akkoriban ilyen 14-17 évesek voltunk
utána bebasztam a fáskamrába a szimót mert meglett a kocsi jogsim
14 évesen szerintem nem sok gyerek kemény a rendőrökkel, főleg abban a rendszerben
akkor nem volt ilyen buziskodás hogy feljelentik a rendőrt, meg túlkapás stb
pofánverték a gyereket, megszopatták pár filléres dologgal és nem a szülei kapták a 30-300ezeres csekket mint most
a gyerek fején 2 hét alatt felszívódott a véraláfutás a szimó meg mindig hazakerült
szerintem ez jobb volt mint a sok csekk.......
Nagyváradon egyszer csak ezért nem léptünk le Zsolti barátommal mert volt velünk egy szűk keresztmetszet!
Na a román szev elkezdte a basztatást,elküldi a jogsit bukarestbe meg a többi faszság!
Én kussba vltam mert normálisan nem tudtam volna szólni,máshogy meg nem akartam4
Zsolti győzködi,hogy így meg úgy de a köcsög látta rajtam,hogy fortyogok!
Odajött(akkor már tudott magyarul) s azt mondja,elenged ha kivesszük a szelepet!
Rámnéznek.én csak annyit mondtam "nincs az az isten"!
Egyszerűen képtelen voltam megalázkodni!
Végül elengedett és még büntetés sem volt!
Mondjuk a szük keresztmetszet majd összeszarta magát
Mindig mondom,következetesség
Ezert jo nonek lenni. Engem meg sose szivattak rendorok, pedig lett volna miert... Vegigrepedt szelvedo, foliazott uveg... Bar autonal volt inkabb gond.
Motorral a szlovak gyorshajtast meg 500euro helyett elinteztuk egy 50-essel (mentsegukre valljek, fogalmunk se volt, hogy ott epp gyorshajtunk, azert is alltunk meg a rendoroknek........)
Volt irodista melóhelyünk.....volt 1 közepesen jóképű kolléga nagy és okos dumával.....szinte minden nőt férjest és anélkülit levarrt az irodasoron miközben a sok faszi, mérnök meg hozzám hasonlók nem tették ugyanezt.........ahogy mostanában pár ilyesmi felmérés már inkább azt mutatja, hogy a faszik kb 30 míg a nők 70%-a lép félre........
Fekszik mellettem egy nagy gyerek. Most olyan beteg, hogy 6 ev alatt nem lattam kozel se ilyennek. Aranyos volt tegnap. Hoztam be reggelinek a szobaba gyumolcsot: almat, barackot, szilvat. Elfogyott.
- Hozzak meg almat?
- Neeeem, nem kell.
- Biztos?
- Tuti.
- De vettem Neked turo rudit is, kersz!
- Igen!
- Akkor ne hozzak meg almat is?
- Na jo, egy kicsit.
- Akkor mindjart hozom.
- Hozz egy kis sajtot! ... Meg egy kis diot is!
Egyem meg, jol van kisfiam
Erre halaja jeleul ramragasztotta ma reggelre a takonykort
Egy percet sem éltem meg gondként
Imádom és bármit megtennék érte,de vannak ökölszabályok!
Pl. szerintem a nevelést sosem szabad felfüggeszteni,legyen öröm vagy bánat!
Szerintem a kőkemény következetesség a titka!
A kislányommal sosem volt,van baj,pedig meg van benne a hülyeség ,de viselkedni tud,hisztizni meg nem szokott!
A keresztfiam úgy szopatja az anyjáékat meg a nagyszülőket,hogy az példaértékű,nálunk mégis tud viselkedni mert tudja,hogy itt nem lehet és még szeret is!
Eccer mondja nejem minden pasi szemét mert félrekúr. Erre mondom ha azt nézzük heterókat tehát "átlagos" pasikat ugye, akkor minden pasi mellé kell legalább egy nő is. Akkor, hogy is van ez
ja meg benzincső, meg gyújtókábel és elkobozott pumpa
volt hogy jöttek utánunk kocsival......
csak azért nem pofoztak meg mert az egyik kmb-s fater ismerőse volt
volt akinek olyat adtak a rúdlámpával hogy kb azt se tudta merre van észak
a kulcsszó az hogy mindent időben
a kicsikre ráhagy mindenki mindent, én pl már akkor rávertem a kezére amikor még alig tudott járni csak pislogott hogy mi a szar ez még sírni is elfelejtett, de okos gyerek volt egyből megtanulta mi az a nem szabad
állítólag kb 2 éves koráig lehet nevelni, utána van olyan önálló akarata amit sokkal nehezebb szinte lehetetlen "felülírni"
verekedés
szerintem mi simán addig vertük volna egymást ami után 3 hétig ki se léptünk volna a házból mert mindenki teli lett volna zúdásokkal
Probalna engem megpofozni a Zuram, okollel utnek vissza
Nem minden gyereket lehet fogni amugy. Tokmindegy mit csinalsz vele. Hidd el, szerencsed is volt.
Nekem is eljatszottak multkor a boltban, hogy ezt meg azt is meg amazt is, meg anyucika es a mamika megszokta venni.
- en meg a keresztanya vagyok es nem.
Ehhez kepest megis szeretnek velem lenni, hozzam jonni, szoval azert annyira rohadek nem lehetek......
En inkabb anyamtol felek, hogy belefog 'pofazni' a nevelesunkbe a sajat gyerekemnel es nem tudom megertetni vele, hogy ha en nemet mondok valamire, arra neki is nemet kell.
A semmin elkezdett hisztizni a kisfiu, de mar anyam hozta neki a kakaot. Mondom lof*szt, mi a francnak adsz neki, ha igy viselkedik? Hat hogy megnyugodjon.... De mar engem is rugdosott a kis szaros, pedig csak leultem melle beszelgetni, hozza se ertem. A vegen direkt a hasamra celzott, na ott apam teremtette le, hogy ezt meg ne probalja meg egyszer. Es anyam erre magahoz huzta es nyugtatta meg nyalizott neki. Es csodalkozik, hogy olyan hisztiket csap, mint valami kislany. Valami tuti nem lesz egeszseges benne, mert nincs apajelolt az eleteben. Erre szokta tesom azt mondani, hogy az en Ferjemnek kellene torodnie vele. Na persze, inkabb csinalja ugy az eletet O, nehogy mar ezt is ki vallaljuk be.
Na bocsanat. Elnezest a offert. Kussolok.
keményen kel fogni őket
az enyém 18 múlt aztán ha rámordulok akkor még vigyázba áll
nálunk nem volt hiszti meg egyéb faszságok ilyen vonaton futkosás meg a teszkóba mindent akarok stb
pl vásárláskor meg lett neki mondva hogy egy dolgot választhat, és ha jól viselkedik akkor itthon meg is fogja kapni (egyszer véletlen beleolvasztott egy negyed csokit a kocsi kárpitba)
aztán rend volt mindig
sajna nősülés után még nem voltam ilyen okos, asszony nem ennyire jónevelt, de már oltogatom akik friss házasok hogy az asszonyt mindjárt az első nap jól meg kell pofozni
utána bebasztam a fáskamrába a szimót mert meglett a kocsi jogsim
14 évesen szerintem nem sok gyerek kemény a rendőrökkel, főleg abban a rendszerben
akkor nem volt ilyen buziskodás hogy feljelentik a rendőrt, meg túlkapás stb
pofánverték a gyereket, megszopatták pár filléres dologgal és nem a szülei kapták a 30-300ezeres csekket mint most
a gyerek fején 2 hét alatt felszívódott a véraláfutás a szimó meg mindig hazakerült
szerintem ez jobb volt mint a sok csekk.......