Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo persze, de nem tudom, hogy pl az en kis GSemnel mi lehet a normal egy plusz 80 kg-s soforrel szamolva? Szoval igy kb osszsulyban 300 kg az egesz... Plusz ha még turara is van pakolva biztos van 350......
Persze az egy kerekezést egyik lánc sem szereti. Főleg nem az enyém. ezt a szerelőm is mondta hogy az RK lánc az egy kerekezést nem igazán viseli jól, de mivel erre nem vagyok képes én beértem azzal is. Mondjuk lehet hogy ha DID-el rakom össze akkor egy szezonnal többet bírt volna. De ezen már nem gondolkodom.
Sőt én szentül hiszem hogy a láncot normál használat mellett, nem is feltétlenül a lovak zabálják meg hanem a nyomaték.
a 45 lóerő,meg a 170+ se mindegy
Mit nem vállalok fel ? A multkor ismerősnek jelöltél tehát tudod ki vagyok. Erről ennyit :D
Érvet írj! a nagyobb majdnem ugyanannyit eszik viszont van benne több erő és több nyomaték, akkor miért a kisebb a jobb ? melyik megy kényelmesebben, melyiket kell kevésbe hajtani ?

Lelki segélyszolgálat kell? Lassan itt tart ez az oldal.

Mit segítsek?! Leírtam mikor kell fújni a láncot, nem km-hez kötni hanem állapothoz. Attól hogy te itt leírod hogy lusta vagy fújkálni, az a lánc nem lesz befújva. Hazaersz, ránézel kell nem kell. Ha kell akkor 2perc alatt készvagy. Felemeled befújod hátulról vékonyan és kész.
Motul videója ott van jutyubon, lehet jönni hogy az hülyeség, akkor majd visszakérdezek hogy miért és rávilágítok hogy nem az.

Tegyél fel olajzót. Azzal mégnagyobb a szopás míg beállítod illetve kitapasztalod.

Unixban 30ezer egy cobrra nemo2, lehet csinálni házilag de arra valszeg nincs időd, ezen tekersz egy negyedet vagy kevesebbet es olajoz.
"Van akinek ennyi öröme van az életben, h ocsárolhat bárkit, anélkül, h fel kellene vállalnia"
Levi elmegy és kiprobál egy ilyet és egy olyat!
És csak a végén kérdezzél rá hogy melyik az 1.6!!!!
Hidd ell csodálkozni fogsz!
Deee szúrd ki a szemét rendesen
Levi hagyjuk már egymást. Akkor igénytelen vagyok. leszarom. De megint megjelentél becsörtetsz mint a hős lovag és azonnal mindenkiről véleményt alkotsz. Mert ugyebár te megismételhetetlenül hibátlan vagy. Igen én szarul kezelem a láncom. Ezért teszek ellene és megpróbálok beszerezni egy automata láncolajzót. De nem az a reakciód erre hogy Pl Figyelj erre vagy figyelj arra, esetleg egy link amit kerülni érdemes, vagy olyan ami neked bejön. Nem te automatikusan véleményezel engem. Szerinted most hogy tudom hogy nem lusta vagyok hanem igénytelen. Most szerinted ezzel mennyivel vagyok előrébb? Ha nem tudsz érdemleges hozzászólni vagy legalább valami humorosat írni akkor minek írsz ? Elpocsékolt idő.
Naaa pont annak a dizelnek nincs hangja
3hónapig használtam céges autóként egy SW-t
Imádtam azt a kis dögöt
Pedig mindig meg volt pakolva, klima hütöközeggel, meg nitrogénes palackokkal
Cirka 18e km mentem vele és hiba nulla
széééép....
Milyen érv szól a kisebb motor mellett ? Ha az átlag 1,4-1,6osok ól indulok ki akkor az 1,6kenyelmesebben viszi az autót és nem eszik többet, akkor mi szól az 1,4 mellett ? :D most komolyan mert nem tudom felfogni hogy miért jobb a kisebb motor.
Neee az adatokból indulj ki , mint egy tipikus 5éves
110 vs. 126
Motor karakterisztika
Probáltam nem 2őt, még a váltó átétel is ugyan az, kivéve a dizelt...
Ki kell probálni azt megértitek
Deee haa jól megy Zolinak akkor van 2.0 benzin, naa ott már érezni a különbséget
De a Ceed , I30 duó hoz az 1.6 crdi illik a leginkább
De abból is az első szériás 115 pacis
számolgattam egy kicsit. Mivel a fogak mélysége és távolsága azonos. Hiszen a rárakott lánc a más méretű lánckeréktől még nem változott. Azaz a szemek ugyan olyan távolságban vannak egymástól. Így egy 17-ről 18-as fogszámű lánckerékre váltás esetén a lánkerék kerületének az eredeti 17-es fogszámúhoz képes 18/17-el kell nagyobbnak lennie ami 5,8% pluszt jelent. A kerület ugye átmérő szorozva Pivel. Amiből az egyik adat stabil szám tehát egy 18-as fogszámú lánckerék átmérőben 5,8%-al nagyobb mint egy 17-es fogszámú. Mivel nem találok pontos adatot a pl a JT oldalán mkkore a lánckerék sugara. De akkor is bőven 10 centi alatti átmérőben. Akkor is fél centivel lesz nagyobb átmérőben azaz 2,5 milliméterrel kerül kintebb a lánc az első lánckeréken mert ennyivel nagyobb a sugara. Szerintem ennyi helynek lenni kell. (Arról nem is beszélve hogy a 10 centi átmérőjű első lánckerékkel messz túlbecsültem a méretét. és minél kisebb a lánckerék eredetileg az átmérő növekedés is arányosan annál kisebb lesz)

Na most ezt levezettem matematikailag

Amúgy mekkora parasztság hogy a lánckerék sugara vagy átmérője nincs megadva a gyártó oldalán.
én válaszoltam erre , olvasd viszza, hogy ha fényesedik, meg ha esik
Ez igénytelenség nem feledékenység. A bukót nem felejted el lehúzni mikor hazaérsz ?
Na ilyet sem hallottam még hogy felesleges az 1.6 hogy lehet felesleges a nagyobb ccm ?!
A hugom első járgánya.
A stab astrán is,nem gond.
Nem jön be a dízelhang neki.
Pedig fog pályázni.
mondtam tied lesz te tudod.
Levi mondtam én egy egyszer is hogy az lenne? Nem nem nagy dolog befújni. Csak elfeledkezem róla. Ennyi. Nem is lustaság csak elfelejtem. ENNYI. Mit nem lehet ezen megérteni. Isten az atyám olyan rohadt negatív vagy hogy az hihetetlen. Olvass már egy kicsivel figyelmesebben. Azért akarom az automata lánc olajzót feltenni mert én tudom nagyon jól hogy nem fogok megváltozni. Mert FELEDÉKENY vagyok. De még sem szeretném a láncot szétbaszni.
A hülyék mondják hogy 500anként, az okos azt mondja hogy akkor kell amikor kell, látszik a láncon, kezd fényesedni a görgő akkor kell neki a spray. Ennyi. Az meg ha sokat fújsz rá de ritkán csak a te hülyeséged. Nagy dolog az a 3perc míg befújja az ember hazaérkezés után ?
Arra gondoltam hogy a +1 fog nem növel rajta kerületben túl sokat. De persze azért meg kell nézni. Igazából Télen volt levéve a fedél utoljára és nem igazán emlékszem hogy hogyan is volt akkor benne hely. Mondjuk egy első láckerék hál istennek nem valami húzós tétel.
Ezt a "hely van bőven" dolgot nézd majd meg még 1x.
Van ott egy kb 4mm vastag acél betét ami arra hivatott hogy ha elszakadna a lánc ne gyűrűje be a blokkba a lánckerék, hanem alul kidobja. Viszont ez elég közel van a lánchoz.
Nem mondom hogy tuti nem fér el de azért nézz rá, ne legyen felesleges vásárlás (vagy ki kell maratni belőlle ha nem fér el)
Jo a torestesztje, szerintem. Tapasztalat.