én a csizmába is öntök hipós vizet
főleg amikor belefolyik az a lószarszagú állot pocsolyavíz
idén a bihart robogóval tervezem megmászni, már mindenfééle motorral voltam ott de robogóval még nem
ha meg nem bírja, felgyújtom a gecibe
Mennyivel strapásabb ez az endurózás!
Minden motorozás után a ruha kimos,csizma lemos,motor lemos,fújkál,zsíroz,láncápol,légszűrőt mos(na,jó,majdnem minden )
Sisak két-három alkalmanként szét,elmos,össze!
Olyan büdös,hogy nem lehet ritkábban
10-15 óránként oil csé!
Ááááá,veszek egy robeszt
én kiszedem mindig a hungarocelt a bukóból, rá van szigszalagova a bélés be a fürdőkádba beáztatom aztán samponnal-körömkefével kimosom, kicsapatom, és gyors megszárad
aztán szilikonzsírral megkenem a hungarocell külső felét és bepattintom a héjba
Szegény LS 2-őm van ,hogy sterimóval mosom a belsejét sáros kesztyűs le,fel vétel és teljesen jó a belseje
Nézegettem frissebbet mert ez már hat vagy hét éves,de sokkal drágábban,sokkal szarabb,gyengébb béléssel láttam csak!
Én egyiket sem szeretem. Szakállas vagyok és olyankor egy idő után mindig felgyűri a szakállam és bisztergálni kezdi az orromat vagy a fülemet vagy a nyakam. Idegesít.
Nem azt mondom hogy ennyit bír. De sokszor beleizzadok meg nagyon sokat megyek benne. Kitágul és hasonlók. Nem lötyög nem zörög továbbra is jól illeszkedik. A korábbi sisakomat is használom pedig az már 5-6 éves nem is márkás. De időnként nem árt meg őket cserélni.
Az még a jobbik eset.. Én valami motorkinézetű motort csinálnék ha szopni akarnék. De inkább nem akarok.
Most kicsit hanyagolom a motorszerelés, csak a kötelezőeket...
Hát újfent ugye a fej forma. Nekem pl nagyon jól illeszkedik. Nem nyom de tart. mondjuk ki kéne mosnom a bélését mert olyankor kissé megdagad. Kezd ugyanis egy szezon után laza lenni. De hamarosan nekem is új sisak után kell néznem. Ez második szezont viszi már. Egy még van benne de azért olyan 20-30.000 Km-enként nem árt meg egy új. Ez meg már 20.000-et elkerülte.
Olyat akartam venni én is me haverom is mert mindkettőnknek caberg volt előtte... felhúztam és mondtam hogy köszi nem, haverom ugyanígy... sokat romlott a caberg minősége az évek alatt.
Shoei nagyon príma, ha nem vettem volna 1éve Nolant akkor azt vennék most, vagy sharkot. Mind a kettőnek nagyon tetszik a bélése meg az egész anyagminősége.
Viszont van egy hülye fóbiám, középen vagy mind két oldalt kell nekem a plexire az a kis csöcs amivel fel lehet nyitni
Fenet.