Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

929.
Ha jol figyeltem.
Jó de sok fireblade van 🤔 1000, 954
Hoztam,nem vittem te ló. 😆
Nem figyelsz,kawa meg nem emlitett motort a hsz-eben.
Csak azt hogy nem megyek hosszuban.
En meg azt hogy ne vegyetek DTC-s motort.
Mivel allandoan velem foglalkozol erdekel.Ezekszerint eleg fos lehetett az a sisak,es mivel emlitetted hogy ujravenned bizonyitottad hogy igenytelen vagy.
Le van írva.
Mondjuk engem érdekelne milyen motorod van 🤔
Valahogy úgy lehetett,mert valami dobozos autót is emlegetett.Open road-ra is így járnak a mű motorosok.Elviszik a motort A-ból B-be,ott mennek két kört,aztán hazaviszik a motort.
Azt áruld el hogy te miért mindig az én dolgaimmal vagy elfoglalva?Senki nem kérdezősködik,senkit nem érdekel,te meg nincs egy hét hogy ne kíváncsiskodnál.Miért nem a saját dolgoddal foglalkozol?Ki a szart érdekel már az első sisakom,25éves történet hogy az első utcai zárt sisakomat megvettem.
Kocsival levitted éjjel? Vagy mi a fasz. Ezt én nem értem, lementél este hogy másnap hazagyere ?
Siman,du 16 kor indultam.Masnap este 7 re voltam otthon.
Te ezt amúgy hogyan hoztad össze ? Kemény 1napra mentél le? Vasárnap még mutogattad a féktárcsát.
Itt most rolad van szo.
Ha azt nem vallod be mi az a sisak.
Az mar eleg szegyen neked te szerencsecsomag.
Te az igénytelenséget inkább ne emlegesd.
Hát ha a sötét ovodás veszi nem,elkerülném ha lehet,főleg hogy csak izom van a nyaka felett lévő hólyagban hogy meg tudja tartani.
Ja,hogy olyan igénytelen puruttya pusztulat.
Jellemző rád.
Mit érdekel az téged,engem sem érdekel.Ez már történelem.....
Mé, olyat akarsz venni?
Gyarto?Modell?
Tipus?Természetesen zárt.Mit tippelsz,miért nem.....
Tipus?
Amikor lecserelted miert nem vettel olyat?
Én soha nem súly alapján választottam.Nekem a mai napig jó lenne az első sisakom ha nem ment volna szét.Szóval igen,jó volt az első sisakom.Hogy vennék-e olyat,persze hogy vennék.Minden kritériumnak megfelelt.
Most hétvégén is voltam senjben.
Te kretén,16 éve az első sisakom volt.
Te a kezdő sisakodat a legjobb döntésednek tartottad és a saját képességeid llegjavát adva vetted meg,és azóta is csak azt a tipust veszed,ha nem gyártják már azonnal azt vennéd ujragyártáskor?
Semmilyen paraméterében nem találtál jobbat az első sisakodnál?Mondjuk egy nehezebbet?
Jut eszembe nem is jársz hosszú.napokra, a fagyizóig meg tök mindegy 😁 tegyélrá macskafület meg ilyeneket 🤣
Te hülye,mikor megvetted nem láttad hogy mennyi a súlya?Vagy a saját képességeiddel(ami azért elég alacsony)nem voltál tisztában?