Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahol szakember foglalkozott velem, en ott is csak megszopattam magam
Az teny, hogy a rudtanc poennak indult, de amugy baszott jo! Bar en nem voltam hajlando pucsitva felallni meg stb., amugy a figurak nagyon tetszettek es jo fejlesztettek. Meg a konyvelonket is elrangattam ( O kezilabdara vonszolt el, ezert O eljott velem rudtancra ), az is jart egy ideig Az egyik motoros csajjal kezdtem, O azota is jar, eleg jo szintre eljutott az elmult 4 ev alatt. Irigylem is erte. Nagyon jo sport!
Aztán kellene összesen egy fekvenyomó pad és pár súlyzó.....
Aprópénzért
bizonyos klubokban van olyan ( nem néztem a linket még)
Lefagyott a vindózxp aztán ez a vége
A nők meg az edzés Csinálnak mindenféle divatos szart, azt se jól, és utána csodálkoznak ha a jó alak helyett csak sérülést szereznek
Aztán az irányítástechnikában is akadnak még gondok.
Mer az elsődleges megoldandó gond az olcsó földkörüli pálya elérése.

http://youtu.be/ki_dS0vGmpE
Én terveztem hajdanán venni hasonlót
Valami dugóhinta vagy ilyesmi
Utána már csak egy ablaktörlő motor kellett volna,és végre nem lett volna izzadás reszelés közben
Csak meg kellett volna keresni a gerendát a rögzítéshez mert a kefni nem bírta volna a megterhelést
A poen az, hogy amikor crossfitre jartam szoszerint a szegycsontomnal minden reggeli nyujtozkodasnal ropogott. A talpammal is van gondom, igy elmentem orvoshoz vele, tole kerdeztem, hogy mi lehet ez a ropogas. Elvoleg a bordak a szegycsonthoz nem megfeleloen illeszkednek, es mint az ujjaid, ugy tudom ropogtatni ott is magam. Ja, csak az fajt. Valamikor a levegot nem kaptam... Miota nem edzek, ez elmult.
Nekem még a sarkam is ropog (pedig nem vagyok repedtsarku ) sajnos nem tudtam meg mitol, mert mire mentem volna vegre kivizsgalasokra, kiderult a terhesseg, es igy nem rontgeneznek....
Barom
Szoval vegyek itthonra ilyet?
ettű nem a válla fájna
Ott a sok sötét anyag
Plusz még egy csomó apróság
Trx.....
https://goo.gl/images/nbqDbY
Nem teszem be a képet mert....nem
de te is másról beszélsz most meg én is, aminek van közös pontja, én speciel a tegnapi napról beszélek
Üdv a klubban
Egy ép ízületem sincs mind líg-lóg, bezzeg a nyak meg a gerinc az olyan hajlékony mint az ásónyél
Még pár év aztán csinálok egy sztereoid-tesztoszteron kúrát mindenkit megverek vagy megdugok nemtől függően aztán húzhatják rám a homokot
Mint mondtam ha nem tudsz mit irányítani baszhatod az irányítástechnológiát.
A gond ezzel a fene nagy világűrrel hogy vákumon kívül kurvára nincs ott más.
Trx gyakorlatokat is csinaltam ennel az edzonel, de a vallam meg azt se birta valami jol...
nem a fizika a lényeg, hanem az irányítástechnika, generikusok (amire én írtam)
javaslom a trx-et egy hozzáértő edzővel

bár most lehet a KIT tréningre kéne koncentrálnod
írd be a gugliba,hogy big ass
Te hol talaltad meg ezt a kepem?
Regen mikor fogyoztam, hasznalni akartam a comberositot, aminek az lett a vege, hogy amikor huztam szet, beroppant belul a bal combhajlatnal. Bekekult meg minden. Lassan 10 eve. Azota folyton begorcsol es fajdolgalni szokott, ugyhogy ilyen gepekhez nem nyulok.
Jartam rudtancolni egy ideig, az a vallam baszta szet
Aztan jartam crossfitre szemelyi edzohoz. Na a terdem sosem volt a toppon, azota vegkepp nincs. Pedig vigyaztunk ra, meg a vallamra is, de teljesen genetikai hulladek vagyok.....
Azért én bár kíváncsi vagyok erre a kérdésre azaz a rá adott válaszra. De ezek a jóslások eddig még sosem jöttek be. A delorient is hogy várták nem is olyan rég aztán meg meg sem jelent.
na megyek nézem tovább az elit alakulatot...még leszek
eztet pofázom more