Minket kölökkorunkban hajtottak a redőnyösök anno ugye smk-ra csak lak.teren kívül kellett buksi persze senki nem hordta go ki a bányatóra vagy 20-30an mindenféle nyenyerével. Azt amikor megjelentek 2ő 1ezerkettes bütykössel ki merre látott röhögve léptünk meg előlük azt sem tudták kit kapjanak el bár volt, hogy szelep nélkül én is tolhattam haza a ramatyot.
Jó neked, én annyit szoptam hogy szerintem azért is untam meg ezt a simonos témát, le is volt támasztva vagy 15 évre a motoros karrier
Akkoriban kb 100ft volt egy szimó telitank meg a pb gáz is szóval inkább a gázos zsigulival téptünk
Egyik hatósági műszakiról a,másikig
Egyszer annyira unatkoztam ( kb 20 aztó volt előttem a sorban) hogy megszámoltam mennyi lyukacska volt a zsiguli tető kárpiton
Nekem csak egyszer vették ki a szelepet. Haverral részegen mentünk hazafelé buli után sisak nélkül, nem volt busz, mégis mit csinálhattunk volna
De nekem mindig be volt rakva a defektjavításhoz szükséges dolgok, meg még egy két alapvető szerszám, így lehajtott fejjel toltuk a motort amíg kellően el nem távolodott, majd felpumpáltuk és mentünk tovább
Ezt leszámítva igazából nekem rendben voltak a dolgaim.
Legtöbb esetben én is elintéztem mindent az ártatlan ábrázatommal
Majd olvashatod a Hírmondóba ha végre összevertem az egész szomszédságot a kriptaszökevény alkoholistáktól a mocsok román komplexusos megalomán elmebetegen (ő nagyon különleges helyet foglal el a szívemben ) a piromán fradidrukkerig meg a kibaszott retkes proli építőbrigádot (ők se semmik)
Nálunk a rendőr akkor se jön ki ha hívod pedig most lett fasza kapitányságuk vagy franc tudja mijük.
Miután meglett a motor két héten belül megbeszéltem a helyi polgár/mezőőrrel hogy én itt jogsi nélkül fogok gyakorolni normális ember módjára, gondom sose volt vele.
Persze,ezek nekem is megvoltak!
Bár egy esetet(rendszám nélküli megpattanás) 17 évesen elvittem a szembesítésig és mivel az eredménytelen volt ezért nem lett belőle semmi!
Már azon kívűl,hogy a vagány arc mögött majd befostam
En is ideges voltam, mikor meg utaskent a Balatonnal kivett a rendor minket es azzal kezdett baszakodni, hogy a Zuram meg nem vihetne utast ( de igen, csak mi sem tudtuk pontosan, hogy ez a ket ev mar B-tol is kezdodhet, magyarant kezdo jogsival nem vihetsz motoron utast). Ott izelt a faszi, hogy akkor a kisholggyel mi lesz...
- Mi lenne? Van jogsim, hazamegyek a maga autojaval!
Na ott elrohogte magat es mondta, hogy menjunk inkabb tovabb
Szerencsére
Szerencsére
Mi a téma ?
Akkoriban kb 100ft volt egy szimó telitank meg a pb gáz is szóval inkább a gázos zsigulival téptünk
Egyik hatósági műszakiról a,másikig
Egyszer annyira unatkoztam ( kb 20 aztó volt előttem a sorban) hogy megszámoltam mennyi lyukacska volt a zsiguli tető kárpiton
Letöltöd a rosalindát a torrentről és megnézed 2x egymás után
De nekem mindig be volt rakva a defektjavításhoz szükséges dolgok, meg még egy két alapvető szerszám, így lehajtott fejjel toltuk a motort amíg kellően el nem távolodott, majd felpumpáltuk és mentünk tovább
Ezt leszámítva igazából nekem rendben voltak a dolgaim.
Legtöbb esetben én is elintéztem mindent az ártatlan ábrázatommal
Nekem eskuvo elott 3 hettel volt a balesetem. Utolag jutott eszembe, hogy meg jo, hogy nem gipszben kellett ferjhez mennem....
Kibaszott darázs tudja hova támadjon...
Pl:
http://youtu.be/X0nxSujSYmw
Nár igyis heti 2x rendőautó mögött baszom a rezet gödöllőig 50-90-el.
Miután meglett a motor két héten belül megbeszéltem a helyi polgár/mezőőrrel hogy én itt jogsi nélkül fogok gyakorolni normális ember módjára, gondom sose volt vele.
Bár egy esetet(rendszám nélküli megpattanás) 17 évesen elvittem a szembesítésig és mivel az eredménytelen volt ezért nem lett belőle semmi!
Már azon kívűl,hogy a vagány arc mögött majd befostam
- Mi lenne? Van jogsim, hazamegyek a maga autojaval!
Na ott elrohogte magat es mondta, hogy menjunk inkabb tovabb