Konkretan ez az alap.
Erre megy egy ram kar,van tobb meret,szemelyautora a kozepes valt be.Erre mehet gps kozvetlen vagy a telefontarto.
Tele lett a pupom a forgalomban levo telefontartokkal.
Hitvanyabbnal hitvanyabbak es nem is olcsok.
Ez ha nincs leszedve egy eve fenn van.
Le kellett szednem atrakni masik kocsiba,meg is szivtam,mar nem marad fenn.Vettem masikat.
Egy xiaomi autos tartoval kombinaltam.
Atom stabil,kozelitek kinyilik faszan fogja,ha nem szedem le nem fog leesni sem a szelvedorol.
bojlis etetés van
nekem 2 hely meg ismerősönknek 2x2 hely
asszonyra ilyet nem lehet bízni, előbb lenne a názánál repülőmérnök mint hogy megértse a bojlis peca lényegét 😂
asszonyt nem tudod elküldeni? Bicikli kormányára rak jobbról-balról egy diszprezites vödörnyi kukoricát azt kitolja a pecahelyig beszór azt majd hazamén mire vacsorát kell csinálni(kezeit széttáró)
te merre is lax? az ország közepén péntek óta szar idő van. Még szombat délelőtt tudtunk egy kicsit betonozni, meg szigetelni aztán annyi. Vasárnaptól szakad az eső, mondjuk most csak csepereg (gondolkodós)
mer mi nem? Nálunk 3 napja meg se áll az eső. Esetleg néha fél órára(fejét fogó)
ebbe a lehangoló időben annyira nincs kedvem semmit csinálni pedig tudnék mit dolgozni(gondolkodós)
Erre megy egy ram kar,van tobb meret,szemelyautora a kozepes valt be.Erre mehet gps kozvetlen vagy a telefontarto.
Tele lett a pupom a forgalomban levo telefontartokkal.
Hitvanyabbnal hitvanyabbak es nem is olcsok.
Ez ha nincs leszedve egy eve fenn van.
Le kellett szednem atrakni masik kocsiba,meg is szivtam,mar nem marad fenn.Vettem masikat.
Egy xiaomi autos tartoval kombinaltam.
Atom stabil,kozelitek kinyilik faszan fogja,ha nem szedem le nem fog leesni sem a szelvedorol.
https://smartlive.hu/Xiaomi-Mi...
nekem 2 hely meg ismerősönknek 2x2 hely
asszonyra ilyet nem lehet bízni, előbb lenne a názánál repülőmérnök mint hogy megértse a bojlis peca lényegét 😂
Eeeees,kinabol egy het alatt itt van az 1" gps tartom.Ez uj csúcs.
ebbe a lehangoló időben annyira nincs kedvem semmit csinálni pedig tudnék mit dolgozni(gondolkodós)