Ha valaki nem értené. Hasonló az R-bikerhez csak windows-os mobilra. Jah és még fejlesztés alatt van azaz van benne hiba de használni kéne hogy kijöjjenek a hibák.
Én is tesztelném de csak a céges telefonokon van windows de azok esetében annak is örülünk ha hívni lehet vele.
am ha már szóba jött ez az egész, nagyon sokat segítene pár ember, ha segítene az egy éves munkámban... én összevontam az életemben a két nagy szerelmet, a fejlesztést, meg a motorozást, folyamatban egy app, lesz utcai túrás, és verseny része is (mamié) minden platformra de jelenleg még windows phone-ra van még csak és béta, d enincs kint az új verzió
egy fokkal most azért jobb. Típus fórumra ment fel meg ide. Meg max még 1 helyre. Van amikor jön valaki és tematikusan telebassza a használtmotorjával vagy valami elmeroggyant kérdésével kivétel nélkül az összes topikot. Na az engem is kibaszottul idegesít. Ez elfér kategória nálam.
Nekem ez idegen. Én mindig is a komplex adatbázisok témáját kedveltem. Persze azon a szinten ahol én foglalkoztam vele ami messze nem egyetemi szint. de manapság is a komplex rendszereink adatrögzítési tematikáját kifejezetten hamar átlátom. Látom a szemem előtt hogy épül fel az adatbázis. Az hogy a prgram effektív ezekkel az adatokkal mit kezd az már nem mozgatta annyira a fantáziám. De maga az adathalom mindig is.
Nagyon szívesen újra visszaülnék az iskolapadba mert az adatbázis programozást nagyon kedveltem anno. De emellett a meló mellett ez sosem fog összejönni. Ahoz előbb melót kéne váltanom az meg még nem jött össze.
Én meg tudnán csak nem akarom
Még karbon mintás műbőröm is van olyan csini ezüst színben hogy egyből felállna a cerka ha lenne
De van olyan pink műbőröm hogy kiolvad a szem tőle
Amúgy épp pár hónapja adtam el a nagy singer gépet már szerencsére nem tudok műbőrt varrni
Én is tesztelném de csak a céges telefonokon van windows de azok esetében annak is örülünk ha hívni lehet vele.
Egyszer volt munkám amihez kellett ezektől progi ráment 2 heti bérem
Majd ha meg lesz a lehetőség a sulira lehet hogy élek ezzel a dologgal. Addig felesleges.
nem, nem pink kellene
Még karbon mintás műbőröm is van olyan csini ezüst színben hogy egyből felállna a cerka ha lenne
De van olyan pink műbőröm hogy kiolvad a szem tőle
Amúgy épp pár hónapja adtam el a nagy singer gépet már szerencsére nem tudok műbőrt varrni