Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felderítéshez kúszni-mászni kissé nehéz lehet, de hát akkoriban az emberek is keményebbek voltak 😁 :
A korlatot latom,motort keresek,de csak egy söröskrigli es egy pizzasdoboz van. 😆
De!.......ne csak irigykednem kelljen hanem némi kárörömöm is lehessen. 🙏 😁
Két radart is megnéztem, egyikse.....
Mondomnemmmm
Haggyámá 😆
Hol?
Cöcöcöcö....... 😆
Hogy legyen motor is......
En akarnek berrabszolga lenni. 😆
Most nem, ma nem is fog. Nincs meleg, pont jó. Néha kicsit felhős de 20-22 fok van.
A háttérben biztos esik. 🤨
Kibaszott sok az utjavítás mindenfelé, jó pár útlezárás. Tegnap csak két zsákutcába futottumk bele mert szétbontották az utat.
Háát most rabszolgatörvényes melóhelyen kezdek ahol amúgy eddig nem volt leállás, de azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a túlórákat minden hónapban fizetik-e vagy csak 3 évente összesítve (ez mondjuk ritka, de az éves összesítés már gyakori)? Na itt van munkaidőkeret ami annyit tesz, hogy adott hónapban munkanapokra számolva van egy adott munkaóra keret és ha annál kevesebbet dolgozok valamiért akkor ugyan alapbéren vagy annak 80%-án kifizetik, de azt 3 évig eltárolják olyan esetre ha túlórázni kéne és akkor azt nem fizetik vagy ha többet dolgozok akkor azt sem kötelező 3 évig kifizetniük hanem addig gazdálkodnak vele, ez a rabszolgatörvény fő attrakciója (van még más is, de ez a lényeg), na most valószínüleg a boltodnak is meg kell határozni minden hónapban a nyitvatartás időkeretét és nyilvántartani az ahhoz képest történt eltérést persze jelenléti ívvel eggyüt és gondolom azt is, hogy ez miképp vonatkozik a dolgozók időkeretére is bár Te egyéni vagy így igazából ez az időkeret dolog nem tudom miért érintene ha nincs alkalmazottad.
Köszi 😁 👍️
Zsófi
Marmint laza vagy zsofi? 😁
Mindenképp 🤣 és ő viszi a gyorsabb csapatot általában 😄
Akko lazazsófi külön motoron lazáskodik.
Van munkafelvétel?
Mer a mőmaxos nem túl bizalomgerjesztő.

Külön odaírják hogy jó stressztűrés.
Vevőszolgálat. 🤣
Ha engem kérdezel fogalmam nincs....
Ehhez se értesz, nem nekedvaló....
Nem. A gyorsabb csapat egyébként is összeszokott, mindenki ismer mindenkit, nem szokott szétszakadozni - valakit kineveznek záróembernek akinek van kommunikációja (többségnek van). A lassabb ugyanigy müködik, csak ott a záró is rutinos versenyzők közül lesz. Az esetleges újak meg mindig a lassabb csapatban kezdenek.
Ebben itt szerintem nem leszünk jártasok(kezeit széttáró)
más:
Kijött az éves elszámolószámla a villanyról. 7661 Ft
Mi a fenére fizetek ennyit amikor volt legalább 1000kw túltermelésem? Tavaly is fizettem vagy 1700 ft-ot(szemeit körbeforgató)
Meg mit akar az jelenteni, hogy rezsicsökkentet díj nélkül fizettem volna 48176 Ft-ot de a rezsicsökkentés oltárán levontak 40515 Ft-ot. Ezt most miből kellet levonniuk? Már fúl napelemes vagy neked ezt tudnod kell(gondolkodós)
Mi a szart jelent multis nyelven hogy Havi beosztásterv nyitvatartás szerint négy havi munkaidőkeretben?