Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus ilyen cipő kell nekem.Hol lehet európában venni?

http://youtu.be/wu0TkcgsCHo
kaptam, szervízben volt egy motor, önindító hibára gondolt mindenki ( mi is, ismered a motort), és ez volt a gond , én azóta is pislogok...mióta ezt leírta
Hát van baj. Mi is az a léghűtő ? Na jó fáradt vagyok ezt most értelmezni sem tudom így. Bár a multkor a Facén valaki motorfékbetétet akart cserélni csak nem tudta hol kell. Az is erős volt
arra is lehet írni egy jó metódust , visszatérései értéke : orgazmus a köbön
Én meg hirtelen azt hittem, hogy megtaláltad a vibrin a "BE" gombot..... Bocs, nem bírtam kihagyni....
ha nem itt balfaszkodsz,rég kész lenne...
WTF?!

"képzeld, azt mondta a szerelő, hogy a léghűtőnél egy ágymatrac betét volt betéve, azért fuldoklott szerencsétlen motor"
Ez tényleg jó
én is ezt csinálom mindenhol , látom, hogy menthetetlen, kuka...
nem minden esetben

pár éve meghalt a ceruza, ez mindenkinél bekövetkezik, szerencsére nekem elég hamar összejött
volt öröm és boldogság, végre lesz sok peca motorozás stb, már nézegettema duna-delta pecautakat
aztán szarabb lett a helyzet más se működött, doki, egy antibiotikum kúra és ismét támadott az egyszemű
és most ismét lehet várni jó sokat arra a duna-delta pecaútra

ja ezt valami könyvben olvastam de minen szava igaz
igen, meg kell a jó megtervezés is!
nem tom mi az de sztem jobb ha nem látom
Most mondhatnám hogy köszönjük Emese, de nem akarom Ekimé-t megbántani
Hip- hip Hurrá. Rettentően megnyugtató ha valami napok óta nem akar az istenért sem működni és végre sikerül.
Az is működhetne már,hogy felhagysz az oldal látogatásával!
1x kell megcsinálni jól aztán nincs stressz meg ideg
és sokkal gyorsabban kész is van
bocsánat csak elvagyok, 2 napja szoptam egy algoritmussal és végre működik
Mégis mi ?
működiiiiik, nyuhu...
Balfasz szűrő!
Általában jól ki tudom szűrni a balfaszokat.Eddig még nem szoptuk be.Ez jelen esetben minimum 25 év.
pl kaució?