Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap az Andrássy úton egy zöld jelöletlen oktáviával szedtek ki egy csávót aki megfordult.
Baromira örültem, hogy véletlenül nem úgy mentem ahogy szoktam 😁
Tévedtem, nem tűnik el így akkor inkább kezdek elhülyülni, a korral jár. 😒 🤪
Hát újabban eltűnik pár hsz-em, kezdek kilökődni. 😁
Oda minek?
Egyrészt ezt kocsira vettem.Másrészt a wayreq már egy KB 12 éve meglévő ram mount-on van.
Stabilabb mint bármi.
De jelenleg a telefon a zsebben pihen.
Nekem mellesleg az ilyen kis pöcs spekulánsokkal van bajom 😤 ami azért vicces is lehetne
https://allas.jofogas.hu/budapest/Postai_szolgaltatassal_foglalkozo_ceg_Futart_keres_122793020.htm
Egyik mondat bejelentet versenyképes jövedelem .........................pár sorral lejjebb ,jelöld meg a fizetés igényed
Most akkor tudja hogy mennyit akar adni vagy csak a legolcsóbb barmot akarja ?
El kell végezi a spekuláns szakmunkás-szakközép iskolát . És te is keresel a sok kisemberen 😂
Természetesen ez egy szar irónia ,mert mindenki tudja hogy nincs ilyen iskola de származás alapján be lehet kerülni
Szerinted én miért sétálgatok a Dohány utcába fel s alá 😂 😂 (mondjuk nem könnyű megtéveszteni őket)
Amúgy meg bármiből mérhetnek......
Kb 2éve mérnek transporterből meg traficból, sőt sprinterből is …
Motor ember…
Es beletűzom a szelvedőbe,vagy hogy tervezted azt a csőkormány tartót?
az
nálunk már a héten fehér transzporterből mértek(szemeit körbeforgató)
🤔 😮 🤣
Én mindent elhiszek, amikor az ellenkezője történt és a spekulánsok miatt az egekbe szöktek az árak az euro-forint miatt, azt is elhittem. 🤣
meg kell keresni a szemüvegem egyre szarabbul látok
egész cigányos lett az előző hozzászólás 😆
lesz árcsökkentés, a hógehérke csökkenti hiszen meglett nekina hetceg és ha királynő lesz csökkent
persze csak a mesében hiszen ilyen csak ott lehetséges 🤩
Nem kell szarozz a ram mount golyókkal. Egy ilyet vettél volna és letudv a gond.
Egy jó oldala van. Aminek, a forint gyengülés volt az ok az áremelésre, azonak az ára most csökkenni fognak. 🤔
A baj az, hogy a sok tetves spekuláns mozgatja... semmi valós nincs mögötte. Kisember meg mindig bukik rajta...
Minek?
Ha lemegy a euró az a baj
Ha felmegy a euró az a baj
Ha stagnál az a baj
Nincs az is baj 😂
Ha forint erős az a baj

Ez a szám nagyon ki van találva 😎
Nekem annyira nem,de hát ez ilyen.
https://www.bicajozz.hu/Kellys...
Vegyél egy ilyet, gond letudva.
Mondjuk nekem sem akkor se most nincs lém.
Van kb 230 erregőm herdálni. 😂
Még jó, hogy nem váltottuk át tavaly 400 fölött a kis lénket. 😁