Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, jól van. Szombaton épp legénybúcsúba tartott mikor találkoztunk a benzinkúton, úgyhogy akkor hatványozottan!
persze!
Apraszaki?
Úgy van!
Feri jól van?
ha egyformák a méretek...
Értem értem, már világos
Csak nekem ilyen sohasenemvolt, így gondoltam megkérdezem.
Tudod, van a KTM és van a többi
Az 1982-es XT-be belepattintottam egy '91-es Dominator első futóművet.
Az öreg Yamaha Km órájába egyszerűen betekertem a kevésbé öreg Honda spirálját és a GPS szerint halál pontosan mér!
pár ügyesebb haverral motorozva egy Dobogókő oda-vissza alatt összejött 40-50 km különbség...hiába,ha nem ér le az eleje a földre,nem mér
Az én motoromnál az első lánckeréknél van a jeladó. HA én átételezem, akkor csal az órám.
Ez is olyan mint a lánc...............le...m a módosítás részét.
Bezony
Szerintem meg a másik tré, mert "zavarja" ha módosítgatsz az áttételen
A gumishoz meg leszedve viszem a felnit, így nincs ilyen gond
De megértem a nézőpontod.
Van.Miazhogy.Kűggyek?
Még a 20 éves fullanalóg cbr is onnan veszi.
A keréknél az olyan blőőő mer az egyfogú júzer/gumis kinyírja a jeladót.
Na.....Téged is látni...
Olyanom még nem volt (meg nem is lesz szerintem) de így már világos. Köszi
Ez úgy lett volna jó poén,hogy írd le neki,mert elfelejti,viszont olvasni meg nem tud ....
majd 20 évig voltam a vasútnál 1x ittam egy fél pohár pezsgőt mert egyik kolléga nyugdíjba ment
de az tény hogy a jelentős többsége nem volt ilyen visszafogott
nekem is volt olyan munkatárs akinek elmondtam mit kell csinálni aztán azt mondta írjam le mert elfelejti de kb alig állt a lábán
Szerintem az ényiméné is.
Hív a vasút...vár anyád...vagyis vár a MÁV
egy csomó motor a kihajtás körül veszi a jelet mint a kocsiknál
Egy volt kollégám mesélte kulizott vasúton 5 évig azon vigyorogtak műszakváltáskor ki a részegebb aki leadta vagy aki felveszi a munkát.
akad még itthon 1-2 flakon de már nem vagyok vasutas nem tudok szerezni, meg ott mintha más fajtát is adnának már
de a kereskedelemben kapható még