ti most hajókázni mentetek vagy motorozni 😅 A kompon egyébként se áztatok volna mitől vagy ilyen boldog? (gondolkodós)
Mire legurultok a kompról nyakatokba kapjátok a minervát hazág fog boldogítani 😅
Szerintem nektek ebből az egész kirándulósdiból annyi volt a jó amikor megérkeztetek a szállásra és átöltözhettek szárazba már akinek még maradt száraz ruhája 😅 Tudom miről beszélek egyszer Tiszai csónaktúrán jártunk így amikor a 10 napból 7 napot egybeesett az eső 😂
Mobilon nekem is van választék, ha abban gondolkodok, oda elég egy jobb telotartó a motorra, csak kaptam az xridert és ha már van arra kerestem megoldást.
100 kg eladsz belőle havonta elég jó vagy(kezeit széttáró)
Egyszer hazavittem 73 db törpét. Este 8-tól éjfélig azt puceváltam. Mire konyhakész lett az értékelhető rész szerintem nem volt 2 kg. 😅
Úgy, hogy nem irigyellek nehéz kenyér az kg-t 2500-ért 😅
A garmin is szar, mindegyik szar csak mindegyik máshogy szar. A legújabb garmin annyiból jó hogy viszonylag gyors. Most jutottak el oda hogy nem baszott lassú a gép.
Tomtom szopatott le rendesen. Gépen megcsináltam az útvonalat, tomtom programban. Áthúztam a navira, fasza indulunk. Mondja hogy jobbra én meg mondom hogy balra mert tudtam hogy nem jobbra kell menni. Nagyon szarul másolja át az útvonalat, elindít a köztespont felè de meggondolja magát és meg a következő pont felé.
valóban kell adatforgalom, ha valósidejű navigációt szeretnél, de a mai világban a mai adatcsomagokkal simán élhető, ráadásul minimális adatforgalmat bonyolít a térkép. És ahogy Levi is mondja, ha letöltöd offlineba, akkor az adott térképrészleten újra is tud tervezni.
Javítsatok ki, ha rosszul tudom, de a Google térképhez adatforgalom is kell.
Wifin letöltött útvonallal indultam már, de újratervezés kellett és akkor borult minden. ........
egyszer vitt szarul az igo, nem volt meg az a szám beírtam mást és az az utca másik felén volt
amúgy utakon jó városban meg jobb a google térkép, az tud névre is navigálni, hilton, körcsarnok, cba ilyesmi, azt utakon nem szeretem mert nagyon okosnak gondolja magát
Az igo kamionos verzio egesz emesztheto.Valami 22 es terkepfrissites volt ra.Talan.
Rohadt idegesito a koztespontokkent bejelolt varosokban bevisz a kozpontba,manualisan torolni kell meg mielott eleri az ember.
Sziasztok !
Wayteq xrider smart-ra telepítenék valami használható navigációs appot.
IGO, Sygic, bármi......Magic Earth van rajta, de az információs sáv olvashatatlan, szétesnek a karakterek. Térképe, útvonalak, stb. jó.
Mire legurultok a kompról nyakatokba kapjátok a minervát hazág fog boldogítani 😅
Szerintem nektek ebből az egész kirándulósdiból annyi volt a jó amikor megérkeztetek a szállásra és átöltözhettek szárazba már akinek még maradt száraz ruhája 😅 Tudom miről beszélek egyszer Tiszai csónaktúrán jártunk így amikor a 10 napból 7 napot egybeesett az eső 😂