Ahol szakember foglalkozott velem, en ott is csak megszopattam magam
Az teny, hogy a rudtanc poennak indult, de amugy baszott jo! Bar en nem voltam hajlando pucsitva felallni meg stb., amugy a figurak nagyon tetszettek es jo fejlesztettek. Meg a konyvelonket is elrangattam ( O kezilabdara vonszolt el, ezert O eljott velem rudtancra ), az is jart egy ideig Az egyik motoros csajjal kezdtem, O azota is jar, eleg jo szintre eljutott az elmult 4 ev alatt. Irigylem is erte. Nagyon jo sport!
Én terveztem hajdanán venni hasonlót
Valami dugóhinta vagy ilyesmi
Utána már csak egy ablaktörlő motor kellett volna,és végre nem lett volna izzadás reszelés közben
Csak meg kellett volna keresni a gerendát a rögzítéshez mert a kefni nem bírta volna a megterhelést
A poen az, hogy amikor crossfitre jartam szoszerint a szegycsontomnal minden reggeli nyujtozkodasnal ropogott. A talpammal is van gondom, igy elmentem orvoshoz vele, tole kerdeztem, hogy mi lehet ez a ropogas. Elvoleg a bordak a szegycsonthoz nem megfeleloen illeszkednek, es mint az ujjaid, ugy tudom ropogtatni ott is magam. Ja, csak az fajt. Valamikor a levegot nem kaptam... Miota nem edzek, ez elmult.
Nekem még a sarkam is ropog (pedig nem vagyok repedtsarku ) sajnos nem tudtam meg mitol, mert mire mentem volna vegre kivizsgalasokra, kiderult a terhesseg, es igy nem rontgeneznek....
Üdv a klubban
Egy ép ízületem sincs mind líg-lóg, bezzeg a nyak meg a gerinc az olyan hajlékony mint az ásónyél
Még pár év aztán csinálok egy sztereoid-tesztoszteron kúrát mindenkit megverek vagy megdugok nemtől függően aztán húzhatják rám a homokot
Mint mondtam ha nem tudsz mit irányítani baszhatod az irányítástechnológiát.
A gond ezzel a fene nagy világűrrel hogy vákumon kívül kurvára nincs ott más.
Regen mikor fogyoztam, hasznalni akartam a comberositot, aminek az lett a vege, hogy amikor huztam szet, beroppant belul a bal combhajlatnal. Bekekult meg minden. Lassan 10 eve. Azota folyton begorcsol es fajdolgalni szokott, ugyhogy ilyen gepekhez nem nyulok.
Jartam rudtancolni egy ideig, az a vallam baszta szet
Aztan jartam crossfitre szemelyi edzohoz. Na a terdem sosem volt a toppon, azota vegkepp nincs. Pedig vigyaztunk ra, meg a vallamra is, de teljesen genetikai hulladek vagyok.....
Azért én bár kíváncsi vagyok erre a kérdésre azaz a rá adott válaszra. De ezek a jóslások eddig még sosem jöttek be. A delorient is hogy várták nem is olyan rég aztán meg meg sem jelent.
Az teny, hogy a rudtanc poennak indult, de amugy baszott jo! Bar en nem voltam hajlando pucsitva felallni meg stb., amugy a figurak nagyon tetszettek es jo fejlesztettek. Meg a konyvelonket is elrangattam ( O kezilabdara vonszolt el, ezert O eljott velem rudtancra ), az is jart egy ideig Az egyik motoros csajjal kezdtem, O azota is jar, eleg jo szintre eljutott az elmult 4 ev alatt. Irigylem is erte. Nagyon jo sport!