Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is, ezért nem nyúzatom le magamról pedig sokszor viszket és hosszadalmas tisztán tartani. 😒
Egyedül a mentősök szikélyének nem tudott ellenálni ! 😉
Én a bőrt preferálom , annak köszönhetem az életem , az orvosaim szerint ! Tette a feladatát ! 😉
😀
Esetleg még egy, bőr, kordura, vagy protis farmer vita is lehetne. 😉
Majdnem minden ! A ruhákról még nem esett szó ! Én szem. szerint nehezményezem hogy a Dainese fèl millióért egyszem zsebet rakott a Laguna Seca-ra amibe az igazolvány is alig fér el ! 🤔
200lóerő könnyű sisak és fasza minden.......
Nem mondom hogy nem szórakoztató, de kérdés hogy kinek mennyit ér ez a szórakozás.
Én kanyarodni szeretek, autók között bujkálni. Ahhoz meg se könnyű sisak, se 200LE nem feltétlenül kell.
Pedig 60kiló feleslegből sokkal könnyebb fogyni, mint 20-ból.
Ízületeidnek és a szívednek sem mindegy.
Dehogyis, kevés a 200. Pipi megmondta, egyenesben kell az erő.
vagyis igazándiból az a -20 kiló nem sokat számítana....
-60 már igen 😂
de még akkor is túlsúlyos lennék a dokik szerint szóval mi a fenét szenvedjek
pl nekem sokat számítana az a 20 kiló ha fejenállásról lenne szó
az hogy van egy hordó testem az a nyakizmokat nem terheli
de az aszfalt harcosoknak szerintem jobban zavaró a szél mint a súly
Pont ezt mondtam tegnap, 200gramm számít de a 30kg túlsúly viszont nem 😂😂
Ezért nem annyit írtam hanem 160-180-at. Mert ha így számolnék, igen az 1200 és 1800gramm között már van különbség.
A motorok már rég elérték a fizikai határokat,futómű fék stb lehet faragni,de a teljesítményt teljesen felesleges.Van értelme 200le-nek,van értelme 300km/h-nak közúti használatra szánt motornál?
🤣 Laci ! Besz@rtam ! 🤣😂
Még mindig ez a téma?

Na csak hogy legyen min folytatni. Aki a 20dekán kínlódik, valahogy nem ennyire kritikus amikor a 20kiló felesleget kéne a testzsírból ledobni, pedig az a tuning jóval olcsóbb lenne mint a karbon sisakhéj. 😁
Még a 100LE is bőségesen elég lenne , gyorsulásra is , tempósan haladni is , mindettől függetlenül a 150LE és a 210LE között érezhető , óriási különbség tapasztalni ! 😉
Évről évre próbálnak erősebb és erősebb motorokat gyártani. Van jelentősége hogy 160 vagy 180 lóerő ? Nem nagyon… pont ennyi haszna van annak is ha 1400 vagy 1600g a bukó.
Hat ez eleg gyenge volt.De hat ennyire kis kognitiv kepessegekkel nem csoda.
Saját tudatlanságodat próbálod palástolni......
Nalad tenyleg.Mert felette nincs szurkeallomany,nuku,zero,nyista.Az agy nelkul szuletett kisgyerek vagy.
Az a nagy büdös helyzet hogy az agytörzset egyik sem védi.Szóval ha már valami nagyot akarsz mondani az ne a tudatlanságodból induljon ki.
Nem,siman megveheted,a te agytörzsedet az is megvedi.Mast meg nem er kár,mert nincs mas.