Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Horvátéknál nem vezették ki ezt a nagyon népszerűtlen intézkedést?
Naháááát. 🤔
A pacal olyan nekem mint drakulának a fokhagyma,miccs jöhet,a pálinkát nem szeretem.Csapatni jó lenne,de a fagyizó közelebb van. 😆
Nem a mollal.van a baj hanem azzal a kúttal ahol vetted
Motorrad olcsóbb......cserébe nincs egy jó pár eszközük..pl nekem a v4s-hez szervizkódtörlő szoftvert se tudnak frissiteni stb....cegléd is olcsóbb, csak ők nem tom mennyire támogatott szerviz de telefonon azt mondták tudnak mindent
Mivel ott még van benzinárstop. Ami nàlunk ugye egy borzasztó dolog volt itt. 😅
összekötöd a kellemest a hasznossal , csapatol egy kanyargóst eszel egy pacallevest aztán miccset majd kifexel a napra 3 deci pálesz után 😆
Bááááááár,egy telitankon van 1400 forint,megyek érte 50 km-tMondjuk szar fogyasztással az 4 liter,Az pont 2000 forint. 🤣
Főleg pestről.
itten bocskorfalván a 95-ös 520-530 -ba jön ki , azért nem érdemes mászkálni a határon 😀
Mán az is MOL. 😆
Hát, kinek az osan, kinek az INA va n a közelében, ügye... :D
Hát az helyzeti előny ha az emberfia a határon lakik,mondjuk amikor 480-as rezsibenzin volt akkor meg a horvát szívta a fogát.Még két ilyen és olcsóbb lesz itthon kivéve a moszkvai árat. 😆
Szlovén,román,horvát olcsóbb,de ugy istenigazából max a bocskorosokhoz érdemes,oda meg megy őket gazdagítani akinek hatannya van. 😂
Ja, csaltam. Voltam reggel Pécsen, hazafelé láttam, hogy 570 a benzin. Tegnap voltam Verőcén srácokkal, 1.40 volt literje, tele is raktam a motort. Gondoltam elhozok még 40 litert, innen nem nagy kitérő 50Ft kedvezményért. :)
Horvátok?
Heh, most tankoltam 520-ért :)
ha beindult utána ment vele, de fél perc tekertetés volt amire beindult, az akku fasza de nem akarok másik önindítót venni
Opel mindent megeszik.
De a covid alatti 290 forintost a ducatoval felesbe meg 22-ben is megetettem.Az is a madarasbol volt.
én még mondig a 480as benzinnel járok
lett pluszba vagy 50 liter szerintem jövőre sem fog elfogyni
amúgy az ömv benzin teljesen fasza, a mol benzin egy okádék zavaros moslék lett, na ebből van 50 liter 🤪
olyan fos hogy az opel nagyon be sem akart indulni vele tankolás után, le kellett engedni a picsába az egészet
Shell kút,553 a gázolaj,megint leugrott egy huszas.
A gél repedt meg rajta,csillagrepedés.
Igen,meg az első leejtés után is kéne.