Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg varjuk ki a veget de a revolut 367,90 ert valtja most.
Az jóóóó....
Egesz szepen megy lefele az euro.
Érdekes, hogy arrafelé ilyen rendezvények vannak: http://youtu.be/es3oqZdvxjs
garminnak is vannak ilyen kacatjai, a bukót is lazán elbírja
Konkretan ez az alap.
Erre megy egy ram kar,van tobb meret,szemelyautora a kozepes valt be.Erre mehet gps kozvetlen vagy a telefontarto.
Tele lett a pupom a forgalomban levo telefontartokkal.
Hitvanyabbnal hitvanyabbak es nem is olcsok.
Ez ha nincs leszedve egy eve fenn van.
Le kellett szednem atrakni masik kocsiba,meg is szivtam,mar nem marad fenn.Vettem masikat.
Egy xiaomi autos tartoval kombinaltam.
Atom stabil,kozelitek kinyilik faszan fogja,ha nem szedem le nem fog leesni sem a szelvedorol.

https://smartlive.hu/Xiaomi-Mi...
Konkréta GPS,vagy telefon tartó?
tanítsd be akkor a kutyát (gondolkodós) Valamivel csak értelmesebb mint az asszony(kezeit széttáró)
Hmm, hol a HONDA? Ha már motort emlegettél. 😁 🤣
Persze mert már rég európába volt.
bojlis etetés van
nekem 2 hely meg ismerősönknek 2x2 hely
asszonyra ilyet nem lehet bízni, előbb lenne a názánál repülőmérnök mint hogy megértse a bojlis peca lényegét 😂
asszonyt nem tudod elküldeni? Bicikli kormányára rak jobbról-balról egy diszprezites vödörnyi kukoricát azt kitolja a pecahelyig beszór azt majd hazamén mire vacsorát kell csinálni(kezeit széttáró)
mert úgy megemelkedtek a vizek, hogy az áradásban gyorsabban ideért a konténerszállító 😅
te merre is lax? az ország közepén péntek óta szar idő van. Még szombat délelőtt tudtunk egy kicsit betonozni, meg szigetelni aztán annyi. Vasárnaptól szakad az eső, mondjuk most csak csepereg (gondolkodós)
Most elallt,szemerkel,de minden nyakig vizes.
Eeeees,kinabol egy het alatt itt van az 1" gps tartom.Ez uj csúcs.
Kb 10ig szemerkélt, azóta szép idő van.
engem is zavar az eső, kellene menni etetni de beázik a robogó, opel meg drága, plusz most már jó eséllyel traktor húzna ki pár helyről
mer mi nem? Nálunk 3 napja meg se áll az eső. Esetleg néha fél órára(fejét fogó)
ebbe a lehangoló időben annyira nincs kedvem semmit csinálni pedig tudnék mit dolgozni(gondolkodós)
Ez igazlehet mert én is ezt látom de szardinia mellett fordul le elvileg
Amúgy ma korzika kapta a javát.Ma......de holnap....... 😆
Csak így lehet 🤣
Mindenki szarral motorkázik. 😆
Triumf valamiért nem jár ilyen helyekre, még szembe se jött egyse........azt ne keress 😆