Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen. Valami kínai gyártmány, csak a tulaj japán.
Nekem mindegyiken világít, pár méter után alszik el a kawán, hondán, digón....ha villog az már ezeknél hibát jelent.
Ha már aktíválva van az ABS , nem is kell gyorsan forgatni hogy működjön !
Lepesben is erzem ha beindul,picit es a hatson.Annyit forgat,foleg hogy 5-10 km/h utan alszik el,annyit kene forgatnia.
Hogy mit csinál ? A pad nem forgatja olyan gyorsan a kereket hogy dolgozzon az abs. Tehát a pad nem mutatja ki hogy működik vagy sem.
Nálam nem működött , a fék az jó volt !
En is erzem ha receg.Te?
Motoron?
Nálad is csak a lámp vt a baj, egyszerűen nincs olyan műszerük amivel.ki lehet mérni
Nem érzi.
De akkor is működött volna neki az a megoldás.
Én sem variálnék, működjön.
Abs-el az a baj hogy itt a forgalmiban, azt ki kellene iratni ha kiiktatod
Ha erzi vagy nem a a biztos akkor donthet ugy hogy gebasz van es bukta.
Szerintem azt nem fogja kijelezni hogy nincs abs. Pláne hogy nem is forgatja a pad olyan gyorsan hogy dolgozzon az abs.
Az hogy a vizsgaztato hulyebb mint egy kinai gumipapucs nem relevans.
Ha belefut egy jobb tudasuba belekothet.
Foleg hogy ha a pad kijelzi hogy nincs abs.
A tarcsa uteset is jelzi.
Így igaz !
Kellett volna.Mert akkor tudnánk hogy mas motoron hogy van.
Igy maradjunk annyiban hogy motoron villog,gurusz picit es elalszik akkor tuti.
De a jelek szerint mégis jó lett volna neki az a megoldás,mert ő állt be vele,előtte meg gyújtáson nézték hogy világít.
Tudja a tököm nem figyeltem.
Akkor meg fogja csináltatni és úgy adja el.Hirdetnek egy motort pl abs hibával,azért akkor ott már lehet készülni hogy nem a 2forintos hiba van,hisz akkor az meg lenne csináltatva Ilyenkor jön a duma hogy nincs idő vele foglalkozni,meg meg van az utód én már nem akarok vele foglalkozni stb.
Autorol beszelsz?
Mert eddig motor volt a tema.A te abs-es motorodon,vagy ha nem az,azokon az abs-es motorokon amikkel mentel hogy volt?
Hát ez az !
Nem az biztos de lehetett volna csak hézagprobléma is !
Ami egy honda? 🤣
De nem ennyibe volt a javítás, hanem 168.000-be került. Meg adtál 32.000- borravalót ami nagyon brutál. 😂
Ilyen hibával nem vesszük meg a motort.