Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert az alkatrészek öt helyen kallodtak a pincében és kell a hely,mert jó buli összerakni,mert nem kell gyalogolni a bankig,mert ez volt fogható a bontoban fillérekért 8 éve.
Majd lefujom spray cél feketére vagy pirosra.
miért robogó és miért kék
Mit miért?
de miért
Nem.
NRG MC2 lesz ha kész lesz.
Ilyen strandkorlátkék.
Had tippeljek. Bár rég robogóztam ez egy Malaguti műszerfal? Mintha az F12-nek lenne ilyen. Na eltaláltam?
Ujjeeee,van muszerfalam.
Na nekem pl a Cabergemen nincs ilyen. Vagy ha van akkor nagyon szépen besimul a felületbe és rohadtul nem látszik meg kibaszott tartós. Sajna már nem egyszer esett le motorról de semmi baja nem lett.
amúgy én Caberg Stunt-ot használok.
Az egy sima fröccsöntött valami.Nekem kettő pici van meg két légbeömlő.Pattexel visszaragasztottam.
3-5 tizedmilliméter vastag anyag. Nem ez védi a fejed, hanem a héj, meg az ütéselnyelő hab...
Hát azért elég illúzió romboló azért
És attól mit vártál?
az aerodinamikai elem a sisak tetején. Van ez elég sok sisakon. Főleg a gyorsasági sisakon van sok ilyen.
Arra kell figyelni ezeknél, hogy jó sokat tágul az új állapothoz képest (hurrá )
Nekem semmiféle szélterelő nincs.
Ez valami offroad bizgere?
Szélterelő
Amije?
Tudja a tök minek a mije.Adatok és kinézet alapján képről bejön.Mjd ha kijutok bécsben a lajosba akkor felveszem és szaladgálok félőrülten a bótban hátha előjön a szél miatti rázás.
nekem egy hónap után leesett a szobában és megrepedt a szélelvezető.... konkrétan ketté... (szőnyegre 20 cm)
140-ig még a kereklámpás öreg CB-m is vállalható, ehhez nem kell plexi.
CBR-em meg nem tud annyit menni, ahol már zavaró a szél. 220-nál is is jó, pedig egy hulladék a sisakom.
Az a 701 utódja.
Jah, eléggé szar a forma. Főleg a régebbiek olyanok, mint egy tekegolyó, de ha működik, hát legyen.
RX7-et néztem leginkább.
Pedig kurvajó.Lassan 6 éves lesz de ilyen árban még nem láttam hasonlót sem.
Full carbon,1 kilós.
A legközelebbi az xlite x802rr puro.De nem 64e hanem 140.
marushin -ban nagyot csalódtam...