Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ti most hajókázni mentetek vagy motorozni 😅 A kompon egyébként se áztatok volna mitől vagy ilyen boldog? (gondolkodós)
Mire legurultok a kompról nyakatokba kapjátok a minervát hazág fog boldogítani 😅

Szerintem nektek ebből az egész kirándulósdiból annyi volt a jó amikor megérkeztetek a szállásra és átöltözhettek szárazba már akinek még maradt száraz ruhája 😅 Tudom miről beszélek egyszer Tiszai csónaktúrán jártunk így amikor a 10 napból 7 napot egybeesett az eső 😂
Mobilon nekem is van választék, ha abban gondolkodok, oda elég egy jobb telotartó a motorra, csak kaptam az xridert és ha már van arra kerestem megoldást.
100 kg eladsz belőle havonta elég jó vagy(kezeit széttáró)
Egyszer hazavittem 73 db törpét. Este 8-tól éjfélig azt puceváltam. Mire konyhakész lett az értékelhető rész szerintem nem volt 2 kg. 😅
Úgy, hogy nem irigyellek nehéz kenyér az kg-t 2500-ért 😅
A garmin is szar, mindegyik szar csak mindegyik máshogy szar. A legújabb garmin annyiból jó hogy viszonylag gyors. Most jutottak el oda hogy nem baszott lassú a gép.
garmin párti vagyok az eddig mindig jobb volt ezektől a más programokról
de városban a vaze az isten, nem sok adat kell hozzá
Én játszottam vele anno, nem jött be!
Köszi mindenkinek.
Sygicet próbált már valaki ?
Tomtom szopatott le rendesen. Gépen megcsináltam az útvonalat, tomtom programban. Áthúztam a navira, fasza indulunk. Mondja hogy jobbra én meg mondom hogy balra mert tudtam hogy nem jobbra kell menni. Nagyon szarul másolja át az útvonalat, elindít a köztespont felè de meggondolja magát és meg a következő pont felé.
Elviszed, és próbáld ki. Addig nézek hozzá legfrissebb térképet. Magyarország, Ausztria, Szlovákia.
valóban kell adatforgalom, ha valósidejű navigációt szeretnél, de a mai világban a mai adatcsomagokkal simán élhető, ráadásul minimális adatforgalmat bonyolít a térkép. És ahogy Levi is mondja, ha letöltöd offlineba, akkor az adott térképrészleten újra is tud tervezni.
Offlineba le lehet tölteni térképrészleteket amin tervez bárhova a gugli.
Szia, Gyulus !
Megköszönöm, ha az Igo lesz a nyerő.
Javítsatok ki, ha rosszul tudom, de a Google térképhez adatforgalom is kell.
Wifin letöltött útvonallal indultam már, de újratervezés kellett és akkor borult minden. ........
Anti!
Ha erre jársz, odaadom az enyémet, (IGO) vagy feltöltöm a tiédre.
Mar nem hasznalom.
A google alapu my connectivity nrm csinalja ezt.
Mert hülyén tervezed. Köztespontnak ha várost írsz be, persze hogy a központba visz. Le kell bökni a térképen az útra a köztes pontot.
egyszer vitt szarul az igo, nem volt meg az a szám beírtam mást és az az utca másik felén volt
amúgy utakon jó városban meg jobb a google térkép, az tud névre is navigálni, hilton, körcsarnok, cba ilyesmi, azt utakon nem szeretem mert nagyon okosnak gondolja magát
Az igo kamionos verzio egesz emesztheto.Valami 22 es terkepfrissites volt ra.Talan.
Rohadt idegesito a koztespontokkent bejelolt varosokban bevisz a kozpontba,manualisan torolni kell meg mielott eleri az ember.
A hirnevnev kotelez. 😆
Tettem rá 7 napig ingyenes Sygic-et, elvileg a legfrissebb Prémium, de Bp-en több balra kanyarodási lehetőséget is rosszul tudott.
azé nagy geczi vagy te, Zoli.... nehogy már 10 percig jól érezze magát szegény 🤣
nekem igo van az wayteq kütyün
néha téveszt a házszámokkal
van hogy azt írja nincs olyan
Tapasztalatok érdekelnének...
Sziasztok !
Wayteq xrider smart-ra telepítenék valami használható navigációs appot.
IGO, Sygic, bármi......Magic Earth van rajta, de az információs sáv olvashatatlan, szétesnek a karakterek. Térképe, útvonalak, stb. jó.
Azert ne tedd melyre.