinálja, én eddig szinte mindent kényszerből tettem az meg szar....és egyre szarabb, változtatni meg nem könnyű, próbáltam párszor de mindig befosott az üzlet tőlem független okokból
szóval majd ha informatikus akar lenni igazán akkor az lesz, ha meg nem akkor a teszkóban biztonságiőr
Konkrétan: 10.0.15063.540
https://dotnetcicablog.wordpre... ( nem lett frissítve ez sem vagy fél éve de vmi... nem tom mikor tudom frissítenia cikket )