Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, meglestem még kemény a kicsi rocco.
Csúnyán beszélsz baccalak meg!
Tényleg nem pont arra gondoltam.
En a CBF600-ast szidtam mikor 2 km toltam, enyhen emelkedo szazhalombattai fouton, mert vittuk a szerelohoz. Inkabb a tolast valasztottam, mert oldalra a kormanyt fogva nem ereztem magam biztosnak...
De a GTS-t parszor csak betolnom kellett mikor gecizett az akksija. Na meg azt se dijaztam
Tenyleg voltam olyan szivtelen rohadek, hogy itt volt a ket lokoto, folyamatosan rosszalkodtak, aztan jottek azzal, hogy kernek kakaot. Megmondtam, hogy nem reggeliztek szepen (nem birtak asztalnal ulni, direkt belekentek a kezuket a szekbe, stb), es nem viselkedtek amugy semjol. Ha egy ideig szepen jatszanak es nem kell rajuk szolnom, akkor adok. Igertek fut, fat, nem adtam nekik, sot, csinaltam magamnak. Na azt a durcit! Tovabbra sem viselkedtek szepen, en nem adtam nekik. Persze nem hazudnak, mert az anyjuknak sirtak, hogy en gonosz voltam es nem adtam nekik kakaot, de noverem rakerdezett, hogy na de miert is? Es akkor az a huncut mosoly: 'mejt josszak voltunk'. Kis szarosok.
amúgy én hajdanán annyit toltam azt a szaros szimót hogy már nem is tudom hányszor
a yardok mindig működésképtelenre vágták akárhányszor lemeszeltek, volt hogy a másik faluból toltuk haza éjjel
mondjuk amikor hárman voltunk a szimón akkor lehettett pihenni közben de azét az sem volt fasza 6-8 km távot tolni 2 leereszett gumival
Nem a Simó lett lukas hanem csak a gumija ! No persze a Honda-hoz viszonyítva a sehol sincsen. De bevásárolni jó ha szép az idő !
Amúgy meg aranyos vagy főleg a nagy láncossal, na nem körhintára gondolok.
Figyejjé ide! Minden gyerek anyamajma!
1,5 km lof*sz, ha csak nem felfele toltad de azert nem irigylem igy sem
*az a baj
Az a vak, hogy nem Te vagy az elso, aki ezt tanacsolja... Van tapasztalatom tesom gyerekeivel, de azok tragediak. Tesom sosincs veluk, mindig lepasszolja anyameknak, akik meg nem nevelik oket. Meg en szoktam esetleg tanigatni oket, de sokszor korberohognek, viszont en nem fogom megsajnalni sose oket es nem kapnak extrakat nalam (pl kakao, csoki...) , szoval asszem nem leszek valami aranyos anyuci...
Ja, stimmel. ETZ125-el játszottunk.
mondtam én hogy szar az a szimó.........
Ne is mondd , másfél kilométert toltam a qrva Simsont egy lukas hátsó gumi miatt. De nem is gondoltam volna , hogy milyen nehéz. Vagy Te nem ilyen 'defekt'-re gondoltál??
addig jó amíg bent van
ma megtekintettük sógorék "kismacskáját" azért nem teljesen halk az a gyerek pedig eddig ez a legnyugisabb amit eddig láttam
plusz 90db pelenka másfél tank benzin
ha lehet tartsd bent olyan 2 éves koráig, utána már sokkal kevesebb a gond velük
Ahogy remélted, nagyon jól éreztük magunkat és valóban emlékezetesre sikerült.
Mindenki masmilyen amugy. Nekem pl semmilyen extra kajaigenyem nem volt eddig. Nem ettem lekvarba martott kovaszos ubit ... a szexbe se valtoztam. Ugyanaz az igenyem, mint eddig es szerencsere megtiltva sincs, csak a Zuram fel, hogy a gyereknek art... Kis dinka...
Oké oké de attól még szeretem a jégsalátát.
Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek, remélem emlékezetes volt az a nap, sokszor eszetekbe jut majd a télen. Úgy próbáltam rendezni azt a napot, hogy ne a napi gondokkal foglalkozzatok csak. Szerdán benéztem a tavasbarlanghoz, és még mindig sokan voltak . Remélem már elfogytak.
Vén kecske
Aki terhes az nem kívánós is?
Te mennyé fül tapasztani...
Jól vagyok ne aggódj.