Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha szabályoz is akkor duplán fasza
Mert akkor fordulattól(gázállás) függőn adagol, és nem füstöl annyira kis fordulaton
Be kéne állítani,az meg ilyen fura dupla bowdenes bizgere.inkabb baszki egy flakon olajat pár liter benzinbe.
Ha jó ne köad ki
Nekem 22éves a robesz aztán még mindig jó az olajozója
1:50 arány mindenhez IS jó
Ez 2T variatoros robesz,van a veghajtsban 80 kobcenti hajtómű olaj,és annyi.
Ki lesz kötve az olajpumpa,bár a keveresi arányt meg ki kell keresnem mert elfelejtettem.
Jah, hát mert nem volt folyamatos az olaj utánpótlás. Ha rendesen szivárog ahogy kell, akkor mindig laza marad a mocsok
Ezért jó az MZ. Annál úgy tervezték hogy üzemszerűen szivárogjon az olaj, és a beleragadó porral, védő bevonatot képezzen a blokk köré.
Némi brigéciol és nagynyomású kezeléssel gyári állapotot lehet prezentálni...és a sós latyak sem marja meg
Ezen a képen nem is nézel ki szarul
Múltkor olyasmit mondtál hogy olyan ndk úszó és birlózónő formád van
Ha nem lennék talpig úriember akkor azt mondanám hogy egész ............
De mivel az vagyok így nem írom le
Ajánlom figyelmetekbe:
http://player.hu/tech-3/125-ko...
Szevasztok, mai nap folyaman dobogokorol pest fele fenykepeztek az egyik balosban, tudja valaki, hogy kik voltak, elerhetoek e a kepek barhol? Koszi
Tűzojtó pöcök!
Szerintem lenne az a szint, amikor azert kihagyna a szived egy dobbanast a Zuramnak se volt oszinte a mosolya mikor egy ilyen gepezetet tartottam az XBR blokkjahoz
Ez most már kielégítő,nem patika de nem nyalom tovább.Olyan volt mint az el nem takarított önindító.Brigéciol/nagynyomású is nehezen vitte le.Kb ez lesz az amivel már elkezdhetem az összerakást.Jelenleg a vízpumpa szimering beütő valamit kéne eszkábálni.
Ezt eléggé szarul tervezték meg az olaszok.
Alapbol nagyon gané a vízpumpa a piaggion.Minden más van olyan jó mint egy minarellin.
Viszem!
Hat bazzeg, mindjart szet is flexelem ezt a sok szart , de hozd a Tiedet is
Mi ez a ganyédomb
szereltem egyszer egy yamaha jogot, annak mindig teliöntötték a hajtúművet olajjal, és csodálkoztak hogy mindig kiveri
kb 5 liter féktisztító ment rá, azon lehetett vagy 2 centi rászáradt homokos-poros olaj
az volt amikor egy karbi tisztításból full generál lett de nagyon full mert új hengert is kellett venni........
annyit még nem szoptam semmivel sem
Annyit nem feccölök bele jelenleg.Összerakáskor utálom ha bárhova nyúlok csak kosz fogad.KB ezt levakarom.Használósnak lesz összerakva.Leküldöm a bilikék idomokat mattfeketével és ha megy-pöfög-világít városi ideoda ellesz a bótban vagy itthon.
le kellett volna fújni homokkal
majd szétszedés után festés és nagyin tuti lett volna az összhatás
Biztos sok munka, legalabb is a Zuram most tekercseltette ujra az XBRen a generatort, es ami volt korulette alkatresz, egyesevel gyonyoruen vegigsuvickolta. 2 delutanja ment ra
Áh csak egy tervszerű anyázással egybekötött szétszedés.
Most bombázom a betonkemény mocskot a blokkról.
Az unokabatyam tervezte a hazunk. Megmondtam neki, hogy a garazs legyen akkora, hogy 2 auto es 3 motor elferjen, a tobbi nem erdekel.
Akkor gratula hozzá, szép kis hálójuk van a masináknak.
Es amugy tenyleg, mi?
Az enyém olyan mintha felrobbant volna két robogó.