Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a humánus,meg a megoldás szerintem e témában oximoron...mint a tisztességes ügyvéd...
Ezzel csak az a gond (már ha annak élnéd meg), hogy semmi biztosíték nincs arra, hogy nem leszel az etnába lököttek között.
Reszben egyetertunk. Az otlet amugy nagyon jo! de irt mar szerintem jobb konyvet is. Nekem kicsit gagyi lett a tartalom az elozoekhez kepest. Nincs ugy kidolgozva. Szerintem.
A digóknál pattog a labda.
Ez az egyetlen humánus megoldás, a kirajzás, szerintem előbb-utóbb bekövetkezik.
nem akartam ilyet írni , de egyetértek
Na ez egyértelmű.
Én politikus lennék.
Nem ígérnék csak vért,könnyet és keserűséget.
Szerintem meg bele az Etnába
A másik lehetőség hogy exportálni kéne a felesleget más bolygókra.
Ja, csak te benne legyél, mi?
Mind tetszik
Kb1-2 milliárd ember lenne jó a fődön.
Nem kéne megmenteni annyit.
a könyv viszont kurvajó
A tizedelest csak ugy irtam. A pontos aranyokra nem emlekszem mar
nem tizedeli,felezi,nem?
Ebben egyetertunk.
új faj...anus mouthus
Én ugyan nem éltem le a felét még a harmadát sem. Én még 100 évesen is motoron ülve fogok szórakozni. Az élet csak most kezdődik.
az a film egy szar
Nem, de mindenhol azt sugallták
Ravaszak voltak, szerintem első pillanattól kezdve tudták hogy ez egy össznépi orális ünnepély lesz
A magánnyuggerpénztár sose volt állami háttérrel.
tudnám, hogy minek kell még a klíma, megfagyok egy vastag pulcsiban ... (központi -.-")
A járvány az fasza. Kihullik minden rétegből sok ember
Utána lehet visszamenni a középkorba sokak szerint az volt a tuti
Szegény lomis cigók mekkora lelki stresszben élénének hogy ott a sok elhagyott ingyen vas és nem tudják leadni sehová se
A járvány az fasza. Kihullik minden rétegből sok ember
Utána lehet visszamenni a középkorba sokak szerint az volt a tuti
Szegény lomis cigók mekkora lelki stresszben élénének hogy ott a sok elhagyott ingyen vas és nem tudják leadni sehová se