Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerencsére mi addig már megdöglünk mire a terminátorok uralkodni kezdenek
Nem biztos,hogy olyan jó ez az irány
Onnèt indul az èlet!
jönnek a genetikus algoritmusok most már... és amik a filmekben láthatóak, sok minden már létezik... nem is sejtjük..
igen, én is szerettem, letisztult design, üzleti célok, nem csicsa, nagyon ritkán fagy le, extra biztonságos... kár érte, ne de jönnek az új irányok, amiben most ők vezetnek, tipikusan a mesterséges intelligencia, most állunk az informatika legnagyobb váltásán, jönnek az okos cuccok , a mesterséges intelligencia napról napra tör be... 5 év múlva olyan dolgok lesznek alapok, amikre most nem is gondolnak emberek
Devecserbe voltunk pár éve ott voltak akkora buzi nagy hekkek hogy alig tudtam megenni
Ekkorát nem is éáttram még
Igaz 7500 volt a 3hekk 3sültkrumpli meg 3 sör
Kénytelen voltam sört inni mert ha buzivizet kérek akkor a cigó árus mind átbasz
fater kollégájának két gyerek után jöttek hármas ikrek...
Sonkát,disznobol.
De,az angolok fincsi motorjai.
...és még halat sem eszik....ma másfél kg hekket ettem reggelire erre Ő!? ....fogadjunk párizsit.
Neked semmi sem jó
Az macerás.
Kérj alkoholmenteset és egy lime-ot oszt belecsavarod ha már nem akarnak eleve olyat adni.
Az jobb.
Bár valami radlert kértem osztrakiaban és csúnyán néztek rám.
Nem baj, majd legközelebb csapra verünk egy kólát.
Fasza hogy utálom a sört.
Az előbb azt akartam írni, hogy jobb volt mint vártam, csak kissé túlárazott, ennyiért (vagy olcsóbban) pilsnert veszek amit jobban szeretek, olyan 200 körül lenne nekem olyan amit vennék is.
Ízlésről kár......
Én szeretem
Előző héten kaptam ajándékba párat, nem volt annyira rossz mint ahogy mondták.
Most hozta meg a futár a Csíki sörömet
Rendeltem egy rekesszel 279.- áron s hozzám vágtak még húsz üveggel
Kilenc és fél a kiscsajom és deszpaszítót meg valami latin picsát hallgat
Néztem a neten az auchan programokat de semmit sem találtam!
sört csak motorozás után iszok hogy helyreálljon az ion egyensúlyom
és csak ursus márkát
bár néha elkurvulok a bucegi formájától