Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem kókuszos van és kék színű, elég hatékony!
Aztán ha kielemezték rájönnek hogy ez mekkora zseni cucc és az FBI azonnal betör az amerikai tisztítószer piacra és elsöprő erővel monopol céggé változik ott
Csak a,posta 2kilóig 10 és 15 ezer között van
Anyagilag nem éri meg
Plusz ha küldesz ki 2kiló valamilyen masszát az fbi ül rajta 2 hónapig ami kielemezi a titkos ősszetevőket
Mondjuk azért a mai Ultra Derm-nek köze sincs a régihez. A réginél elég volt dobozban bevinni a kosz 10 méteres körzetébe és a kosz sírva menekülni kezdett. A mai sem rossz de azért közel sem ilyen hatékony. Nálunk még jár. Én vízműves vagyok faterom művezető és ott a srácoknak a hibaelhárító csapatban még jár asszem havonta egy dobozzal. Már közel sem olyan büdös mint régen.
De ha feltétlenül ultraderm kell megoldható a küldése. Kell venni 3-4-10 tálkával. Kibontani mindet várni vele 4-5 napot míg kiszárad. Majd fedél vissza csomagba be. Pósta. Aztán mikor kiér akkor már csak egy kevés víz kell neki és olyan mint régen. És kis em folyt. Nekem még van itthon 1-2 dobozzal olyan mint a beton ha feltélenül használni kell török belőle egy darabot kis víz neki és már olvad is fel. Tisztítóerőből egy fikarcnyit sem veszt ettől.

Amúgy jó reggelt.
Olcsóbb megvenni, kevesebb a teljesítményadó. Állítólag hamarabb felmelegszik emiatt a városi fogyasztás kevesebb lesz
Városban, vidékre kis távokra jó a kicsi is pályára, messzire meg 1.8 alatt kár venni
A postaköltség gondolom elég vad lenne
Ilyen 400 forint felé van egy 400grammos tálka cucc
Plusz az usáig kifolyna 3x mert ez még az igazi komcsi dizájn maradt
Esetleg a kinyomós túlélné az utat
Nálunk ez a divat: http://kamionalkatresz.unas.hu...
Jó cucc csak béna szaga van
Jó volna pár doboz. Legalább megmutatnám ezeknek mi a kéztisztító. Itt narancs van dögivel. A narancs héját keverik ossze homokkal. Vagy legalabbis valami ilyesmi.
személyes tapasztalatom mondjuk nincs de ha az átlagot nézzük akkor az 1.6 se kavar sok vizet pályán,akkor már tényleg valami nagyobb.Az a kérdés mire kell
Akkor mi is
Buzi ez mind...
beugrott, ne keressétek, kibaszott okos vagyok
Asaf Avidan & The Mojos - One Day/Reckoning Song (Wankelmut Remix)(Day Version)
pár éve volt valami külföldi zene amiben szimókkal téptek
2 csávó 1 csaj. legalább az egyik csávó langyi volt
beugrik valakinek a szám?
Hahahaha. Ez nagyon tetszett. Nem baj, belefér..
Asszem a 90-es évek közepétől csalnak valami hallgatólagos egyezmény okán kb 10%-ot amit ha valaki többféle járművet vezet és használ gps-t könnyen észlelhet, a régebbi járművek órái pontosabban mérnek......állítólag ez miatt, de ezt is le lehet próbálni.
Azért csodálkoztam mert minden km óra csal fölfelé,de ez így hajszálpontos!!
Kex bocsiii! Össsze tévesztettelek apárjával szandrával. Há én má tiszta hülye vagyok. Te sztán kurvára leszarod ha legénybucsuba megy e vagy sem.

Gyááá de hülye vagyok!
Hát azt meghiszem, azok jol szoktak sikerülni.
Neked már kevésbé volt öröm bodogtág.
Jolvan, örülök hogy minden okés.
kókuszos ultraderm?
minél jobban, annál jobban.... felesleges...
van, kókuszos is, nagyon jó illata van
régi endúró szinte mind 21es
esetleg ott lehetne hiba hogy jobb vagy bal oldalon van a km csiga
az olaszok nagy rafináltak azok néha trükköznek evvel is
a kerékméretekre gondoltam
a felső szinte mindnél egyforma, a hondának lent egész más kialakítás nem négyszögbe van nyomva-reszelve mint általában hanem egy csap van bemarva középen