Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Zuram mikor hozzamkoltozott, vett egy regi mazda 323-ast. Arra se neztek ra hahun, mert 400valamennyi volt benne. Most mi a francnak tekergessuk? En adtam el vegul miutan a muszaki vizsgasoron mindenkinek hirdettem, egy nap alatt es meg jo penzert is, 400 papirt kaptuk. A Zuram mar 300e is odaadta volna
Meg volt a kis divink, na abba is beletekerodott a vegere 93e. Vegul hahun levettuk a km ora jelzest, de kepen meghagytuk, hogy legalabb kezdjek nezegetni meg. Fel evig senki. Egy hivas sem. Pedig amugy rendben volt a motort. Vegul azt is en adtam el egy kamionsoforunknek reszletre. ( ha nem fizetne, fater letudja tole vonni alapon bemertuk vallalni ) mar talan 3-4 eve buszke tulaja es meg mindig megy :)
Az XBRben is lassacskan 0-ra fordulunk
Azaz, faszé nem jutott eszembe...
Szerintem nem csak azt teszi tönkre ami él, de évi 1 max 2x a ruha is elviseli, színét fakítja szerintem de lehet placebo.
Van még ultraderm?
Élnék a lehetőséggel, hogy feltegyek egy hülye kérdést. Mi a tök köze van a lánckerekek méretének ahhoz, hogy mennyit mér a km órád?
Nem úgy van, hogy az első keréknél a féktárcsában (vagy valahol) van egy mágnes, ami a teleszkóp aljában lévő jeladó előtt elhaladva, a megfelelő kerékméret megadásával kiszámolhatóvá teszi a megtett utat és a sebességet?
anno a kocka zsiguli korszakban én ultraderm nevű pasztával takarítottam a szőnyeget-kárpitot utána slaggal kimostam a homokot és olyan lett mint az új, borfolt penész minden kijött
2 nap alatt meg is száradt ha sütött a nap
ultraderm a vasútnál hegyekben volt minden hónapban adtak egyet, de kb senki sem használta én meg hordtam haza szatyorszám

az görbe beázott ajtó kárpitot fürdőkádban leáztattam amikor felpuhult ment a betonra telirak téglával és egy héten belül olyan egyenes lett mint újkorában
Mondom nincs szag bent csak az illatosítót érezni. Üléshuzat hátul szinte nem is ültek bármi zörgött cirmogott fater már vitte is szerelőjéhez. Meg alig látok ilyen felszereltséggel 1.6-ost.
ózon vazzeg, mindent kinyír ami él és mozog
A bajor is bagós volt most már nem érezni hála... én már nem szívom nejem még igen.
engem csak az bosszant hogy a visszatekerő kisiparosok mindenkit hülyének néznek, és gyógyszer árban kínálgatják a szarjaikat
mert elhiszem hogy van 10+ éves autó 50 ezerrel vagy alatta(én is ismerek egy corollát amiben talán még 30 ezer sincs tizenpár évesen) de hogy mind ilyen keveset fut ami külföldről jött az hihetetlen
szóval egy 2004es vectra legyen mondjuk 800 ezer ha szépen néz ki és 300 ezer van benne, de visszatekerin 130 ra vagy ha épp extra jól néz ki(akár belső kárpit csere után) 70 ezer méter lesz benne és árulják 1,5 milláért
aztán megveszi az ember és 2-3 év után rákölt 200at a futóműre meg pár százat erre-arra, főleg úgy hogy nem is számít rá......
kávé, meg egy ipari tisztítás kiszedi
Cigiszagot elég jól kiszedi az O3-as tisztítás, nem jut eszembe a gáz neve... klímások is azzal szoktak fertőtleníteni, motoros ruhámat is azzal tisztítom, nem jut eszembe a neve.
Küldöm. Imádom mikor írják nem dohányzó az autó eleve nem tud dohányozni, viszont az öregem láncdohányos volt tehát bagózott az autóban is. Viszont annyit ment vele, hogy nincs benne bagószag télen csak kerülgette a garázsban. Cseszte a bucim sokáig, hogy megveszem magamnak de nem kell mert nem. Kb most is annyi lesz a vizsgadíj meg Peti tiszteletdíja évek óta oda hordta öregem 2ő éve is ennyi volt a költség.
A FOS pd motorok persze hogyfos ha az óraban 200van az autóvan meg 6-800... facebook csoportban volt egy komment csata hogy kinek van több az autójában, na voltak ott bőven 600felett futottak és a gazda szerint a legnagyobb problema hogy kuplungozni kellett(lendkerék maradt)
Csak légyszives ne töltsd fel ide.
nem tudok olvasni, ha meglesz a hirdetés, akkor küldd át!

köszi.
Az 1,9 PDTDI paszulyt mikor hirdettem 380 000km-el mindenki szörnyülködött
Mondom a parasztnak:"egy 16 éves dízelben mennyi legyen!!!!????"
Hááát,100000!!
Mondom.mennyit mész egy évben?
Aszt mondja az állatja!!! 15-20000km-t
????!!!!!!
Mind hülye!!!!
eladó?
Viszont az tényleg nem mind1, hogy valami 1364ccm vagy 1895ccm.
Derrick nem füstöl se hidegen se melegen és rohadt csendesen jár igaz nincs is nyúzva asszony nem tiporjgya.
sógor a4-es autójában 370 ezer van és hibátlan
de kint a románoknál beszélgettem pár dacia-s emberrel a régi 1.4-1.6 autók elmennek 400 ezret is, ha egy ezer éves renault motor elmegy 400at akkor ugyan mi a fasznak tekergetik vissza az isteni német kocsikat ami nem szar rönő hanem fasza német?
A Ford-omban ha jól emlékszem több 400E van. Oké füstölget már (azaz kormol a régi TD 1,9) Meg már le van lakva. De télen elvisz egyik helyről a másikra. Lehajtott üléssel több mint másfél köbös csomagtartója van és országúton odafigyelve 4,5 alatt eszik 100-on. Mi kell még?
Ez nem kívánság volt,ilyet találtunk.
Az enyémbe 250... van de lehet benne duplája is és el nem cserélném!
a 100ezer km max miatt van 1000 autóból 999 visszatekerve
szégyen az egész autópiac