Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátakkor bugyburuggy. 😆
Assenem 😄
Igen te kretén.
Ja,és hogy nekem nem jó a blődi népművészeti fajanszra rakható nehéz sisakja, az sem?
Az a lényeg hogy legyen benne anyag höhö....jeligére?
De azért cserélted le mert nehéz volt?
Számadat számadat.......ki a fenét érdekli 😆
Hogynelettvolna nehéz.
Le is cseréltem,még megvan,kell ingyé viheted.Nreked fontos hogy nehéz legyen.
Ez akadt a kezembe,tetszett kívülről.
És igen,nehéz volt,ahogy ini írta hosszú napokon fárasztóbb.
Téged félrevezetni,úgy tudtam hogy erre ugrani fogsz. 🤣
Nomeg megsaccolni hogy nulla kognitív képességed.
Hú de hülye vagy ! Nem tudom abbahagyni a röhögést ! 🙃
Először a Lacinak ! 🤣
Hú de hülye vagy ! Beszartam ! Ma másodszor ! 🤣 😃🙃😆😁
A fékről lövésed sincs,fogalmad sincs hogy kell olajszintet ellenőrizni,nem tudsz megállni időben.......tudsz te egyáltalán valamit jól csinálni?
Már megint mellébeszélsz.Amíg az x01-et használtad,nehéz volt?Tehát azért cserélted le mert fárasztó volt tartani vagy más oka volt a cserének?
Mindíg egyenesen ! Hogy belemártva , vagy betekerve ,azt már nem tudnám melyik típusnál mi ?!
Világ életemben a műanyag motorokértvoltam oda , azért a lelépőlevegő turbolenciája piszokul tudja rángat i a sisakot ott is ! Ha nem odavaló a sapka ! 😉
Ja,a köcsög honda megy mint egy köszvényes csiga.De elfelejtettem az olajszintet hogy nézzuk?
Ki a pálcát,becsavarás nélkül vissza,támaszon semmi,egyenesbe állítva meg maxon van.
Melyiken helyes,oldaltámaszon vagy egyenesre állítva nézzem?
Ott a gond hogy volt egy givi x01 sisakom,1590g,Aztán meg egy RS2 1100g.És minden tekintetben jobb volt érzésre.Tökmindegy hogy levi,te blődi mivel akartok lenyomni hogy az mindegy.Nem nem volt mindegy.
Felőlem azt veszel a fejedre amit akarsz,a kiinduló Hsz amit levi fujt fel ez volt.Utána jött a nehézsisak szekta hogy mindegy,nem számít,gyenge a nyak stb.Ez mind bullshit.Tapasztalatból beszélek.
Lehet azon rugózni hogy blődi szerint vegyek fel 500g-os wermahtutánzatot,nem ez volt a felvetés,ezt nem érti az az agynélkül született ovis.
Ha te úgy gondolod akkor hordj bilit.
Amúgy csak kérdem,ha az idomos-plexis motor az isten,hogy beszélhetünk szélnyomásrol? 😆
A számadatok is alátámasztják.Ennyi.
Jól látod. Egy fej oldalraforditás nagyobb teher mint a 200 gr hordozása.
Lehet itt spórolni a súllyal.
Csakis , a súly miatt ! 🤣
Szandál zoknival.
Mondjuk ez erdekes felvetes.
Nemreg lattam egy teslas ipset aki ritkan ul motorra,es hat nagyon nem vett levegőt a ruhajatol annyira dzűk volt.Ismered? 😆
Esetleg cipő !? 😁
200lóerő,könnyű sisak,hasitasi.Még valami?
😁