Tenyleg? Bazzeg en mindenhol azt olvastam eddig vilageletemben, hogy izom konnyen zsirra alakul, ha nem torodsz magaddal.
Na jo, szarok ra. Inkabb nem edzek hulye vagyok en ehhez ugy is es ugy latszik 'szakemberben' sem bizhatok
Najó, de amíg valaki azt hiszi, hogy az izomból lesz zsír, vagy fordítva addig ő baszhatja a testedzést
Ha megértenék sokan a folyamatokat akkor könnyebb lenne az életük. Pedig nem nehéz az. A csapból is az folyik már.
Izomból nem lesz zsír sosem és fordítva sem
Edzel eszel mint egy bölény felmegy 30 kiló amiből ha cuccolsz 10+ az izom
Utána jön a szar rész amit a nép szálkásításnak hív edzesz hogy ne menjen el az izom kurva sok kardió jó kaja és olvad a zsír
Lemegy 25 kiló és lesz 5 kiló izmod pluszban és olyan picsa gyenge leszel hogy alig élsz
Ha ügyes vagy és cuccolsz lehet több lesz az izom mint 5 kiló
Van egy naturál tesépítő csávó neki 8kiló izom volt a maximum amit fel tudott építeni
Ehhez kellett 350 kiló csirke meg egy nagy halom egyéb táplálék
Ha egy nő felszed 10 kilót edzve abból lehet vagy 3 kiló izom a többi zsír meg víz + béltartalom
70 kgval kezdtem, mikor abbahagytam 81 voltam. 2-3 honap mulva 86 kg lettem. Nem hiszem, hogy sok zsir jott volna fel edzes mellett.
Tenyleg nagyon konnyen jon fel izom, de ugyanolyan konnyen valik zsirra is.....
vettem némi vasanyagot ezerért. ha nem kéne még polcolnom,már össze lenne hegesztve. trx kötél 10000. mondjuk edzésre eljárok heti egyszer,mert nem megy ez fejből senkinek,a jutubnak meg nem hiszek...
Nekem ennyi van otthon kb. 30ezret áldoztam a dologra 2013-ban, ez kb. három havi bérlet.
Aztán ha épp van lelkierőm akkor ki is tudom magam pattintani. Legdrágább úgyis a kaja része.
Fel evig jartam heti 3x1 orara, ezalatt kb 10 kg izom jott ram, pedig nem dolgoztam nagy sulyokkal. Aztan abbahagytam, mert anyam kirugott egy lanyt es atvettem a munkajat, es nem fert bele a reggel 6 orai edzes sem. Majd elmentem epp 2 hetre motorozni. 3 honap alatt 15 kg zsir lett belole. Es azert kezdtem hatha szalkasodok. Csak nottem.
Tesom meg szalkasodik. Hogy rohadna meg. O apam genetikaja.
Fura dolgok ezek
Meg átbaszósak
Pl vannak ezek a mindenféle áttételes és/vagy csigás bowdenes gépek
60-80 kilókat könnyedén kinyomok kihúzok aztán olyan mintha csak a gyerek expandert húzgálnám
Aztán mindenki büszke mekkora súlyokat emel de 2 vödör maltert nem bír arrébb vinni 10 métert
Sok jó sport van. A rudtáncot még nem tudom hova tenni, főleg ha a csaj nem kurva és van rajta ruha
Pedig a pucsítás hasznos dolog, a közben végzett gyakorlatok kímélik a hátat
Én eddig bármilyen sportot próbáltam nem lett tőle sérülésem. Egyszer roppant meg a vállam szkander közben. Na az sokáig okozott kellemetlenséget.
Mint mondtam kerülni kell a divatos szarokat, és a felesleges baromságokat.
Sokszor probléma, hogy az izom gyorsan fejlődik, de az izület meg nem. Ebből következően könnyű beszopni
kedvencem a hipoxy tréner. mikor abban a tojásban ülnek és ott bicikliznek.vagy valami hasonló.asszem fűtve is van...
ellenállás levéve a minimumra,joy magazin a kézben...a végén 4 perc a sarokban a rázógépen,mert az lazítja a zsírt
Az is van anyumeknal. Na attol nem volt bajom, csak igy is eleg nagy vagyok felul. Inkabb alul szalkasitottam volna. Bar az sosem ment. Nagyon konnyen szedek fel izmot.
Na jo, szarok ra. Inkabb nem edzek hulye vagyok en ehhez ugy is es ugy latszik 'szakemberben' sem bizhatok