Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De mi az a "csattot"?
Valamit nem jol csinaltam.
Egy kört rádverek.
Simán, a két oldalsót könnyen. A középsőt meg bukóval ruhàval egyszerre. Tehát 2kör a komplett cucc.
Olyan régen voltál, amikor még csak 280 pixel méretű képet tudott a tekknyika? 😄
Miért kéne 3dobozzal motorozzak egyedül? Szobában bepakolok, leviszem, felpattntom és kész 🤷🏼‍♂️
A két oldalsót csak akkor rakom fel ha ketten megyünk de akkor határozottan kell 😂
Amugy minden turamókus harom dobozt rak fel,ha kell ha nem.
De kettot egyszerre leviszel?
A rudak benn vannak,az ipse hulye,nem tepozarazom szet levetelkor,igy a ket rudra ratolom,es bekattintom a ket csattot.
Mire felmesz a harmadik dobozert en motoron ulok.
Ugy hogy a tanktaskat is felteszem. 😆

http://youtu.be/BKGGmjvlCgI
Ha egyedül megy minek a 3doboz?
Biztosan nem pakolsz fel előbb mint ahogy én felkattintom a dobozt az egyszer fix 😅
Pipikem akkor ott voltam amikor te meg a mancsodat es a romnatort vackodat sajnaltad. 😆
Alapvetoen nekem gyorsabb volt felpakolni mint a 3 dobozos cimbinek.
A rendes motor elindul es megy,neked meg dukátid van. 😆
mondjuk egy hengerhiányos angol beteg nem ilyen helyre való(gondolkodós) A zotyának ha a sok víztől leállna az egyik henger mi maradna még 😅
Rendes motor elbirja......csomagolni meg kb tíz perc.
Jó ötlet' de ezt már sikerült megjegyezni 😁
Minden nap?Hmmm.Nem eleg ket szallas?
Csomagolva nyugosebb.
Láccik tudatlan vagy 😆 ennyire semmi nem ázik be
orgiáról könnyen eszedbe juthatna 😅
Igen. De ne kérdezd a település neveket mert az Olbiát is nehezen jegyeztem meg 😅
na péntekig még lesz időtök szarrá ázni bőven 😅
Gondolom volt annyi eszetek, hogy hajszárítót vittetek(gondolkodós) megszárítani az alsó öltözetet a következő napra, hogy ne vizesen kelljen belebújni reggel 😅 mondjuk az első 10 percben úgy is csurom víz lesz 😅
Mindennap máshol szálltok meg?
ezen most nem látom a damilt(kezeit széttáró) lehet visszaviszem egy garanciális javításra(gondolkodós)
Megnézem térképen hol van. Péntek estig maradunk. Öt nap alatt bejárjuk a szigetet.
Így is van. Meddig lesztek, Laci? Az SS125-öt Dorgali-Baunei-Burcei felé plusz az SP17-et ( tengerparti szerpentin a sziget dél-keleti részén) ki ne hagyjátok, ha egy mód van rá. Nekem az az egyik kedvenc útvonalam.
enyém szebb, még a gyári damil van rajta
van 40m árok az van vágva havi 1x meg apám zümmög vele néha a kertben a fák között
amúgy a stihl se a régi tök szarul indul rá kell rántani 5-6x mire hajlandó beindulni
Mindig máshol, ma asszem a keleti parton valahol.