nincs valami apróbb forma gyereked? lesz mester mc dedikálás, ha jó emlékszem talán délben de akiskölkök jobban tudják
péntekem megvan a tuti mikorra kell odaérni
remélem a szakadt astra kibír egy menetben 250km távot
megismerni tuti megismersz mert egy bálna és egy yeti keveréke vagyok, meg aztán én leszek aki a leglassabban mozog a budget párizsik között
Nekunk is a legrosszabb idoszakban jott ossze, szoval vannak veletlenek.
Amugy rokoneknal is 15 evig semmi. Penzuk volt, mindent megprobaltak, de nuku. Aztan feladtak. Es epp akkor osszejott.
Motoros baratnemnak 15 evesen megmondtak, hogy meddo. Lett egy pasija huszonparevesen, 2 het utan elmentek egy wellneshetvegere. Harman jottek haza meg szerencse, hogy nem vadkalandnak indult.
egyik ember vagy 10 évig kínlódott de nem lett gyereke, asszony is rendben ő is, bár lustának titulálták a kis egysejtűeket
le is mondtak a gyerekről
aztán egy buliban kb 9es részegségi fokozatban megmocskolt egy lányt, és az első patron után úgymaradt a leány.......
azért az úr tudja szopatni a népet.........
Amugy 3 gyerekszoba lett tervezve 3 fiut szeretnenk: Albert, Otto, es Fülöp (tudom, kib*szunk sokak szerint a kölykökkel )
Anno az acsunk viccelodott azzal (szinten motoros), hogy az se baj, ha nem lesz gyerek, legalabb a 3 motornak lesz kulon szobaja
A Zuramnak van egy kollegaja. 5 evig probalkoztak asszonnyal, nem jott ossze a picur, beultettek. Ikrek. Fiu-lany. Boldogsag, happiseg. Eltelt 3 ev. Hat jo le ne egy 3. gyerek. Bumm, 2 honap probalkozas es osszejott. Ikrek. Fiu-lany. Uj lakas, uj auto, ujra atgondolni az egesz eletuket. Amugy rohadt jol csinaljak, le a kalappal ott az asszony elott! En nem birnek egyszerre ennyi gyerekkel Amugy anyai agon rengeteg az ikerpar, szoval azert annyira nem meglepo a dolog
legyen már egy kis eszetek
legjobb hármas csoporokban kinevelni az utódokat
egy ajtónyitással 3 egyed, kisebb stressz, aztán a három még nem sok gondozás ügyileg sem
Nekunk a celra megfelelt az evente megrendezett augusztusi 2 hetes nagy turainkon en itthon mar ugy is mindig mindent elotte megterveztem, kinyomtattam, igy a Zuramnak estenkent csak be kellett vinnie a kutyube
4 ev utan eloszor nem mentunk el motorozni... Fura is. Bar most a hazassagi evfordulonk esik a szokasos turas idopontunkra. Legalabb mindig lesz okunk lelepni a vilag elol augusztus 19-e kornyeken
En a nagy turaknal annak orultem volna, ha google mapsen megtervezett utakot attudom ultetni az iGo agyaba... De vagy nem lehetseges, vagy szimplan idiota vagyok hozza
most nézegetem ezt a google térképet amit a laptopon megcsinálok azt simán elküldi a telefonra
vagy akár mailban is
úgy hiányzik ez a debreceni utazás mint egy megverés a falunapon
péntekem megvan a tuti mikorra kell odaérni
remélem a szakadt astra kibír egy menetben 250km távot
megismerni tuti megismersz mert egy bálna és egy yeti keveréke vagyok, meg aztán én leszek aki a leglassabban mozog a budget párizsik között