Hoztam,nem vittem te ló. 😆
Nem figyelsz,kawa meg nem emlitett motort a hsz-eben.
Csak azt hogy nem megyek hosszuban.
En meg azt hogy ne vegyetek DTC-s motort.
Mivel allandoan velem foglalkozol erdekel.Ezekszerint eleg fos lehetett az a sisak,es mivel emlitetted hogy ujravenned bizonyitottad hogy igenytelen vagy.
Valahogy úgy lehetett,mert valami dobozos autót is emlegetett.Open road-ra is így járnak a mű motorosok.Elviszik a motort A-ból B-be,ott mennek két kört,aztán hazaviszik a motort.
Azt áruld el hogy te miért mindig az én dolgaimmal vagy elfoglalva?Senki nem kérdezősködik,senkit nem érdekel,te meg nincs egy hét hogy ne kíváncsiskodnál.Miért nem a saját dolgoddal foglalkozol?Ki a szart érdekel már az első sisakom,25éves történet hogy az első utcai zárt sisakomat megvettem.
Én soha nem súly alapján választottam.Nekem a mai napig jó lenne az első sisakom ha nem ment volna szét.Szóval igen,jó volt az első sisakom.Hogy vennék-e olyat,persze hogy vennék.Minden kritériumnak megfelelt.
Te kretén,16 éve az első sisakom volt.
Te a kezdő sisakodat a legjobb döntésednek tartottad és a saját képességeid llegjavát adva vetted meg,és azóta is csak azt a tipust veszed,ha nem gyártják már azonnal azt vennéd ujragyártáskor?
Semmilyen paraméterében nem találtál jobbat az első sisakodnál?Mondjuk egy nehezebbet?
Ha jol figyeltem.