Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.A tűzoltó háborúban is tűzoltó marad,nem megy sehova.
Pedig de......és az elsők kőzött fognak hadra.
Nem,nekem nem az a kötelességem.Írom mégegyszer.
Most is ez történik,háború nélkül is.
Azt hiszem kettőnk közűl én voltam eddig több olyan helyzetben hogy kockéztattam az életem másért,más vagyonáért,és más hülyesége miatt.Szóval hogy te gyávázol itt engem,azzal csak magadból csinálsz hülyét,mert hát mi is történik,egy bútorboltban az íróasztal mögül jönnek ezzek a gondolatok,miközben én azért ezt már több mint 20 éve csinálom.Az hogy nekem nem áll szándékomba hülye politikusok játéka miatt meghalni,az nem gyávasság,hanem ésszerű döntés.kockéztatom az életem másokért,erre esküdtem fel,de hogy nem fogok mésra rálőni mert a főnik civakodnak az is biztos.Szóval azért kicsit gondolkozzál!
Persze lemondhatsz róla és elmehetsz, de akkor minden jogodról is.
De, ha kell akkor igen.
Nekem nem az a kötelességem.
Kb. De ez egy,hatosztályos fasznak felfoghatatlan
Sőt és itt még nem ért véget a tanulás
Technikum és halasztás, összejön, ma meg még inkább mert 4 év a szakma és +2 az érettségi.
Csak addigra már semmid nem maradna a magaddal vitt holmidon kívül mert kiutalnák a hősi rokkantak között akik elvesztették otthonukat, a hazaárulókat igen jól nyilvántartják. 😁
Vajon milyen villanyszerelést kellett 5 évig tanulni? Lehet, kawának a 3 éves szakmunkás képző ennyi idő alatt sikerült? 😄
Rákeresgéltem erre az 1 év dologra... érdekes, alig találtam róla valamit, régen volt.
Én azért mondom biztosra, mert fél évig azt hallgattam a kopaszoktól, akik 89 feb vonultak, hogy ők 90 feb fognak leszerelni, fél évvel utánam. Megjegyeztem ugye, mert eléggé bosszantott 😁 hogy én még épp a 1,5 éveset húztam le... Lehet, akkor még ez csak tervezet volt neki, én ugye 89 aug ott hagytam őket, nem tudom, utána mi volt.
Azt tudom, hogy a 88 aug vonult táposokat (akikkel egy évet voltam együtt, néhánnyal még ma is tartom a kapcsolatot !!!) nem hívták vissza az egyetemük után a fél év letöltésére.
A gyakori kérdéseken írta egy madár hogy ő 90 feb vonult be, eredetileg 91 aug szereléssel, de 91 feb váratlanul kihirdették, hogy vége, és leszerelték. Azt írta, nem mindenkit, csak nagy részét, viszont onnantól mindenki 1 évre vonult.
Olyan valami is volt, hogy nem szereltek le azonnal egy évre, viszont az utolsó fél évre rendes fizetést kaptak, nem a szaros 600 Ft-os zsoldot, mint mi.
amikor így gondolkodik az egyén akkor annak a társadalomnak vége van
mert az egyéni érdeket sosem lenne szabad előtérbe helyezni a közösségi érdekekkel szemben
és látjuk is hogy ezer sebből vérzik a társadalom
Vótmá ilyen....nem szivesen látták őket
én eredetileg 95-ben vonultam volna az is 1 év lett volna(kezeit széttáró)
én nagyon szurkolnék nektek(meghajlós) Amikor győztetek természetesen visszajönnék(kezeit széttáró)
Minden évben részt vennék a hősi halottak megemlékezésén(meghajlós) Ha ép nem lenne más elfoglaltságom 😅
Nem a hülyék miatt, hanem hogy legyen hazád, otthonod és ne idegenek semmizzenek ki mint tették az elcsatolt területeken. Idegen országban nem lennél teljesértékű állampolgár sose.
Jól emékszem, mondom 92 augtól voltam 93 augusztusig katona. Viszont az első behivót a barátommal együtt kaptuk még 88 vagy 89 körül. Ő ment másfél évre, én meg okos villanyszerelő lettem mert az okoskodókkal szemben én még öt évet tanultam és halasztottam.......
Nincs ezzel baj viszont akkor pont az ingatlan befektetések nullázódhatnak hisz ha a harcok véget érnek és győzünk akkor hazaárulóként lehet, hogy elveszik, ha a másik győz akkor meg alapból az övék lesz hacsak nem állsz át méh a harcok előtt vagy elején. Mégis az arany jobb. 🤑
Holnap, de a mars túl közel van. 😄
az hosszú sorozatba már 5 másodperc is megvolt 😅
akkor is süt a harag belőled 😆 lazulj már 😅
én sem kívánnék elpatkolni senki másért.(kezeit széttáró) Én nem haragszom senkire minek harcolnék 😅
Állampolgári kötelességem mi? 😅 A hülyék miatt megdögleni na persze 😂
legfeljebb csak akkora ami még jó áll(meghajlós)