Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én se most cseréltettem volna ki mert a fék működött rendesen nélküle is ! Elég volt kiköhögni nem hogy azonnal javítással kezdeni !? 🥲
Hát ha népküle tudod használni ?!
Ja én erre azt mondom hogy ezek után a Burgman 650 váltó felújítás 500-600 ezerért komplett piti
Pedig amikor mondták úgy ijesztgettek vele mint a kisgyereket a sárkányboszorkányal 😂
És én rettegek is rendesen 😱
A lakókocsimmal is hasonlók a történések , ott az érintésvédelmi jegyzőkönyv , és a gáztömörségi vizsgálat jegyzőkönyve a kritikus vizsgapont !
Kocsin (caddy) cseréltem ülést mert még nem nőttem ki a tini kocsivágányosító korszakomat 😂
Na szóval bele pattintattam a Touran üléseket hogy komoly optikai tuningom kielégüljön 😂 😂
De persze a nyüves légszák csatik nem egyeznek 🤨 jól mondom majd elektromos meg oldja ......................csak nem értem el oda 😪 persze jött a vizsga .És ugye virít a légzsák jele 😬 közölte is a komám hogy így az nem jó lekel oltani mivel százas szeget nem akartam bele verni hogy kialudjon (tartom magam annyira profi szakembernek 😂 )
Műszerfal ki ..............szét szed ............ led leragaszt .......... össze és ollálá nem is világit 😂 😂 😂 (20 perc műtét)
Ritkán lehet elmondani egy 17 éves gépjárműről , hogy kifogástalan az állapota !? 😇
Mindent megcsináltattam rajta , de most legalább makulátlan az állapota ! 😉
Már ahol ! Sajna én nem ismerek a környéken ilyen helyet ! 😒
Mikor vettem tudtam hogy valami szar , mert nem alszik el , a fékfolyadék csere után a fék hibátlanul műkődőtt ! De attól függetlenül lehetett volna egy ABS jeladó hiba is , az "csak" 50e Ft !
Te is motoroztál ABS nélkül meg én is évekig , pofáraesés nélkül !
A ráraksz egy kis pénzt szemére meg oldják azt 😂 és át megy mint révésszel a halott 😁
Nekem azt mondták , megnézik , guruljak annyit hogy elaludjon , és úgy álljak be a padra ! Amennyiben nem alszik el , felejtsem is el a műszakit ! Közbe a féket lemérték padon , ami tökéletes volt ABS nélkül is ! De az aszar csak nem akart elaludni ! 😢
Na jó de a műszakiállapot helyreállítása az normális.ás elvárható dolog. Nem a műszakin világitó abs lámpa.a gond hanem a pofáraesés mert szar.
Igy van ! A végére annyira belebonyolódtak , hogy eldöntöttem , ha már van rajta , megcsináltatom ! 😇 Nem erőltetett a nevetés ! 🤔
Kawasaki 😅
Ez.szükségszerű.
nem jó
műszakin fotózzák gyújtáson is meg ha beindult akkor is
legalábbis a kocsikat, bár ott már a katalizátor meglétét is fényképezni kell
szóval át kell kötni....
Ahogy kiveszed a izzót illetve leragasztod a ledet már nem is világit 😂 😂 ( hibakód törölve )
És suhanhatsz a műszakira 😉 😁 😂
És a gumimárkád ? 🤔
MOTUL 7100 10W50
Ha ezt bogarasságnak nevezed , erre a cserére mit mondanál !? ABS központi agy cserém , muszály volt mert mondták , amíg világít az ABS , felejtsem el a műszakit ! 🤨 🥺
Elismerem , de nem szégyenlem ! 😇
A Kawa olajat az ELF csinálja !
Ez már inkább bogarasság mint hasznosság
Kawasaki olaj is szokott lenni itt Győrben az Olajcentrumban , de most nem volt , ezért kapott most Xadót ! 👌