Erdélyben 8kor elindultunk, a telót full fényerőn GPS-sel felraktam a kormányra, egész nap este 8-ig csak akkor nem ment a GPS, amikor épp fotóztam a telefonnal. Utána a szálláson még zenét hallgattam, miközben előre tereztem a másnapi utat a GPS-sel és neteztem. És ekkor jártam este 10 körül 40%-nál.
Továbbá siklóernyőzéshez sem kell variót venni mert a barometrikus szenzor tökéletesen helyettesíti és elpittyog nekem egész nap.
És emellett nyugodtan leejthetem, vízbe tehetem stb. Biztosítást is minek kötnek az emberek? Nem kell elesni oszt' jó'van....
Ez pont egy 12e-el több meint amit én adtam ki a telefonért.Nem kell leejten,bebaszni tóba és nincs gond.
Ezt úgy kell kétnaponta tölteni hogy internet,fényképezés,videónézés megy a szállások ingyen wifijével.
És nem úgy ahogy az 5 éves teknikával.
Én Erdélybe is a 8"-os tabletet, és a cserélhető optikás (de igen picike) MILC fényképezőgépet vittem magammal, arról osztottam meg a képeket is a fórumon. A tabletben van GPS is, ha a Wayteq megmurdelna, csak ki kell tenni a tanktáska átlátszó részébe.
A motorom is lejárt technika, mert még karbis, de lesz@rom. Megy hibátlanul és amire kell tökéletes, akárcsak ez a telefon Nem világmegváltani akarok vele, de nekem ez a plafon ár amit adok telefonért.
régebben én is ezen a nézőponton voltam, minden célra 1 kütyü mert mi van ha épp meghal a telefon aztán nincs semmi
aztán túrára vinni 2-5 kütyüt, töltőt kábelokat pótelemet meg a fene tudja mit vigyázgatni mindre sosincs kéznél ami épp kellene stbstb
inkább egy telefon amit kidobál az ember 2 évente aztán annyit kibít szinte mind
ha motorra kell akkor vízálló ha nem akkor jó a sima is
azért is van meg ez a buta telefon hogy majd azt viszem motorozni......meg a vízálló fotomasina, olcsóbb laptop utazásra-pecára
aztán a szart, viszem a telefont aztán jónapot
Na ennek az "okosított" és persze drágított verziója van nekem: https://www.scom.hu/spd/BV_600...
Képet is egész jót csinál, akksi is jól bírja. Ha összemajszolom csak bedobom a vízbe lemosni Esett már le számtalanszor, még volt hogy sikeresen el is rúgtam nagy igyekezetemben, de bírja
http://elektrokoncept.home.pl/...
nekem ilyen a víz meg mindenálló
kb 3 éves lehet(vagy 4 a fene sem emlékszik) mégis 3 hetet megy egy felöltéssel
talán 18 ezer lehetett....... vagy 16, de lehet 20......
Mindenkinek mások az elvárásai. Nekem a telefon az szinte csak telefonálásra, e-mailezésre, néha navigálásra kell (erre még mindig elég a WP). Itthon munkára 27"-os monitorral ellátott bivalyerős asztali PC-t, itthonról távol netezésre, munkára tabletet; fotózásra meg fényképezőgépet használok, ez van... ...tudom hogy manapság mindenki a telefonján "éli az életét", na én nem ilyen vagyok. Öreg és maradi. Nekem a netezéshez a telefon kijelzője túl kicsi, zsebben hurcibálni meg túl nagy, fotókat meg túl hitványakat készít. (Ezért írtam a 4"-os iPhone SE-t is, a mérete pont jó lenne farzsebben hordani).
a tablettát ne keverd a telefonnal
a telefon beszélni kell, kicsi net, email( a tékomos is fasza rajta) fotó videó mp3 mini képszerkesztő térkép( offline beszélős alapból benne)
hát kb ennyi ami átlag népnek kell
az oprendszerrel kevés ember fog kínlódni, észre sem veszed hogy van oprendszer.......
Akkor az jól bírja, nem úgy mint a samsung.. Sose veszek olyan szutykot többet, főleg annyi pénzért. Kici kínai ócó, van itthon szervizháttere, úgyhogy én elégedett vagyok vele.
Na a Zuramnak nemregiben elt tul a HTC 10 egy 1 oras felhoszakadast a motoros kabatjaban. Tocsogott a zsebben, de nem lett baja. Ja es a telefon nem vizallo es osszvissz egy uvegfolia van rajta...
Kosssz fiuk, de csak is HTCt vagyok hajlando nyomkodni
Szarszung es ifos ingyen se kene, vagy ha rafizetnek, akkor sem
Amugy a Huawei meg a Xiaomi szimpatikus, de ami okos, az mar 5" felett van Nekem a 4,7"meg okes, afelett mar problemas. Nem tudom egy kezzel kenyelmesen nyomogatni. De tegyuk hozza, hogy nekem walletcase van rajta, ami amugy vastagitja, de amilyen ugyetlen vagyok, nekem esik-kel a telefonom bar mikor nem volt tok a m7-esen, tobbszor talalkozott a kocsiba beszallva, zsebembol kiesve a kuszobbel majd a viakolorral es par karcon kivul semmi baja nem lett soha
Víz-ütés-"atomvillanás"-álló telefont tudok ajánlani 4500mAh akksival, nekem olyan van 1 éve (olyasmi mint a caterpillar, csak kínai), egyetlen negatívuma számomra, hogy nem egy pehelysúlyú versenyző - bár így legalább mindig észreveszem, ha nem viszem magammal, nem húzza a zsebem
Nálam a hagyományos telefonok a "haszontalan" kategóriába kerültek, mert én leejtem, összekenem, elázok vele.. A Samsungom is a vízálló cordura kabát zsebében ment tönkre
Telefonból kevés androidost próbáltam, tabletből annál többet, hosszabb ideig. Na azoktól a röhögőgörcs fogott el, sima netezésen, filmnézésen, facebookon kívül kb. semmire nem valók. Talán nem véletlen, hogy tabletből is (2db) win10-es van itthon (ezek TELJES ÉRTÉKŰ windowsos számítógépek, az Autocad és a Photoshop is fut rajtuk. A mostani Miix320 dokkolós billentyűzetével, tapipadjával egy komplett, picike laptop). Hajdanán nagyon úgy nézett ki, hogy a windowsos telefonok is illeszkedni fognak ebbe az ökoszisztémába, sajnos a Microsoft ezt a koncepciót nem vitte végig.
ha gondolod adok azért az m10 ért egy nagyon tuti s3 minit új akkuval és akkor még te jársz jól
vettem egy új akkut aztán asszony belebuzult az ájfónba és azóta szegény s3 csak árválkodik a polcon
telefont meg nem adok el mert utálok veszekedni a cigókkal
hova a pöcsbe kell neked az oprendszer?
olyan buzi csempés mod mindegyikre letölthető, a programok meg javarészt egyformák
annyi különbséggel hogy androidra van a winfosra meg nincs
kb egy hétig lesz szokatlan
nőknek ájfón 5s kell
szerintem az egy nagyon fasza készülék, nekem nem kellene mert elveszik a kezembe de egy kisebb női kéz(aki az 5" nem éri át) abba pont jó
ja és állítólag cukiiiiiii
szerencsére dugni nem kell ilyenkor mert őszinte szoktam lenni