oks, akkor marad a verzió az áruházban, igyekszem.... ma este ha lesz időm, frissítem a leírását, amit annó megírtam , majd kiteszem vhova, nem tom hova... may megy albumba, leszarom... akinek nem tetszik, letilt a picsába
A Yaris meg szinte ki sem mozdul az udvarról - távmunkában tervezek/rajzolok gépalkatrészeket egy pesti cégnek, de oda is csak évente 3-4 alkalommal kell felmenjek. A többi email, meg egy távoli szerver elérésével van megoldva.
így van, ez a szakma ilyen, egy alkalmazás sosem lesz kész, ahogy a könyvem sincs, pont azért írom 6 éve, de idén rá kellene tenni az utolsó pontot, megfogadtam...
130 km, az lófasz... megoldjuk, kérek egy kis idpőt, mert a héten megyek egyeztetni sulival is, kitalálom, átnézem, aztána dok egy verziót, hogy dögönyözd , leviszem , fent van 1 perc alatt, megmutogatom, ha vmi nem érthető, aztán nyomogassad
azt én megoldom... :) nem is kell feltenned semmit , ott is kint van, de annyira - annyira béta verzió a kinti, hogy azóta pff, kb felesleges hozzányúlni ahhoz, hogy mikor lesz kint az új verzió, nem tudom, nem holnap az biztos, mert valüószínleg a mammis cuucc negyede abban már benne lesz, az aversneyekre vonatkozó rész, ami túrás, az tipikusan a túratervezés, útvonaltervezés kell majd most, ez tök alap
Ha elmagyarázod hogy hogyan kell feltelepíteni egy programot - nem az Áruházból, akkor lehet róla szó. Semmilyen "fejlesztő eszköz" nincs a telefonra telepítve, buta user vagyok....
Azért ha sikerül mégis küld el mérnök informatikára, ez agyik lányom jár gazdinfóra és még valami hasonlóra és még van 2 éve a dipóig, de már ahol nyárimunkázott mindkét helyre hívják állandóra ha végzett és nem 2 ,kilóért....a jutubos meló szép és szabad dolog, de arra nehéz egy életet alapozni.
Régen én azért szerettem motorkerékpárral közlekedni, mert menet közben hatalmasakat lehetett fingani. Mindezt bűntettlenül tehette az ember.
Sajnos ezt most már így autóba lényegesen nehezebb kivitelezni, főleg, ha tárgyalásra tartva több ügyfél is az utazóközönség tagja.
az rbikernek én írnám a windows phone-os verzióját, el is vállaltam, de nincs ennyi időm, energiám, szétszakadok... a magja megvan, de baszott nagy meló lenne még vele
öhm... pesti vagy? :)
Sajnos ezt most már így autóba lényegesen nehezebb kivitelezni, főleg, ha tárgyalásra tartva több ügyfél is az utazóközönség tagja.