Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ajaj,az fél kilóval könnyebb mint a bútorosé,akkor az meg azért szar mert túl könnyű.
Mit elrágódtok ezen a faxságon (is)... Különben a gyártók is hülyék, mit fáradoznak azon, hogy az újabb modelljeik 50 g-al könnyebbek legyenek... szólni kéne nekik, hogy tökmindegy, 1350 vagy 1600 gramm 🤣 az edzett motoros nyaka elbírja 😅
Ja, én egy kis sisakot használok, mint a robogósok, lehet vagy 800 gramm. Állvédője nincs, szóval oda kell figyelni, hogy fejtetőre essek.
Nem igazán értem hogy mit nem fognak fel ezen a dolgon,mi olyan bonyolult nekik ezen ...
Ezért nem választott téged senki 😂😂
Istenem… te sem vagy egy okos gyerek. Ki mondott olyat hogy nem próbáltam ?! Le is írtam hogy van könnyű bukóm hiszen krosszoztam és enduróztam.
Ha jól emlékszem te elég friss motoros vagy az ajándékba kapott motorral 🤔
Én csak idéztem!!!
Nem ismerlek, hogyan állíthatnék ilyesmit?
én még a hölgyeknél is ezt preferálom
Legalabb törekedj ra 😆
Munkából próbálom de nem mindig sikerül
Ugye milyen hasznos ez a fórum? 🙃
Mindenbol valaszd a konnyebbet.
Kicsit nehéz, de már tudom hogy könnyebbet kell.venni 😁
Egész nap? Nem szar a létrán klímázásnál? 😒
Honnan tudod?És ki az a blődi?
Baszki az uj tabletbol nem irtottam ki a gugli javitot.
Heroin arban. 😆
Szerintem a neves gyárak csinálnak ilyen pedig.Az ára vetekedhet a viccek áraival,de egye fene,egyszer élünk. 😆
Ehhh, akkor megette ezt is a fene. Mi lesz most velem😃
Minden emberi számítás szerint blődi tuti elérte a mostani szintjét 6 évesen.Koraérett lett. 😆
" Még kattingatnod se kellett mer besötétedett.
Pont mint blődi 6 éves korára. "

Ekkora egy majmot 🤣 😂
Főni,változott a szabvány.Ugrott egyet,főleg a műanyagok.A szigorodó CE tanusítvány miatt.Ami most neked 1400 az inkább 1600 lesz vagy nagyobb.
De RS2-est már nem gyártanak,ha lenne megvenném 1100 g volt,és lehetett venni hozzá fotokromatikus plexit.Még kattingatnod se kellett mer besötétedett.
Pont mint blődi 6 éves korára.
Ok, tehát feladat adott jövőre de lehet hamarabb, sisak csere tervben. Patamétereket kiindulásnak leírtam. Zárt, teljesértékű, tehát mindenhol takaró beépitett napszemüveg, kommunikáció előkészítés, és karbon kevlár vagy hasonló kategóriáju héj. Tehát legyen 1250 gr és normális minőség, aztán próbálok.
Egyébként egész nap viselve van, biztos fel fog tünni a különbség.
Spec. kamion guminál ugyan eleinte mikor megjelentek voltak gondok szálszakadás, ferdén kopás meg ilyenek, de sosem volt durrdefekt és a linglong már akkor is menő volt 😁 , de később erősen lecsökkentek ezek a hibák és elég stabilan lefutották az élettartamukat ami viszont kb. a fele volt a nevesebbeknek és ennek ellenére csúsztak ellenben az áruk is a fele volt a neveseknek, én vettem jópárat, de mikor a futózottak is kezdtek jók lenni 2012-13-tól és azok még a kínaiaknak is a felébe kerültek áttértem azokra. Így végülis tgk-ban nem akkora gáz a kínai.
A goodride volt valami 21,a többi 40 és felette.Jelenleg Hankook 40.
Hagyni kell az embert,úgy döntött ,hogy neki nincs különbség.
Ez kb olyan mint hogy a BMW,DUCATI (olasz) szar motor(autó).
Mondja mindenki,akinek még nem volt!!
Pont Barum volt dupla áron.