Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kamionnál szerintem érthetőbb, ott levegős a rendszer. A legkisebb rés is zürzavart okoz.
Bmw mintha nekem is rémlene
Ha a régi meg van az jó mert minden rajta van. Alvázszám tipus mindenképp
Mindenképp. Hétvége mostanság zsufolt. Pénteken délelőtt megyek.arra vagy rá egy hétre vasárnap este.
Sőt, oem-parts-on keresztül 214 + 2 a futár.
Van amelyiknél igen, motornál is hallottam (bmw) és kamionnál tapasztaltam, magnumnál ha nem volt jó a pedál legkisebb érintésére is blokkolt a pót összes kereke, prémium ugyanazzal a póttal az ellenkezője, elment a fék a póton és csak a kézifékkel lehetett fékezni. Én sem értem, hogy miért, de így működtek.
$512 US kint adó nélkül, €524 a hollandoktól áfa nélkül.
€560 a németektől (de már 27% áfával). Az 208 ezer, plusz ~4-5 rugó a szállítás, lehet vele spórolni.
Szgk és tgk abs kockákat szoktak javítani motornál talán a bmw.ről hallottam ilyesmit, meg sem próbáltál keresni ezzel foglalkozó céget? Pl. a suzukikhoz cseredarab is van mert típushiba ha nem cserélik a folyadékot és több cégnél is van és 50000-be kerül a felújítás.
Útálom is a majmot , meg a banánt is ! Az amerikai vasakat érdekes nem ! Sajna a motorokat sem tudtam megútalni , pedig mondtam az orvosnak , legalább adtak volna valami szérumot hogy rettegnék az összes motorkerékpártól ! 😲 🥺 😳
De sokat halgattam , főleg mikor amerikai autóm volt 1994 ben !
Hát nem egyszerű ! 😟
meg a U meg Z ............................... 😪
de tudom a szabályt majom.....banán 😭 😂 😭 😂 😭 😂
Nem bizony ,és sikerült kinyomoznom hogy nincs utángyártott szíj hozzá (lehet hogy most fedezek fel egy komoly piaci rést .................................hűm nem is tudom ) 😂
"Amúgy semmi bonyolult nincs bene egyszerű kis szerkezet " minta fa ék 😂 😂 😂 csak a szíj ne szakadjon mert akkor lesz sírás rívás 😂 😂 😂
http://youtu.be/anOufeSpkP4
Simán. Prius vízpumpa itthon első ár 260. Találtam valami gagyit 160ért, én végül a gyári beszállítótól vettem, nem toyota feliratost a németektől 70ezerért szállítással együtt.
Még a fele is r9hadt drága egy szíjért ! Gondolom ott is az "S" betű ami ilyen megfizethetetlen !?
majd 80 ezret rátesz a magyar bolt?
nem semmi
Milyen adatok kellenének az ÉV jegyzőkönyvhöz ?
Muszály lesz azt is megoldani ! 7. Ónapban kellene vinnem műszakira !
szia 😁 érdekel még a 2 db dezodor
Egy kicsit fel fordult a életem és azért írtam nehezen hogy tudok rendelkezésre állni
Nekem a hétvége stabilabb gondolom neked a hétköznap meg a jobb
Év jegyzőkönyvet adnok.neked ha elakadnál, szkennelve elmegy. Gáztömörségi megoldandó
sajnos
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
De ha valaki tud olcsóbban 😍 vevő vagyok rá 😁 jelzem szét molyoltam magam szerény képességgel a neten magam de azt hiszem 210 volt a legolcsóbb amire sikerült kattintani 😬
Az abs nem a fékhatást rontja el
Olyan drága egy rohadt szíj ?
Most oké a váltó ,csak ha majd csinálni kell .......................................és ezeket kell
Csak a szíj 200- 250 ezer , két db közlő fogaskerék (műanyag) 60 ezer + plusz munka díj 60 ezer
álltálába ez a alap indító javítás összegbe ,és ehhez adódik a feltárás utáni nyalánkságok
Jobban örültem volna , ha csak a jeladó és a gyürű hézagát kellett volna beállítani !