Valahol irigyellek is egy kicsit, hogy neked ilyenekre van idős és energiád.
Viszont sajnállak is, hogy az ilyen dolgoknak feneket kerítesz.
Szerintem ilyenek mellett simán el kell menni és simán megvenni a finomabbnál-finomabb konzerveidet!
Hidd el, egyszerűbb lesz a világ! ✌️
Ok, de a kérdésem, a fekete az eredeti és a kéket küldték bár nem olyat rendeltem és a lényeg, hogy nem indul vele a motor csak lassan teker és lekapcsol a hőkioldó.
van a villany motor az egy nagyon ravasz találmány, bár kurva egyszerűnek tűnik de nem az
a kondi arra kell hogy a 3 fázisú motor egyáltalán elinduljon 1 fázisról, ezt ki kell számolni mekkora kondi kell hogy a hullámok meg egyéb számomra kimondhatatlan dolgok jól álljanak
és még így is van egy marék energia ami csak teng-leng a vezetékben ide-oda
szóval ha eredetileg 300 kellett akkor a 30 nem lesz jó
amúgy ezek a villanyos boltok buzik
rendeletm 230v relét és küldtek 24v relét, és szarnak rá a köcsögök
a 24 voltost meg baszhatom nem tudom használni semmire sem
A minimum megvan, csak sokkal-sokkal alacsonyabban, mint azt elvarom. Pedig nem is tettem magasra a mercet, de igy is lekuzdhetetlen feladat. Kapkodas nem volt a kihajtas soran, mert az arufeltoltotol meg volt idom megkerdezni, hogy ha ide visszajovok, hol a paradicsomkonzerv...
Mé nem rohantál utána és szóltál neki? Nem az lett volna a segítőkész dolog? Inkább itt siránkozol minthogy segítettél volna neki 🤷🏼♂️ frusztráciot itt kell levezetni ?
Reggel teszkó, szól a hangosbemondó, hogy mindenki hagyja a kosarát és azonnal hagyja el az üzlet területét, mert csak. Gondolom próba tűzriadó lehetett, de amúgy nem is érdekes.
1.
Mindenki, úgy 100 ember a bejáratok előtt, meg csapatostul jönnek is még ki, jön a nyugger nagymama, utat vág a rengetegben és bakker mint a helikopter csak megy előre-befelé, le sem szarja, nem is kérdez, nem is néz, hogy miért van úgy ahogy, gondolom a fifikének a jutifalatja elfogyhatott otthon. persze szóltak neki, hogy mami, mi olyan kurva fontos, hogy nem veszed észre a közvetlen környezetedet, maradjál kint!
2. Persze ki kellett menni kosarak nélkül, de mindenhol az van, hogy menekülőúton, kijáratban nem hagyunk semmit. Ha tűz miatt kell futni, az nem is elég erős kifejezés, hogy akkor pláne nem hagyunk semmit ott. Erre föl a buta parasztja:
(Nem, nem kell leventék, jánosok, lászlók véleménye, hogy direkt én hagytam ott, hogy képet készíthessek, mintha...)
Az? Inkább ilyen multikulti(fetrengős) Arab, török, ukrán, orosz, román, kínai meg a fene tudja szerintem az összes csőcselék megtalálható ott. Fényes nappal is mén a vinnyogás, ugatás. az utcákon autóval el nem férsz parkoló hely persze nincs parkolóházak viszont egymást érik 18 ezer/nap/autó 😅
Ez a faszkalap meg még dalt is írt róla(gondolkodós)
Szerintem azt hitte, hogy róla nevezték el 😂 http://youtu.be/mXFY1RFKAgc
haver a nefelejcsben lakott, késő este/éjjel én is kicsit tartottam a cigóktól de nem volt baj
volt hogy 11-ig vártam a keletinél mire végzett az aktuális anyukával 😂
mert csak 1 szoba volt aztán cefet idegesített a hölgy visnyogása
Viszont sajnállak is, hogy az ilyen dolgoknak feneket kerítesz.
Szerintem ilyenek mellett simán el kell menni és simán megvenni a finomabbnál-finomabb konzerveidet!
Hidd el, egyszerűbb lesz a világ! ✌️